Karboksbehandling: Strekkmerker, bivirkninger og kostnader

Raske fakta

Hvem vi er

 • Karboksbehandling er en behandling for cellulitt, strekkmerker og mørke sirkler.
 • Han stammer fra det franske spaet i årene & # 8216; 1930.
 • Behandling kan påføres på øyelokk, nakke, ansikt, armer, skinker, mage og ben.
 • Bruk karbondioksidinfusjoner, en gass tilstede i naturen i kroppen.

Sikkerhet

 • Karboksytherapi er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA).
 • Det har ingen varige bivirkninger.

Bekvemmelighet

 • Er en rask poliklinisk prosedyre, fra 15 til 30 minutter.
 • Du kan umiddelbart gå tilbake til den normale rutinen, så vel som svømming og bading i badekar i 24 timer etter cellulittbehandling eller fettreduksjon.

Koste

 • De fleste trenger 7-10 økter.
 • Hver økt koster rundt $ 75 til $ 200.

Effektivitet

COS’er karboksytherapi?

Karboksbehandling brukes til å behandle cellulitt, mørke sirkler og strekkmerker. Folk som gjennomgår prosedyren, finner en forbedring i:

 • sirkulasjon
 • Hud elastisitet
 • Tynne linjer og rynker

Det hjelper også med kollagen reparasjon og ødeleggelse av fettinnskudd.

Det kan også bidra til å redusere mørke sirkler ved å øke blodstrømmen til øyelokk. Noen leger har også brukt terapi til å behandle erektil dysfunksjon, L’akutt leddgikt, Raynaud syndrom og L’alopecia forårsaket av dårlig blodsirkulasjon.

For reduksjon av fett og cellulitt er prosedyren ofte foretrukket for mer invasive og høyrisikometoder, som fettsuging.

Karboksbehandling kan brukes på ansikt, øyelokk, nakke, mage, armer, ben og skinker.

Hvor mye koster det?

Folk krever vanligvis 7 til 10 karboksytherapi-behandlinger, med 1 uke intervaller, før du begynner å se resultatene. Hver behandling kan koste mellom $ 75 og $ 200, avhengig av leverandøren.

Hvordan karboksytherapi utføres?

Spesifikasjonene til prosedyren varierer i henhold til den delen av kroppen som skal behandles. Mekanismene i prosedyren er imidlertid for det meste det samme.

En karbondioksidtank er koblet til en strømningsregulator med plastrør. Legen vil nøye regulere mengden gass som strømmer fra tanken. Gassen sendes ut gjennom strømningsregulatoren og i et sterilt rør som har et filter ALL & # 8217;. Filteret samler urenheter før de når kroppen. Gassen ruller deretter gjennom en veldig liten nål på motsatt side av filteret. Legen injiserer gassen under huden gjennom nålen.

Prosedyren er nesten helt smertefri. Noen leger gni den bedøvende krem ​​på injeksjonsstedet før du setter inn nålen. Til tross for mangel på smerte, rapporterer noen mennesker å ha prøvd en merkelig følelse kort tid etter.

Karboksytherapi er en poliklinisk prosedyre og krever vanligvis bare 15 til 30 minutter å bli fullført.

Hvordan forbereder du deg på karboksytherapi?

Det er ingen spesifikk forberedelse før prosedyren, selv om legen kan ha spesielle instruksjoner avhengig av omstendighetene.

Hvordan prosedyren fungerer

En dårlig blodsirkulasjon er delvis ansvarlig for cellulitt, strekkmerker og mørke sirkler. Kroppsceller frigjør karbondioksid som avfall. Røde blodlegemer tar oksygenet som inhalerte og transporterer det til vevet, og deretter samle karbondioksidet. I slutten, # 8217; karbondioksid er utåndet fra lungene.

En lege kan øke blodsirkulasjonen i et bestemt område som injiserer karbondioksid, noe som gjør de røde blodcellene rush til # 8217; området. Når blodceller når posisjonen, skaper en økning i sirkulasjonen. Dette virker for å reparere huden og i tilfelle av mørke sirkler, endre pigmentet i en sunn farge.

 • Strekkmerker: Strekkmerker du ser på kroppen din er en brudd på dermal kollagen. Karbokseterapi skaper ny kollagen, som tykker huden og forbedrer utseendet.
 • Cellulitt: Karbondioksidgass kan også injiseres i fettceller, noe som gjør celler sprø og elimineres i kroppen. Cellulitt er forårsaket når det subkutane fettet stikker ut gjennom huden. Flere studier har funnet at karboksbehandling er både trygt og effektivt hvis det brukes til å behandle cellulitt.
 • Sirkler under øynene: Mørke sirkler under øynene er vanligvis forårsaket av dårlig sirkulasjon, som skaper en vaskulær stagnasjon. L’Gassinjeksjon under øyelokket reduserer denne blåaktige stagneringen og erstatter den med en rødt tone.
 • Alopecia: L’alopecia (hårtap) forårsaket av dårlig sirkulasjon kan også behandles med karboksytherapi.

Hva er bivirkningene av karboksytherapi?

Karboksytherapi er en relativt sikker prosedyre med nesten ingen bivirkninger. Folk kan ha blåmerker i injeksjonsstedet, spesielt i armene og i bena. Dette blåseren skal løses innen en uke. Folk som mottar prosedyren for å redusere fett eller cellulitt, bør ikke fordype deg i vann i 24 timer, inkludert svømming eller badekar.

Hva du kan forvente senere

Når karboksytherapi brukes til å behandle strekkmerker og arr, er det relativt smertefritt. Dette er fordi arrvev har ingen nerver. Du kan føle en følelse av kløe når strekkmerker blir overrasket under prosedyren. Kløe skal løses på omtrent fem minutter.

Folk som bruker karboksyterapi for behandling av cellulitt og fettavsetninger, kan føle et trykk under injeksjonen, som ligner følelsen som er testet under en blodtrykkstest. Dette er forårsaket av Gasens ekspansjons & # 8217. De behandlede områdene vil føle seg varm og tingle etter behandling i maksimalt 24 timer, siden karbondioksidgass gjør jobben og sirkulasjonen forbedres. Du bør imidlertid kunne utføre din normale rutine på slutten av prosedyren.