Karn: Typer, Symptomer og Diagnose

COS’er gangren?

Kreften er når en del av kroppens stoff dør. Dette oppstår ofte fordi stoffet ikke får nok blod fra sirkulasjonssystemet.

Kreften påvirker vanligvis endene dine, områdene lengst fra hjertet ditt, som fingre og fingre. Imidlertid kan det også påvirke andre deler av kroppen. Kreften kan også slå dine indre organer.

Tilstanden starter vanligvis i en bestemt del av kroppen, som et ben, en hånd eller et indre organ. Kreften kan spre seg gjennom kroppen din og få deg til å gå til sjokk hvis ikke behandlet. Sjokket er en tilstand som er preget av en rekke symptomer, inkludert lavt blodtrykk. Sjokk kan være farlig for livet og regnes som en medisinsk nødsituasjon.

Cancern er en medisinsk nødsituasjon som kan føre til amputasjoner eller død. Gjenkjenne og behandle tilstanden så raskt som mulig, vil forbedre dine prospekter.

Typer av kreft

Dry Cancern

Alle organene dine (som lever, hjerte og muskler) trenger oksygen til å fungere skikkelig og overleve. L’oksygen transporteres i forskjellige deler av kroppen fra blodet. Den tørre gangrenen oppstår når en av kroppsdelene ikke mottar nok oksygen. Til slutt vil den delen av kroppen begynne å forverres og dø. Med den tørre ginneren er huden lukket og det er ingen tegn på infeksjon.

Våt kreft

Våt bekreftelse oppstår når kroppsvev er smittet med noen typer bakterier. Stoffene reagerer på tilstedeværelsen av bakterier fuktighet og forstyrret. Denne prosessen forårsaker vevets død. Er mer A’Nødvendig for den tørre gangrene på grunn av muligheten for at infeksjonen er spredt til andre deler av kroppen.

GASEOUS GANGENE

Bakteriene kalt Clostridia forårsaker gassformig gangrene. Disse bakteriene skaper en «-infeksjon». De resulterende gassene forårsaker vevsdød. Denne typen kreft kan være dødelig, selv om det er sjeldent i USA.

Bilder av kreft

Hvem er i fare for å utvikle gangrene?

Det er mer sannsynlig å utvikle kreft hvis du har en historie med visse medisinske forhold, inkludert:

 • Arteriosklerose (herding av arterier) i bena eller armene
 • Raynauds sykdom
 • diabetes
 • Blodkoaguli
 • blindtarmitt
 • brokk

Noen andre fysiske hendelser kan øke risikoen for kreft. Du kan være mer sannsynlig å utvikle denne tilstanden hvis:

 • Han senket immuniteten på grunn av en medisinsk tilstand eller en behandling mot kreft
 • Han har nylig operert umiddelbart
 • Han led en alvorlig fryser eller en hodeskade, dyrebitt eller alvorlige forbrenninger
 • De har blitt skadet i en traumatisk måte som inkluderer knusende kroppsvev
 • Han led en «8217; prometazinhydrokloridinjeksjon som forårsaket vevskader

Røyking, alkoholdrikking og bruk av intravenøse stoffer kan også øke risikoen for å utvikle gangrene.

Gjenkjenne tegn på kreft

Ekstern ganggrene

Noen ganger er det første tegn på tørket gangrene en rødlig linje som utvikler seg rundt det slått stoffet. Denne linjen kan senere bli svart.

Andre tegn som kan indikere at du har kreft inkluderer:

 • Et rødt, sårt eller hovent sår
 • Et sår fullt av pus eller emanerer en dårlig lukt
 • A’Isolert område av kroppen din er kald
 • Tørkens følelse mangler i et isolert område
 • Sår som fortsetter å gå tilbake til samme punkt i kroppen
 • En del av huden din tok en uvanlig farge (svart-grønn, rød, blå eller bronse)

Intern gangrene

Du kan også oppleve intern gangrene, noe som påvirker vev eller indre organer. I dette tilfellet kan du ikke ha noen symptomer på huden eller lemmer. Du kan imidlertid prøve smerte, uforklarlig feber som varer lenge eller lavt blodtrykk. Du kan også prøve forvirring.

Hvordan kreft er diagnostisert?

Legen kan mistenke at du har en gangrene basert på din medisinske historie og symptomer. De kan også bruke en kombinasjon av flere diagnostiske metoder for å bestemme tilstanden din.

Laboratorieanalyse av stoff eller væskeprøver

Et vevskrapende på den aktuelle delen kan undersøkes med et mikroskop for å lete etter døde celler.

Blodprøver

En rekke unormalt høye hvite blodlegemer kan indikere en Gangrenous infeksjon på 8217;.

Medisinsk bildebehandling

Noen typer avbilder er nyttige for å diagnostisere spredningen av gangrene i det indre vevet. Disse testene kan inkludere røntgenstråler, MR-skanninger eller TC-skanninger.

Hvis legen din mistenker at Gangrene er relatert til et sirkulasjonsproblem, kan en test av & # 8217 utføres;. Denne testen bruker røntgenstråler for å overvåke strømmen av et spesielt fargestoff gjennom arteriene, som viser om arteriene er blokkert.

Kreftbehandling

Antibiotika

Legen din kan foreskrive antibiotika hvis bakterier er tilstede. Disse administreres typisk intravenøst ​​eller gjennom en nål direkte i blodet.

Vaskulær kirurgi

For personer med dårlig sirkulasjon som forårsaker krefthet, kan vaskulær kirurgi (kirurgi på arterier eller årer) anbefales for å forbedre blodstrømmen gjennom årer til kroppsvev.

Hyperbarisk oksygenkammer

Plasser en person med gassformig concern i et spesielt, miljømessig rikt miljø kan redusere veksten av bakterier. Dette gjør det mulig for huden å begynne å helbrede. Bringer også oksygen til skadet stoff for å fremme helbredelse.

Stoffer

I alvorlige tilfeller av kreft kan det være nødvendig å fjerne det døde vevet eller kroppsdelen. Denne prosessen kalles debridement. Debridement kan utføres med kirurgiske instrumenter eller kjemikalier. L’Målet med denne typen operasjon er å fjerne de berørte områdene for å hindre diffusjonen av # 8217; infeksjon og frigjøre kroppen fra det døde vevet.

En alternativ form for debridement, kjent som debridement av ormer, bruker larver av Moskva til å ødelegge bakterier og døde vev. Selv om sjeldne, kan denne praksisen fortsatt brukes av leger i USA og alle «8217;.

Noen ganger er leger i stand til å gjenopprette oksygenstrømmen i # 8217; interessert område. Kutane transporter kan reparere eventuelle skadede stoffer. Denne prosedyren bruker et stykke av din sunne hud fra andre kroppsdeler for å dekke det skadede området.

Amputasjon

For alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å være nødvendig amputasjon av en lem, en finger eller en fot for å redde livet ditt. Folk som trenger å lide amputasjonen av en del av en arm eller et ben på grunn av gangrene, kan utstyres med en protese, eller kunstig lem, for å erstatte den manglende kroppsdelen.

Hva er de langsiktige utsiktene for Gangrene?

Cancern kan noen ganger behandles uten alvorlige komplikasjoner, spesielt hvis det er diagnostisert tidlig. Men i noen alvorlige tilfeller kan det føre til amputasjonen, spesielt hvis den ikke behandles raskt.

Kreften kan også være dødelig for enkelte individer. Dette er sjeldent, men kan oppstå hvis:

 • Du har andre alvorlige medisinske problemer som kompliserer behandling
 • L’Gangrenous området dekker mye av kroppen
 • Behandlingen leveres ikke raskt nok

Hvordan hindre Gangrene

For å unngå at flere vev dør, må kreften behandles tidlig for å minimere skade. Folk som har diabetes eller blodkarssykdom, bør regelmessig sjekke hendene og føttene for Gongene-symptomer. Se opp for:

 • Enhver hevelse, sekresjon eller rødhet som kan indikere en infeksjon på 8217;
 • et sår som ikke ser ut til å helbrede
 • en endring i fargen på huden din

L’Forutsetning om antibiotika før eller etter en operasjon, under omsorg for legen, kan det bidra til å forhindre utvikling av gjengrenøse infeksjoner.