Kirurgi for å redusere Dell & # 039; Høyde: Informasjon, Prosedyre, Risiko

Del på Pinterest

Forskjellene mellom lemmer er ikke sjeldne under vekst. En arm kan være litt lengre enn # 8217; andre. Et ben kan være av noen kortere millimeter av # 8217; andre.

Fra tid til annen kan bein par imidlertid ha en betydelig forskjell i lengden. I våpen, kan det ikke være problematisk. Men i bena kan det føre til vanskeligheter med bevegelse og til sluttsmerter.

Det er da at noen mennesker begynner å vurdere kirurgi for å forkorte beinene. Selv om det ikke er det første alternativet for behandling av uregelmessige bein, kan kirurgi for å forkorte beinene bidra til å korrigere forskjellene i lengden på lemmer, noe som gjør en person mer rolig.

Denne artikkelen undersøker årsaken til at lemmerenglengdeforskjeller oppstår, og hvordan kirurgi for å forkorte bein kan bidra til å behandle dem.

Det er kirurgi for reduksjonen av høyden?

Det er ingen prosedyre som en reduksjon kirurgi i høyden. En beinforkortelse kirurgi kan redusere høyden din, men det utføres sjelden for dette formålet.

I stedet utføres disse kirurgiske inngrepene mer vanlig for å eliminere lengdeforskjellen på bena eller rette beinene som ikke er ensartede lange.

Kirurgi for forkortelse eller beinforlengelse

BONE KORTENING INTERVENTIONS ER OCEN OCCEY OCCE OCCEFULT FOR Å UNDERSTÅENDE UNDER.

En LLD er en betydelig forskjell mellom lemmer lengder. Det kan være opptil flere centimeter eller inches, og er sannsynligvis mer tydelig i bena.

I flere måneder eller år kan en person med en LLD være i stand til å kompensere for forskjeller i kunsten. Men over tid kan LLD føre til bivirkninger og komplikasjoner, for eksempel smerte og vanskeligheter med å gå eller løpe.

Bone shortening kirurgi er designet for å redusere forskjeller i lengden på lemmer. De kirurgiske inngrepene på beinene på benene er de vanligste. I sjeldne tilfeller kan kirurgi utføres på en betydelig forskjellig lengde armer.

I tilfelle av ben, vil A & # 8217-intervensjonen redusere den endelige høyden til personen til noen få centimeter.

Benforlengningsintervensjoner kan brukes til å legge til lengde på kortere bein. Dette bidrar også til å eliminere de uregelmessige lemlengdene, men reduserer ikke den generelle høyden.

Hvilke prosedyrer er involvert?

Du kan bruke to typer operasjoner for å redusere lengden på beinet. Hva kirurgen kan gi råd avhenger av din alder og resultatet du prøver å nå.

Epifisiodesi

L’Epifisiodesi er i hovedsak den kirurgiske ødeleggelsen av vekstplater ALLE’ender av bein. Med alderen produserer disse vekstplatene beinmateriale som hard.

Under denne prosedyren, en kirurg skraping eller praktiske hull i vekstbruskene for å hindre dem i å utvide eller redusere dem. Kirurgen kan også sette en metallplate rundt accretion brusk for å forhindre ytterligere beinutvikling.

Kirurgi for å forkorte lemmer

Den andre prosedyren kalles kirurgi for å forkorte lemmer. Som navnet antyder, reduserer denne intervensjonen faktisk lengden på et bein, sannsynligvis påvirker den totale høyden.

For å gjøre dette fjerner en kirurg en del av femuret (femur) eller tibia (tibia). Bruk deretter metallplater, skruer eller stenger for å holde delene av gjenværende bein sammen til de helbreder.

Helbredelse kan ta flere uker og krever svært begrensede bevegelser. Faktisk kan du bli utfoldet til hele benet i flere uker til legen din ikke vil være sikker på at beinet er helbredet riktig.

Maksimal lengde som en kirurg kan fjerne fra lårbenet handler om 3 tommer (7.5 centimeter); Fra tibia er det ca 2 inches (5 centimeter). Hvor mye vil kirurgen din fjerne det vil avhenge av uoverensstemmelsen de prøver å korrigere.

Hvem er en god kandidat for disse prosedyrene?

De to prosedyrene beskrevet ovenfor er ment for ulike grupper av mennesker.

Kandidater til A’EpiphysioDesi

En epifisiodesi er oftere brukt til barn og ungdom som fortsatt vokser.

Denne operasjonen må synkroniseres med presisjon slik at beinet som ikke er skadet av kirurgi, kan nå (men ikke overstige) lengden på # 8217; andre bein.

Kandidater til BONE KORTENING Kirurgi

En bein forkorting kirurgi er ofte det beste for unge voksne og voksne som er ferdig med å vokse. De fleste når L’siste høyde innen 18-20 år.

Det er først når du har nådd denne fullhøyden at en lege har den beste forståelsen av hvor mye bein som skal fjernes for å kompensere for eventuelle lemmerenglengder.

Hva er bivirkningene eller risikoen for denne prosedyren?

Bone shortteningsintervensjoner er ikke uten risiko. Med A’EpiphysioDesis, potensielle bivirkninger eller komplikasjoner inkluderer:

 • infeksjon
 • blødning
 • Beinvekst deformitet
 • Kontinuerlig beinvekst
 • Overdreven eller utilstrekkelig korreksjon som ikke eliminerer forskjellen

De potensielle risikoene eller bivirkningene av beinforkortelseskirurgi inkluderer:

 • Bein som helbreder justering
 • infeksjon
 • blødning
 • Overdreven eller utilstrekkelig korreksjon
 • Mislykket union eller bein som ikke deltar riktig under helbredelse
 • smerte
 • Tap av funksjonalitet

Hvordan uoverensstemmelsene er diagnostisert i lengden på beina?

En forskjell i lengden på et barns ben kan bli tydelig for foreldre når et barn begynner å gå. En gransk screening på skolen for skoliose (vertebral kolonne bend) kan også oppdage en uoverensstemmelse i lengden på beina.

For å diagnostisere en variasjon i lengden på bena, undersøker en lege først den generelle helse og medisinsk historie.

Deretter utfører de en fysisk undersøkelse som inkluderer observasjon av måten et barn går på. Et barn kan kompensere for en forskjell i lengden på beinet som går på tipsene til det kortere benet eller brett det lengste benet kneet.

Legen kan måle forskjellen mellom bena som plasserer treblokker under kortere benet til begge sider er nivå. Imaging Studies (som for eksempel røntgenbilder og TC-skanninger) kan også brukes til å måle lengden og tettheten av benbenene.

Hvis et barn fortsatt vokser, kan legen anbefale å vente på å se om forskjellen i lengden på beina øker eller forblir det samme.

For å overvåke veksten, kan legen velge å gjenta måleksamen og bildebehandlingstester hver 6-12 måneder.

Hva koster kostnadene for disse prosedyrene?

Begge disse prosedyrene kan koste flere titusenvis av dollar. Begge vil kreve et sykehusopphold, men en operasjon for å forkorte beinene kan be om et enda lengre opphold. Dette øker den totale kostnaden for prosedyren.

L’forsikring kan dekke kostnadene for begge prosedyrene, spesielt hvis legen bestemmer at lengden for forskjellene av bein forårsaker betydelig skade.

Det er imidlertid tilrådelig å ringe ditt helseforsikringsselskap for å sjekke dekselet før du foretar prosedyren for ikke å ha overraskende regninger.

Snakk med en lege

Hvis du ikke er fornøyd med høyden din, eller du har problemer fordi beina dine har forskjellige lengder, bør du snakke med en lege.

I noen tilfeller kan en korreksjon være så enkel som å ha på seg spesielle sko. Sko med interne stiger kan korrigere en forskjell i lemmelengde og bidra til å eliminere eventuelle problemer som forårsaker deg.

Men hvis forskjellen mellom lemmer fortsatt er for stor, kan kirurgi være en «8217;. Legen din kan veilede deg gjennom trinnene som er nødvendige for å avgjøre om du er egnet for kirurgi og hjelpe deg med å forberede deg på gjenopprettingsprosessen.

Ta bort

Menneskekroppen er ikke symmetrisk, så det er ikke sjeldent at en person har mindre forskjeller i lengden på armene eller bena. Men store forskjeller & # 8211; de som er mer enn noen få centimeter & # 8211; kan påvirke ditt velvære og livskvalitet.

Hvis en forskjell i lengden på lemmer forårsaker smerte eller påvirker daglige aktiviteter, kan kirurgi for å forkorte beinene gi lettelse. Legen din kan hjelpe deg med å starte prosessen for å forstå alternativene dine.