Kileputer til GERD

Syre refluks refererer til syre syre som noen ganger kan klasket fra magen og komme inn i munnen eller halsen. Det er ikke sjeldent å prøve syre refluks og halsbrann, spesielt etter å ha spist krydret mat eller et rikelig måltid. Men hvis disse to forholdene forekommer minst to ganger i uken, er det mulig at et mer alvorlig problem kjent som gastroøsofageal reflukssykdom eller GERD.

GERD er en fordøyelsesforstyrrelse som påvirker den nedre esophageal sphincter (Les). Les er en ring av muskler mellom esophagus og magen. Disse musklene er normalt avhandling, og holder opp i magenåpningen til magen ALL’esophagus. Når du spiser eller drikker noe, slapper musklene slik at mat eller væske kan reise ned i magen. Så rister de når innholdet når magen. I mennesker med Gerd er musklene imidlertid svake eller slappe av på en uregelmessig måte. Dette forhindrer at Les fra å lukke helt, slik at innholdet i magen skal gå tilbake til halsen.

Tilstanden er mer sannsynlig å utvikle seg i mennesker gravid eller overvektige. Det kan også slå folk som har visse helsemessige forhold, for eksempel astma eller diabetes.

Langvarig syre refluks assosiert med GERD kan forårsake irritasjon og betennelse i spiserøret, noe som fører til en kallesituasjon esophagitt. L’esophagitt kan gjøre svelging vanskelig eller smertefull. Hvis ikke behandlet, kan GERD også skade esophageal belegg og forårsake esophageal sår. Dette kan forårsake blødning, innsnevring Dell’esophagus eller L’Barrett Esophagus.

Noen vanlige behandlinger for Gerds inkluderer antacida, reseptbelagte legemidler (H2 blokkere eller protonpumpehemmere) og kirurgi. Det er imidlertid også flere livsstilsendringer som kan hjelpe deg med å finne lettelse fra symptomene dine. Hvis du ofte forekommer symptomer på GERD om natten, kan du dra nytte av # 8217; bruk av en GERD-kilepute.

Hvordan virker det

Måten kileputer fungerer for syre refluks og GERD er enkel. L’Syre kan unnslippe fra magen og # 8217; esophagus lettere når en person sover på ryggen og bruker en standard pute. En kilepute løfter hodet litt, skuldrene og bysten for å hindre at dette skjer. Når overkroppen er hevet, gjør alvorlighetsgraden innholdet i magen steget i esophagus.

Du kan bruke en kilepute mens du sover på din side eller tilbake uten å forårsake spenning til hodet eller nakken. De fleste puter på markedet er høye mellom 30 og 45 grader, eller fra seks til åtte inches på toppen.

Kileputer til syre og Gerd reflux er robust og ergonomisk design. Med tiden vil de imidlertid miste form og kompaktitet. Du vil sannsynligvis måtte bytte kilepute med en annen etter flere år.

Typer av kileputer

Miracle Wedge

Miracle Wedge Pillow er en 24-tommers minne skum pute for 24 inches med en’7-tommers tilbøyelighet. Den har et hypoallergent, vaskbart og avtagbart belegg. Miracle Wedge Pute leveres også med en tre års garanti. Puten kan brukes av folk som foretrekker å sove på en side eller en rygg.

Medslant

Medslant Det er en 32-tommers 24-tommers pute som løfter 7-tommers bysten. L’tilt tillater folk å sove på en side eller en rygg. Kilepute kan brukes med eller uten en vanlig pute. Den er laget med 100% hypoallergen polyuretan og leveres med en vaskbar reiseforing. Medslant kan også plasseres i barneseng, noe som gjør bruk av barn med syre refluks mulig.

Postthera

Posthera’s Comfort Lift Wedge puter er designet spesielt for personer med moderat til alvorlig sur refluks. Tre standard tiltak & # 8211; Liten, middels og stor & # 8211; De jobber alle for å løfte bysten fra 30 til 40 grader.

Den lille kilepute har en’justerbar 2 tommers høyde. Medium og store størrelser har en høydejustering av tre inches. Alle puter er laget med minne skum og har en tommelfinger. Din størrelse og vekt vil avgjøre hvilken størrelse på puten som fungerer best for deg.

Posthera har også en annen modell, kalt & # 8220; Comfort Lift Pillow Supreme & # 8221;. Denne modellen er designet for personer med mild til moderat sur refluks. Den er utstyrt med & # 8220; vinger & # 8221; som folk kan bruke når de sover på en side.

Risiko og bivirkninger

I motsetning til andre behandlinger for syre og GERD reflux, inkludert narkotika, er det ingen risiko eller bivirkninger knyttet til kileputer. Du kan bestemme deg for å prøve en annen type kilepute eller slutte å bruke en helt hvis du ikke liker det.

Hvilke eksperter sier

Å øke hodet under søvn er en effektiv livsstilsbehandling for GERD. De Mayo Clinic antyder å sette inn en kil mellom madrassen og nettverket for å heve kroppen fra livet opp hvis det ikke er mulig å løfte hodet på sengen. Bruken av ytterligere vanlige puter er ikke effektive. Andre rettsmidler for livsstil for syre refluks og GERD inkluderer:

  • Spis mindre måltider
  • unngå matvarer som utløser halsbrann og andre symptomer
  • Ikke legg deg ned i minst tre timer etter å ha spist
  • Hold en sunn vekt
  • Begrense alkoholforbruket
  • slutt å røyke

Snakk med legen din om hvordan du kan laste symptomene på GERD ytterligere.