Keratin: Fordeler og bruker til hår

Beskrivelse

Keratin er typen protein som utgjør hår, hud og negler. Keratin er også funnet i de indre organene og i kjertlene. Keratin er et beskyttende protein, mindre gjenstand for riper eller lacerasjoner sammenlignet med andre typer celler produsert av kroppen.

Keratin kan avledes av fjær, horn og ull av forskjellige dyr og brukes som en ingrediens i hårkosmetikk. Siden keratin er det strukturelle bestanddelelementet i håret ditt, tror noen mennesker at kakerattilskudd, produkter og behandlinger kan bidra til å styrke håret og gjøre dem sunnere.

Fordeler og resultater

Folk som bruker keratin på hårrapport at håret deres er jevnere og lettere å håndtere tilsvarende. Effektene varierer betydelig avhengig av om håret ditt er sunt i begynnelsen, hva er den naturlige tykkelsen på håret ditt og hva slags behandling på Keratin bruker. Keratin virker ved å utjevne cellene som overlapper for å danne hårstrengene. Lagene av celler, kalt curticular av håret, teoretisk absorbert keratin, som produserer hår som virker fulle og skinnende. Keratin hevder også å lage krøllete hår mindre frizzy, lettere å forme og tøffeste i # 8217; utseende.

Metoder og bruksområder

Keratin Salon Behandlinger

Noen ganger kalt den brasilianske behandlingen på Keratin, forventer denne metoden som tar lang tid å bruke Keratin flere trinn. Først påføres en krem ​​som inneholder formaldehyd på håret før de tørkes med hårføner og strykes i en stue. Når behandlingen er påført, blir du bedt om å holde håret tørt i flere dager. Når du besøker salongen for å vaske kjemikalier, blir en annen behandling anvendt på & # 8220; fikse & # 8221; L’utjevningseffekt. Denne behandlingen hevder å vare i 12 uker.

Sera, sjampo og balsam på keratin

Sera, sjampo og keratin, kan ikke gjøre de samme uttalelsene til en keratinbehandling i en salong. Men de hevder å gjøre håret mer motstandsdyktig mot skade og reparere håret som har blitt tørket fra varme og hårfarge. For å identifisere disse produktene, se etter ordene & # 8220; keratin hydrolyse & # 8221; i # 8217; liste over ingredienser. Forskere konkludert i 2013 at de aktive komponentene i keratin var en lovende ingrediens for folk som ønsket sterkere hår.

Keratin kosttilskudd

Du kan finne Keratin kosttilskudd til salgs i nesten alle naturlige matbutikker. Keratin kosttilskudd er tilgjengelig i pulver og kapsler. Keratin kosttilskudd er ikke uten risiko. Hvis misbrukt, kan de forårsake akkumulering av for mye protein i kroppen din.

Kostnad for keratin behandlinger

Keratin behandlinger utført av en skjønnhet profesjonell varierer i henhold til ditt område, til produktet merke brukt og til prisen på salongen din. Keratin behandlinger kommer til $ 800, men kan bli funnet starter på $ 300.

Du kan også finne kit for behandling av Keratin hjemme i noen apotek og skjønnhetsprodukter butikker. Disse keratinbehandlingene kan være uorden eller vanskelig å søke på riktig måte, spesielt hvis du aldri har sett behandlingen utført av en profesjonell. Men hvis du føler deg komfortabel i å prøve det, koster behandlinger hjemme keratin vanligvis mindre enn $ 50.

Mulige risikoer og bivirkninger

Salon Keratin-behandlinger inneholder store mengder formaldehyd. Noen ansatte med frisørsalonger rapporterte også Epistaxis og åndedrettsproblemer på grunn av håndtering av produkter for behandling av keratin og alle innånding av innånding av dampene sine over tid. Disse formaldehydnivåene har overskredet den nasjonale sikkerhetsstandarden for kjemisk visning av fem ganger. Av denne grunn bør gravide kvinner unngå å motta denne behandlingen. Personer med følsomhet for formaldehyd eller respiratoriske problemer bør også unngå keratinbehandlinger.

Ta bort

Keratin behandlinger har noen fordeler. Påføring av keratin på hårkutiklet og forsegle det med varmen, tar håret et kortere utseende. Men før du får behandling som dette, er det viktig å forstå de involverte kjemikaliene. Noen mennesker kan finne at etter å ha mottatt behandling på Keratin en gang, må de fortsette å motta behandling slik at termisk skade som følge av hårbehandling på denne måten ikke manifesterer. Behandlinger til Keratin eksponerer også frisøransatte på høye nivåer av kjemikalier som er giftige over tid. Før du gjennomgår keratinbehandling, bør du vurdere å prøve et hårprodukt som inneholder keratin for å se om du kan få de skinnende låsene du leter etter.