Kiropraktor under graviditet: Fordeler

Del på Pinterest

For mange gravide kvinner, smerte og smerter på bunnen av ryggen og hofter er en del av opplevelsen. Faktisk, omtrent 50 prosent Gravide kvinner vil oppleve ryggsmerter på et bestemt punkt før fødsel.

Heldigvis kunne lettelse bare være et besøk til kiropraktor. Her er hva du bør vite om fordelene med kiropraktisk omsorg under graviditet.

Å se en kiropraktor er trygg under graviditeten?

Kiropraktisk omsorg er vedlikehold av ryggraden og # 8217; tilpasning av feiljusterte ledd. Involverer ikke narkotika eller kirurgiske inngrep. I stedet er det en slags fysioterapi for å redusere spinalnerven og fremme helse i hele kroppen.

Du kan finne mer enn 1 million kiropraktikkjusteringer de er gitt hver dag, over hele verden. Komplikasjonene er sjeldne. Under graviditeten antas det at kiropraktisk omsorg er trygt. Men det er noen omstendigheter der kiropraktisk omsorg kanskje ikke er en god ide.

Få alltid legen din godkjenning før du ser en kiropraktor under graviditeten. Kiropraktisk omsorg er generelt ikke anbefalt hvis du finner følgende:

  • vaginal blødning
  • Placenta før eller placenta løsrivelse
  • svangerskap utenfor livmoren
  • Moderat til alvorlig toxemi

Mens alle autoriserte kiropraktorer mottar en graviditetstrening, er noen kiropraktorer spesialisert på # 8217; prenatal assistanse. Spør om de er spesialisert på Quest’område eller gi råd til legen din.

For å justere gravide kvinner, vil kiropraktorer bruke justeringsbordene for å tilpasse seg de voksende bladene. Alle kiropraktorer bør bruke teknikker som ikke utøver trykk på # 8217; Abdomen.

Kiropraktorer kan også vise deg effektive strekkøvelser for å lindre spenning og lindre ubehag.

Hvordan kiropraktisk omsorg kan hjelpe under graviditeten?

Det er mange hormonelle og fysiske endringer som du vil oppleve under graviditeten. Noen av disse vil få innvirkning på stillingen din og din komfort. Etter hvert som barnet ditt blir tyngre, beveger ditt tyngdepunkt og din stilling passer tilsvarende.

Disse fysiske endringene under graviditeten kan føre til ryggraden eller feiljusterte ledd.

Andre ubehagelige endringer under graviditet kan omfatte:

  • En fremspringende mage med konsekvent økning i bakkurven
  • Endrer seg til bassenget når kroppen begynner å forberede seg på arbeidskraft
  • Tilpasninger til stillingen din

Vanlige besøk til en kiropraktor under graviditeten kan adressere disse problemene. En samarbeidsstudie av kiropraktikk og medisin viste at 75% av pasientene i kiropraktisk graviditet rapporterte smertelindring. Videre vil innstillingene som er utformet for å gjenopprette balansen og # 8217; justering i bassenget og ryggraden vil gjøre mye mer enn å få deg til å føle deg bedre. Selv kiropraktisk omsorg kan være nyttig for barnet ditt.

Kiropraktisk omsorg er gunstig for barnets fremtid?

Et ikke-justert basseng kan begrense mengden plass tilgjengelig for utviklingsbarnet ditt. Når en ekstern kraft hindrer de normale bevegelsene til ditt voksende barn, er det kjent som en intrauterinbegrensning. Dette kan føre til feil til fødselen.

En annen komplikasjon som kan føre til at en feiljustert basseng gjelder fødsel. Når bassenget ikke er justert, kan det gjøre det vanskelig for barnet ditt å flytte til den beste posisjonen som skal fødes, som ser på # 8217; bakover, opp ned.

I noen tilfeller kan dette påvirke en kvinnes evne til å ha en naturlig og ikke-invasiv fødsel. Et balansert basseng betyr også at barnet ditt har lavere sjanse til å flytte til en podal eller bakposisjon. Når barnet ditt er i en ikke-optimal fødselsposisjon, kan den føre til en lengre og mer komplisert fødsel.

Andre tester indikerer bedre resultater i arbeidskraft og fødsel for kvinner som fikk kiropraktisk omsorg under graviditeten. Faktisk kan det bidra til å redusere varigheten av arbeidet.

Videre kan vanlig kiropraktisk omsorg under graviditet tilby følgende fordeler:

  • Hjelp deg selv å holde en sunnere og mer komfortabel graviditet
  • Lindre ryggsmerter, nakke, hofter og ledd
  • Hjelper med å kontrollere symptomene på kvalme

Kommende trinn

Hvis du har ryggsmerter, alle «hip eller ledd under graviditeten, og du vurderer kiropraktisk omsorg, snakk først med legen din. De kan gjøre en anbefaling om en kvalifisert kiropraktor i ditt område. De vil også hjelpe deg med å avgjøre om kiropraktisk omsorg er trygt for deg og din barn fremtid.

Hvis legen din gir deg det grønne lyset og du er klar for kiropraktisk omsorg for å lindre smerte under graviditeten, kan du prøve disse elektroniske ressursene for å finne en kiropraktor i ditt område:

Kiropraktisk omsorg er vanligvis en trygg og effektiv praksis under graviditet. Ikke bare rutinemessig kiropraktisk omsorg bidrar til å håndtere ryggsmerter, hofter og ledd, men kan også etablere bekkenbalansen. Dette kan gi barnet ditt så mye som mulig under graviditeten. Dette kan føre til raskere og enklere arbeidskraft.

Spørsmål:

Det er trygt å besøke kiropraktoren i løpet av hele graviditeten eller bare etter første kvartal?

Anonym tålmodig

TIL:

Ja, det er trygt for kvinner å besøke en kiropraktor i løpet av hele graviditeten. Men husk at en gravid kvinne ikke bør besøke en kiropraktor hvis den har følgende symptomer: vaginal blødning, brudd på fostermembraner, kramper, plutselig bekken smerte, for tidlig travity, placenta tidligere, placenta løsrivelse, ektopisk graviditet og moderat til alvorlig toxemi.

Alana Biggers, MD, MPHSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.