Kjønn Utladning: Oversikt, Ledelse, Diagnose og Annet

Beskrivelse

Kjønns disfester oppstår når en person sterkt føler at sexet som tilsvarer sexet som han ble tildelt fødselen, ikke samsvarer med den typen han identifiserer.

Når barn er født, blir et kjønn tildelt basert på deres anatomi. Sex bestemmer ofte atferdene og aktivitetene som foreldrene praktiserer med sine barn. Disse oppføringene er mange ganger knyttet til et slekt eller alle andre. For eksempel kan foreldrene kjøpe dukker for et barn tildelt som & # 8220; kvinne & # 8221; og teknologiske eller vitenskapelige leker for et barn tildelt & # 8220; mannlig & # 8221;.

Over tid kan barn få til å føle at deres anatomi ikke er den typen du ser. For eksempel kan en person med en vagina føle at han, til tross for hans anatomi, er han mann og vil ha en mannlig kropp. De kan vedta identifiserte atferd med menn og kjole med stereotype mannlige klær. De kan bruke et annet navn og foretrekker at folk bruker mannlige pronomen når de refererer til dem.

Noen mennesker vil gjøre alt for å forandre ting i deres liv som vil være mer i tråd med sexet som de identifiserer på. For eksempel kan noen til slutt gjennomgå en medisinsk overgang med hormonbehandling og sexdrevingskirurgi. Overgangsnivået for hver person er annerledes.

Folk med kjønnsforstyrrelser føler angst eller misnøye med deres slek. Noen mennesker kan aldri åpenbart innrømme dette ubehag. Derfor er det ikke klart hvor vanlig det er. Noen individer rapporterer ikke sine følelser av frykt for å være plaget, skam eller forlatelse.

Kjønns disfesture en gang ble kalt & # 8220; # 8217 forstyrrelse; kjønnsidentitet & # 8221;. Det navnet er ikke lenger brukt fordi kjønnsforstyrrelser ikke er en psykisk lidelse. På samme måte, & # 8220; transseksualisme & # 8221; Det brukes ikke lenger til å beskrive kjønns disfestia. Men, transgender & # 8221; Det kan brukes til å beskrive noen hvis personlige identitet og ekspressgenre ikke er den samme som den typen som er tildelt.

Kjønn Dispharia er det generiske begrepet som brukes av den amerikanske psykiatriske foreningen for å beskrive ubehag som ofte følger med forskjellen mellom den erfarne eller uttrykte slags person og den type som er tildelt (dvs. hans første oppgave som en mann eller en kvinne, en ganger angitt som & # 8220; Christmas Genre & # 8220;). En rekke vilkår har blitt brukt i mange år i en rekke disipliner for å beskrive disse forskjellene.

Kjønn DISCHARIA VS. avvik

Kjønns disfestia er en del av en gruppe avferdigheter og forhold som kalles manglende overensstemmelse. Denne bredere begrepet definerer en rekke atferd som ikke samsvarer med selskapets kjønnsforventning. Noen ikke-kompatible individer vil oppleve unmistaker, men ikke alle.

Et eksempel på ikke-kompatibel oppførsel er en jente som foretrekker å kle på mannlige klær. Det kan også vise kulturelt mer typisk for gutter atferd. Dette betyr ikke at jenta har kjønns disfer. Dette betyr ikke at du vil være mann i stedet for kvinner.

Kjønns disfester er ikke knyttet til homoseksualiteten eller homoseksuelle oppføringer. En homoseksuell er en person som er seksuelt tiltrukket av mennesker av samme kjønn. L’Seksuell tiltrekning er ikke en vurdering i diagnosen av kjønnsdischaria.

Diagnose av kjønns disfestia

En nøyaktig diagnose kan hjelpe en person til å forstå hvorfor hans kjønnsinnstil er forskjellig fra hans fysiske sex. En diagnose kan hjelpe en person til å prøve mindre angst eller frykt. Det kan også bidra til å svare på mange spørsmål som en person hadde i årevis eller til og med tiår.

Ungdom og voksne med kjønnsforstyrrelser opplever en følelse av frakobling mellom deres følelse av sjanger og den typen som er tildelt ham. De opplever også betydelig ubehag. De kan ha problemer med å jobbe på grunn av denne angsten.

For å motta en diagnose av kjønnsdischaria, må de også oppleve to av følgende:

 • Et sterkt ønske om å være L’andre sex
 • et sterkt ønske om å ha de primære eller sekundære seksuelle egenskapene til # 8217; andre slag
 • Et sterkt ønske om ikke lenger har de primære eller sekundære seksuelle egenskapene til den tildelte sjangeren
 • en følelse av løsrivelse fra de primære eller sekundære seksuelle egenskapene til det tildelte kjønn og av den uttrykte sjangeren
 • en sterk følelse av at dine følelser og atferd samsvarer med den andre typen
 • Et sterkt ønske om å bli behandlet som den andre typen

Diagnose hos barn

Kjønns disfester kan også diagnostiseres hos barn. All’alder på 2 eller 3 år, mange barn utvikler atferd i tråd med det tildelte kjønn. Noen kan begynne å vise tegn på atferd som ikke samsvarer med sjangeren på den tiden.

Noen barn kan begynne å eksperimentere med en frakobling mellom deres kjønn og deres slag allerede 4 år gammel. Disse første tegn på kjønnsforstyrrelser kan være mild til starten, men vokse med barns alder. Det kan ikke være opp til puberteten at misnøye følelser er ganske intens eller alvorlig for en diagnose.

Barn med kjønnsforsinkelse opplever et betydelig ubehag fordi de føler at kroppene deres ikke samsvarer riktig til de som tror de er. Ubehag er så alvorlig som kan forårsake betydelig sosial, skole eller andre operasjonsområder i seks måneder.

For at barn skal diagnostiseres, må de også tilfredsstille seks av disse kriteriene:

 • en «8217 insister på det faktum at de ikke er den typen som sies at de er
 • Et sterkt ønske om å være en annen type
 • En sterk preferanse for aktiviteter, spill og leker som tradisjonelt er knyttet til motsatt kjønn
 • En sterk preferanse for rollene mellom kjønnene i fantasispillet
 • En sterk preferanse for å ha på seg klær som er typisk for det motsatte kjønn
 • Et sterkt avslag på aktiviteter, spill og leker som tilsvarer det tildelte kjønn
 • en sterk preferanse for kameratene i motsatt kjønn
 • En sterk antipati for din seksuelle anatomi
 • Et sterkt ønske om fysiske seksuelle egenskaper som tilsvarer sjangeren de føler at de er

Barn viser ofte atferd som ikke overholder sjangeren i løpet av sine år med utvikling. Disse oppføringene er en del av normal utvikling. Men hvis selve atferdene til barn blir mer vedvarende, og deres preferanser blir konsekvente med alderen, og hvis de viser angst på grunn av disse atferdene, kan de vise tegn relatert til kjønnsinfonser.

Administrer kjønns disfestia

Kjønns disfester er ikke, behandlet & # 8221; i normal forstand av begrepet. Behandling innebærer at det kan gå bort eller løsne. Dette er ikke tilfelle av kjønnshastighet, og det er heller ikke målet med behandling av kjønns dispores.

I stedet fokuserer behandlingen på å hjelpe folk med kjønnsforstyrrelser for å finne lindring fra # 8217; misnøye og # 8217; angst forårsaker. Av denne grunn er forskjellige alternativer tilgjengelige:

Terapi

Mange mennesker med kjønnsforstyrrelser opplever angst og depresjon. I de mest alvorlige tilfellene kan selvstendig oppførsel forekomme. Behandlingen av mental helse kan hjelpe folk å lære å møte disse følelsene på en sunn og bekreftende måte.

Pubertetsundertrykkelse

Hvis et slikt barn er diagnostisert, kan legene bruke en behandling for å undertrykke frigjøring av hormoner. Uten disse hormonene forblir kroppen uendret.

Krysset sexhormoner

Noen enkeltpersoner vil kanskje gå til sin type med erfaring. Hormonbehandling kan starte denne prosessen. Kvinner kan ta testosteron kosttilskudd for å oppmuntre hårvekst, muskelutvikling og senke stemmen. Menn kan ta østrogen for å oppmuntre brystvev vekst, fettfordeling og ansiktsendringer.

Kjønnsbekreftelse Kirurgi

Noen mennesker med kjønnsdischaria ønsker å endre kroppen sin, slik at det tilsvarer deres hyggelige testede.

Kjønnovergang kan være vanskelig og krevende i alle aldre. Et team av leger og fagfolk er grunnleggende. Overgangsperioden er en kombinasjon av fysiske og mentale endringer, og den beste måten å håndtere endringer på er å få et team av folk til å stole på og tillit. Dette er spesielt viktig for barn og ungdom, siden deres jevnaldrende kan være mindre inkluderende og følsomme for disse endringene.

Juridiske hensyn

Hvis du ønsker å bli lovlig anerkjent som motsatt kjønn og ønsker å endre navnet ditt, kan du gjøre det i de fleste stater.

Du kan presentere en petisjon for en endring av juridisk navn i retten. Noen dommere kan kreve bevis på sexbekreftelse kirurgi før noen tildeling av endring. Personer med tidligere kriminelle overbevisninger kan ha større problemer med å oppnå endringen.

Når navnet ditt er lovlig endret, bør du kunne endre navnet ditt til offisielle dokumenter som fødselsattest, pass og førerkort.

Endring av sexet ditt kan ta mer arbeid. Noen stater eller kontorer krever at folk skal presentere en sverget uttalelse eller en lege medisinsk form før en person å lovlig endre sitt sex. Men ikke alle regjeringsstater eller grupper vil tillate en kjønnsendring.

Du kan dra nytte av’juridisk assistanse under prosessen. Organisasjoner som L’American Civil Liberties Union (ACLU) og Menneskerettighetskampanjen har ofte tilgjengelige ressurser.

Komplikasjoner

Kjønnsmiddel forårsaker ofte mange problemer, inkludert angst, angst og depresjon. Andre komplikasjoner eller problemer som folk med kjønnsformurer kan eksperimentere, inkluderer:

 • Diskriminering. Mange stater og byer har godkjente lover som beskytter folk transgender mot diskriminering. Men ikke alle # 8217; de gjorde det.
 • Offer. Enkeltpersoner er ikke i samsvar med slekten, er mer sannsynlig å gjennomgå forbrytelser D’hat og trakassering sammenlignet med allmennheten.
 • Økt risiko for selvmord. Depresjon, tristhet og # 8217; angst som folk med kjønnsdischaria ofte opplever, kan bringe selvvurdering. Til slutt kan dette føre til selvmord.
 • Emosjonelle og atferdsmessige problemer. Teasene rundt og trakassering er et vanlig problem, spesielt for barn og ungdom. Dette kan føre til langsiktige psykiske helseproblemer. Samarbeide med lærere og skolepersonell til å møte de bekymringene du har for sønnen din.
 • Redusert tilgang til helsevesenet;. Folk som ønsker å utføre overgangen, kan ha problemer med å finne en «8217; helseforsikring som dekker prosedyren og # 8217; oppfølgingshjelp.

Hjelpe en elsket

Å hjelpe en kjære til å håndtere følelser av disphasin er viktig for mange venner og familie. Dette kan innebære deltakelse i legens avtaler og tilhørende rettssaker. Det kan være utfordrende og utfordrende på mange måter.

Det er derfor selv venner og familie av en person som lider av dispores, kan dra nytte av terapi eller rådgivning.

Disse punktene kan være nyttige:

Rådfør deg med en terapeut

En psykolog eller psykoterapeut kan være nyttig for individuell terapi eller gruppebehandling. Mange helseforsikringsplaner dekker også disse avtalene.

Se etter en støttegruppe

Noen organisasjoner og forsvarsgrupper sponser en rekke støttegrupper. Dette kan inkludere en for familiemedlemmer, ektefeller eller kjære som lider av demontering. Du kan også finne en for de kjære av folket som gjorde overgangen.

Finn et fellesskap på nettet

Hvis du ikke finner folk i nærheten av deg som støtter dine bekymringer og hjelper deg med å svare på dine spørsmål, vil du sannsynligvis finne noen på nettet som kan gjøre det. En rekke organisasjoner og grupper designet for å støtte transgender, individer i overgang og deres kjære er tilgjengelig.