Kjemisk peeling: Kostnader, typer, risiko og gjenoppretting

Raske fakta

Av:

 • Kjemisk peeling brukes til å fjerne skadede hudceller, avslørende en sunnere hud under
 • Det finnes forskjellige typer skinn: lys, middels og dyp

Sikkerhet:

 • Når det gjennomføres av en dermatolog sertifisert av Rådet, fra en plastikkirurg, av en autorisert helsetjenester eller av en kvalifisert spesialist i hudpleie, er kjemiske peelingene eksepsjonelt trygge
 • Det er viktig å nøye følge post-stop-instruksjonene til leverandøren

Convenience:

 • Lette kjemiske peelinger tar ikke lang tid inaktivitet
 • Medium og dype kjemiske peeling kan ta to til tre uker med gjenopprettingstid
 • Prosedyrene kan vare fra 30 minutter til 90 minutter

Koste:

 • Kostnaden for kjemisk peeling avhenger av typen peeling du får
 • Den gjennomsnittlige kostnaden for en kjemisk peeling er $ 673

Hva er kjemiske peeling?

Kjemisk peeling er kosmetiske behandlinger som kan påføres ansikt, hender og nakke. De er vant til å forbedre L’utseende eller følelse av huden. I løpet av denne prosedyren vil kjemiske løsninger bli brukt på området som skal behandles, noe som fører til at freksen av huden og slutten av løsningen. Når dette skjer, er den nye huden nedenfor ofte jevnere, det ser ut mindre rynket og kan ha mindre skade.

Det er flere grunner til at folk kan få kjemisk peeling. De kunne prøve å behandle en rekke ting, inkludert:

 • Rynker og subtile linjer
 • Solskade
 • Kvise-arr
 • hyperpigmentering
 • arr
 • melasma
 • Uregelmessig hudtone eller rødhet

Hva slags kjemisk peeling kan jeg få?

Det er tre forskjellige typer kjemiske peeling du kan få. Disse inkluderer:

 • Overfladisk peeling, som bruker delikate syrer som alfa-hydroksysyre for å eksfoliere forsiktig. Det penetrerer bare det ytre laget av huden.
 • Middels skinn, som bruker trikloraacetisk eller glykolsyre for å nå det mellomliggende og eksterne lag av ferdigheter. Dette gjør det mer effektivt å fjerne skadede hudceller.
 • Dyp peeling, som penetrerer helt inn i mellomlaget av huden for å fjerne skadede hudceller; Disse skinnene bruker ofte fenol eller tricoloreddiksyre.

Hvor mye kjemisk peeling koster?

Kjemisk peeling er nesten alltid betraktet som en kosmetisk prosedyre, og forsikringen dekker sjelden. Du vil betale lommen for prosedyren. Ditt første konsulentbesøk kan imidlertid dekkes av forsikring.

Kostnaden for prosedyren vil variere avhengig av faktorer som L & # 8217, erfaring med leverandøren og typen peeling du vil oppnå. Lys skins kan koste opp til $ 150 og dype skinn kan koste $ 3000 eller mer (spesielt hvis det krever anestesi eller sykehusinnleggelse). Ifølge L’American Society of Plastic Surgeons, L’Nåværende gjennomsnittskostnad for en kjemisk peeling er $ 673.

Hvordan lage en kjemisk peeling?

Kjemiske peeling er vanligvis utført på kontoret; Dyp peeling kan utføres i en poliklinisk kirurgisk struktur. Før prosedyren vil de sannsynligvis knytte håret ditt. Ansiktet ditt blir rengjort, og du kan bruke øyebeskyttere som briller eller gasbind.

Legen kan numme området med en aktuell bedøvelse, spesielt hvis du får en dyp peeling. For dype peeling kan legen også bruke en regional anestetisk, som vil dumme store områder. Det er spesielt sannsynlig å gjøre det hvis du tar vare på ansiktet og nakken. For dyp peeling, vil du også bli administrert en drypp og hjertefrekvensen blir nøye overvåket.

Lysskall

Under en lys skal peel en bomullspute bli brukt, en gasbind eller en børste for å påføre en kjemisk løsning som salicylsyren på P’område som skal behandles. Huden vil begynne å bleke og kunne ha en liten brennende følelse. På slutten vil den kjemiske løsningen bli fjernet eller en nøytraliserende løsning vil bli tilsatt.

Middels peeling

Under en middels kjemisk peeling, vil legen bruke en gasbind, en spesiell svamp eller en bomullspissapplikator for å bruke den kjemiske løsningen i ansiktet. Dette kan inneholde glykolsyre eller trikloreddiksyre. En blå farge kan tilsettes all «8217; trikloreddiksyre, kjent som en blå peeling. Huden vil begynne å bleke og legen vil påføre en kald pakke på huden. Du kan føle deg brennende eller brenne opptil 20 minutter. Ingen nøytraliserende løsning er nødvendig, selv om de kunne gi deg en håndvifte for å oppdatere huden. Hvis du hadde den blå skrellen, vil du ha en blå farge på huden din som kan vare i flere dager etter peeling.

Dyp peeling

Under en dyp kjemisk peeling, vil du bli sedato. Legen vil bruke en Cotton Point-applikator for å påføre fenol til huden. Dette vil gjøre huden din hvit eller grå. Prosedyren vil bli utført i 15 minutters porsjoner, for å begrense huden displayet alle & # 8217;.

Hvordan forbereder du deg på en kjemisk peeling?

Før prosedyren, vil du først ha en konsultasjon med hudpleiepesialisten. Under dette besøket vil de hjelpe deg med å finne ut hvilken som er det beste behandlingsalternativet for deg. De vil fortelle deg detaljene på den spesifikke peeling du får og vil spørre deg noe som kan forstyrre peeling. Dette kan inkludere hvis du har tatt medisiner for akne og informasjon om det faktum at du enkelt eller ikke.

Før en kjemisk peeling må du:

 • Ikke bruk noen form for retinol eller aktuelt retinabasert legemiddel i minst 48 timer
 • Informer hudpleiepesialisten din fra eventuelle rusmidler du tar
 • Jeg tar ikke Accutane i minst seks måneder

Legen din kan også gi deg råd til:

 • Ta et antiviralt stoff hvis du har en historie om feberiske blærer eller labial herpes for å hindre en utbrudd rundt munnen
 • Bruk spesielle lotioner til å forbedre behandlingen, for eksempel lotion alle’glykolsyre
 • Bruk en retinoidkrem for å hindre huddimming
 • Avbryt voksing, hårfjerning eller bruk av produkter for depilatorisk hårfjerning uken før peeling. Du bør også unngå hårbleking.
 • Slutte å bruke ansiktsskrubb og eksfolierende uken før peeling.
 • Organiser et passasje til hjemmet, spesielt for middels eller dyp kjemisk peeling, som vil kreve å bli sedert.

Hvis legen foreskriver en smertestillende eller beroligende, oppstår de i henhold til hans instruksjoner; Du må nok ta det før du kommer til kontoret.

Hva er risikoen og mulige bivirkninger av en kjemisk peeling?

Vanlige bivirkninger er midlertidige og inkluderer rødhet, tørrhet, brennende eller brennende og liten hevelse. Med dype skinn, kan du definitivt miste muligheten til å tan.

Kjemiske peeling kan imidlertid ha mer alvorlige risikoer og farlige bivirkninger som kan være permanente. Disse inkluderer:

 • Mørkere eller rydding av hudfarge. Disse kan være vanligere hos mennesker med mørkere hud.
 • Arr. Dette kan være permanent.
 • Infeksjoner. Personer med herpes simplex kan oppleve raketter etter en behandling. Svært sjelden, kjemiske peeling kan forårsake sopp eller bakterielle infeksjoner.
 • Hjerteskader, lever eller nyrer. Fenolen som brukes i dype skinn, kan faktisk skade hjertemuskelen, nyrene og leveren og forårsake uregelmessige hjerteslag.

Hva du kan forvente senere

Gjenopprettingstiden varierer i henhold til mottatte kjemiske peeling.

Lys kjemisk peeling

Gjenopprettingstiden er omtrent fire eller syv dager. Din hud kan være midlertidig klarere eller mørkere.

Middels kjemisk peeling

Din hud vil komme seg fra fem til syv dager etter en middels kjemisk peeling, selv om du kunne ha en rødme som fortsetter i flere måneder. Din hud vil i utgangspunktet svulme, så vil det danne skorper og brune flekker før du avslører en ny hud.

Dyp kjemisk peeling

Deep Chemical Peels forårsaker alvorlig hevelse og rødhet, med brennende eller bankende opplevelser. Det er normalt at øyelokkene er hovne. Det vil ta omtrent to uker for utviklingen av den nye huden, selv om hvite flekker eller cyster kan vare i flere uker. Det er normalt for den røde røde i flere måneder.

Under utvinningen følger trofast legenes post-stop-instruksjoner. Spesifikke instruksjoner vil gi deg på hvor ofte å vaske ansiktet ditt og hydrere det og hvilke produkter du bør bruke til å gjøre det. Prøv å holde seg borte fra solen til huden din er helbredet og unngå å bruke sminke eller andre kosmetikk til legen din gir deg det grønne lyset. Du kan bruke ispakker i 20 minutter om gangen eller en kul vifte for å lindre hjemme ubehag.