Karithetsmør for barn: Fuktighet for eksem, tørr hud, andre

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvem gjorde setningen setningen & # 8220; baby myk hud & # 8221; har kanskje ikke hatt mye erfaring med nyfødte.

I virkeligheten er det vanlig at de fremre barna har tørr hud på grunn av deres behov for å tilpasse seg raskt til livets livmor og tilstedeværelsen av hus, et voksaktig belegg som beskytter barnet mot fostervæsken til # 8217 ; livmor.

Nyfødt baby hud kan også bryte bort på grunn av denne tørrheten eller på grunn av barnets eksem. (Så mange som 1 i barn 5 Under 2 år kan du kontrakt eksemet.) L’Innføring av fuktighet i huden kan hjelpe med disse problemene.

Så hva c’Alt dette går inn med en plante som ligger i Afrika? Mye, det viser seg. Shea Butter er et populært naturlig valg for å løse hudproblemene med nyfødte og med en god grunn. Her er 411.

COS’er Karité Butter?

Som l’kokosnøttolje, shea smør er et fett som kommer fra en trevalnøtt, spesielt fra valnøtt av Karité Dell’Karite i # 8217; vestlige og sentrale Afrika.

Det har blitt brukt lokalt i hundrevis av år på hud og hår som en naturlig fuktighetskrem og behandling for ulike forstyrrelser, for eksempel kutane utbrudd og insektbitt. Nå har det blitt veldig populært rundt om i verden.

Shea smør er et solid ved romtemperatur, men smelter i en væske en gang oppvarmet. Den består hovedsakelig av mettede fettsyrer som palmitinsyre, stearin, oljet og linol. Det inneholder også noen vitaminer, som vitamin E.

L’bruk av shea smør i graviditet, etter fødsel og barnehage er ikke ny. De som forventer kan ta en krukke å gni på huden på den tidlige magen og de nye mødrene kan bruke den til å lindre tørre og hakkede brystvorter.

Hva er fordelene med karitésmør?

Shea Butter har mange deklarerte fordeler. Alle uttalelser er sanne? Vel, tid og forskning vil fortelle deg, men det har vært noen studier for å støtte fordelene. Inkluder følgende, mer relevant for foreldre til små barn:

Naturlig behandling for eksem

Kan hjelpe deg med å behandle eksem. Tydeligvis er dette et stort problem for nye foreldre som kjemper mot denne hudtilstanden i sine barn.

I en studere tilfelle (på en person), Karité Butter reduserte utseendet og symptomene på’eksem mer enn vaselin. I en annen Liten studio, Omtrent 75% av pediatriske deltakere med atopisk dermatitt reagerte godt på en krem ​​som inneholder karitésmør.

Og i en nyere 2019 evaluering, Et produkt basert på D’havre som inneholder karitésmør har forbedret symptomene på eksemet etter en måned for bruk.

Ytterligere studier er nødvendig på ren karitésmør.

Fuktighetsgivende effekter

Sheas smør regnes som super fuktighetsgivende takket være fettsyrene og vitaminene (spesielt A og E). Så hvis barnet ditt har tørr hud, kan det bidra til å oppmuntre den berømte babyens mykhet.

bro Undersøkelser Karité Butter Label som en emollient, A’et annet ord for fuktighetsgivende krem, en lototion eller olje som ofte brukes til å berolige tørr hud, ottomatus; eksem eller psoriasis.

Anti-inflammatoriske egenskaper

Shea smør kan også ha Anti-inflammatoriske egenskaper. Dette ville gjøre det til et godt valg for hudirritasjon som kan komme med kutane utbrudd og insektbitt. (Men kontakt legen din dersom barnet ditt har disse.)

Shea smør er trygt for baby hud?

Hard ingredienser kan irritere barnets hud og forårsake hudutslett eller andre problemer. Husk at selv barnets hud er tynn; L’epidermis (ytre hudlag) av en nyfødt er faktisk 20 prosent mer subtile dine!

Med andre ord er babyens hud følsom. Heldigvis regnes Karité-smøret som trygt for alle hudtyper, selv de mest delikate og nye. Og i motsetning til mange lotioner og kremer for barn kjøpt i butikken, inneholder rent shea smør ikke tilsatte kjemikalier, sulfater, parabener eller konserveringsmidler.

De beste Shea Butters for Children

Når du kjøper Karité Smør for barnet ditt, se etter organiske og rå varianter. Kontroller listen over ingredienser for eventuelle skadelige kjemikalier eller tilsetningsstoffer: De reneste alternativene inneholder 100% Shea Butter og Nient’andre.

Det er greit å kjøpe uberørt sheasmør, men ikke bekymre deg hvis du ser biter av valnøtt av Shea i den. For å unngå den gritty følelsen på babyens hud, varmer du bare smøret i en bolle egnet for mikrobølgeovnen til den smelter og filtrerer den med en gasbind.

Prisene varierer, men forventer å betale litt og # 8216; mer for ubehandlede økologiske produkter og for den resulterende roen.

Kjøp Raw Biologisk Shea Butter Online.

Hvordan bruke karité smør på barnet ditt

I likhet med hvordan du kan bruke kokosnøttoljen, kan du varme en spiseskje med sheasmør i mikrobølgeovn og deretter bruke den som en del av en barnas massasje. Pass på at du teste væsketemperaturen før: det skal være hyggelig, men ikke brenne huden. (Og husk, babyens hud er mer følsom enn din.)

Senk forsiktig fingertuppene i væsken og gni babyens kropp, et lite område om gangen. Når du bruker Shea Smør eller en annen olje, unngå øyet og barnets kjønnsorganer.

For behandling av barnets eksem, er det ikke nødvendig å varme det opp til flytende tilstand. Etter å ha tatt et bad til barnet (som myker huden og gjør det mer innkvartering til fuktighetsgivende kremer), tampong tørr hud og masserer en liten mengde på det berørte området.

Forholdsregler for å huske på

Siden sheas smør kommer fra en trevalnøtt, kan det være logisk at allergier er en bekymring. Men i virkeligheten er det ingen dokumenterte tilfeller av allergier med karitésmør.

Likevel er det bedre å ta en test på et lite skinnområde før du sprer det på hele barnet. Hvis kjent rødhet eller irritasjon i testområdet, velg A’alternativ som ikke inneholder karitésmør.

Også, vet at mest tørr hud hos barn løser seg alene etter omtrent den første måneden. Hvis barnets tørre hud vedvarer, må du ikke begrense deg til å ta Shea Smør eller # 8217; Olje for barn: Snakk med barnelege. Det kan være et mer alvorlig problem som krever medisinsk behandling.

Noen oljer som inneholder de samme fettsyrene av sheasmør, som olivenolje; olivenolje, har vært gjenstand for Undersøkelser Hvis de faktisk kan forårsake atopisk eksem. Videre forskning er nødvendig, men hold det i bakhodet og observere eventuelle endringer i barnets hud.

L & # 8217;

Karité Butter kan bare være hva legen bestilte når det gjelder å fukte barnets delikate hud og lindre eksem.

Men snakker om legenes ordre, snakk med barnelege av dine beste alternativer. Det er sannsynlig å si at karité smør er bra, men det er definitivt verdt det.

I mellomtiden, vet at tørr hud hos barn er vanlig. Og hvis du har tenkt å kjøpe rå biologisk sheasmør, vet at dets antioksidanter og andre fordelaktige ingredienser kan gjøre det til en kraftig motor for å bekjempe tørrhet, både barnet og ditt.