Kast bort: Årsaker, Symptomer og Diagnose

COS’er disippelen?

Discippelen, eller diskuterer, er en betennelse i & # 8217, som utvikler seg mellom vertebral kolonnenes intervertebrale plater. Disse platene er blant dine ryggvirvler. Mellomromene mellom dem kalles intervertebrale skiveplasser. Hevelse i disse mellomrom kan utøve trykk på disker, noe som forårsaker smerte.

Discippelen er relativt sjelden. Det treffer hovedsakelig små barn. Følger ofte med en «8217; annen tilstand kalt osteomyelitt. Dette er en infeksjon som kan slå bein og benmarg.

Discippelen er en av de forskjellige typer spinalbetennelse. Selv stoffene, leddene og vertebrae ryggvirvler i ryggraden kan irritere og flamme.

Hva er symptomene på kassering?

Hvis du har en disippel, vil du sannsynligvis ha en betydelig smerte i en del av ryggraden. Den nedre og øvre delen av ryggen kan bli påvirket. Andre symptomer kan omfatte:

 • Endringer i stillingen din
 • Stivhet i ryggen
 • Vanskelighetsgrad å utføre vanlige mobilitetsoppgaver
 • smerte eller abdominal ubehag
 • feber

Hvilke årsaker til kassering er?

Virale eller bakterielle infeksjoner kan forårsake kassering. Selv en autoimmun sykdom kan forårsake det. L’autoimmune infeksjon eller respons fører til hevelse og betennelse, som oversetter til smerte og andre symptomer.

Hvem er i fare for å utvikle kassering?

Du er mer sannsynlig å utvikle disippelen hvis:

 • Du har en autoimmun sykdom
 • Du har et svekket immunforsvar
 • Bruker intravenøse medisiner
 • Du skyter opp med kirurgi

Selv barn under 10 år er mer sannsynlig å utvikle denne tilstanden.

Hvordan diskuteres er diagnostisert?

Legen kan bruke en rekke forskjellige tester og verktøy for å diagnostisere kassering, inkludert:

 • blodanalyse
 • Bony skanninger
 • X-ray
 • magnetisk resonans
 • Vevanalyse

Blodprøver

Legen din kan foreskrive blodprøver for å diagnostisere kassering. De vil samle et utvalg av blodet ditt for å sende til et laboratorium for analyse. Laboratorieteknikere kan bruke en rekke tester for å verifisere tilstedeværelsen av tegn på infeksjon.

For eksempel er en komplett emochrome en veldig vanlig blodprøve. Laboratorieteknikere kan bruke den til å telle antall røde og hvite blodlegemer i blodet. Dette kan hjelpe dem med å identifisere tegn på infeksjon, inkludert høye nivåer av hvite blodlegemer. De kan også bruke en test av erytrocyt sedimenteringshastighet for å søke etter tegn på betennelse.

Bony skanninger

Legen kan bruke en bein scintigrafi for å undersøke ryggvirvlene og omkringliggende rom. Kan hjelpe dem med å evaluere vitaliteten til # 8217; bein og forstå hvis du har en’beininfeksjon.

En sykepleier eller tekniker vil generere radioaktivt materiale i en av dine årer for å utføre skanning. Vil krysse blodet ditt og vil samle i beinene dine, spesielt i områder hvor beinet vokser eller bryter. De vil be deg om å ligge på et spesielt bord der en skanningsmaskin og et kamera vil bevege seg på kroppen din. Kameraet vil følge det radioaktive materialet mens du går gjennom kroppen og beinene.

Imaging test

Legen kan også bestille tester av radiologisk fantasi, for eksempel en radiograf eller en magnetisk resonans. Disse testene kan skape bilder av ryggraden og omgivende vev. L’Infeksjon og # 8217; Betennelse kan potensielt bevege seg fra A’andre.

Vevanalyse

I noen tilfeller kan legen bestille en spinal vevbiopsi for å samle en prøve som skal analyseres. Dette kan hjelpe dem med å utvikle sin diagnose.

Hvordan discominates blir behandlet?

Hvis du er diagnostisert med en disippel, vil legen din trolig foreskrive medisiner for å kurere den. For eksempel kan de foreskrive antibiotika for å behandle en [8217; bakteriell infeksjon eller antiinflammatoriske legemidler for å behandle en autoimmun reaksjon. I noen tilfeller kan de også foreskrive steroider for å lindre alvorlige eller kroniske tilfeller av kassering. De kan anbefale ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, som L’ibuprofen, for å lindre smerte.

Legen kan også anbefale følgende:

 • sengeleie
 • Endringer i dine daglige aktiviteter
 • Bruk en brace for ryggen eller annet støtteutstyr

I noen tilfeller av kassering, kan legen anbefale mer invasive behandlinger. I sjeldne tilfeller kan kirurgi måtte løse problemer som oppstår som følge av kassering og osteomyelitt. Legen kan trenge å gjenoppbygge områder av ryggraden for å forbedre funksjonen og mobiliteten.

Hva er det langsiktige perspektivet for personer med kassering?

Utsiktene for de fleste som lider av kassene er gode. Hvis du har en og # 8217; viral infeksjon, kan den helbrede alene. Hvis du har en bakteriell infeksjon på 8217, vil det trolig løse med antibiotika. Hvis et underliggende autoimmun problem er årsaken til tilstanden din, vil legen fokusere på diagnosen og behandlingen av dette problemet, noe som kan være mer vedvarende enn disippelen din.

Kronisk ryggsmerter er en sjelden komplikasjon forbundet med kassering. Du kan også oppleve ubehagelige bivirkninger fra stoffene du tar for å kurere det. Hvis smerte nivåer øker eller fortsetter etter den første behandlingen, fikser du en avtale med legen din. Du kan trenge ekstra behandlinger.

Spør legen din mer informasjon om din spesifikke tilstand, på behandlingsplanen og i de langsiktige prospektene.