Karbohydrater i ris: Det er for mye?

Beskrivelse

Det er 52 gram karbohydrater i en kopp kokt frokostblandinger Integrert ris, Mens samme mengde kokt kort korn, beriket hvit ris Den har ca 53 gram karbohydrater. D’Andre del, kokt vill ris Den har bare 35 gram karbohydrater, noe som gjør den til en av de beste alternativene hvis du vil redusere karbohydratinntaket.

Mengde karbohydrater i ris

Ris

Totalt karbohydrater: 52 gram (en kopp, langkornet kokt ris)

Integrert ris er foretrukket ris i noen naturlige mat sirkler fordi det anses å være mer næringsrik. Integrert ris er en hel bønne og har flere hvite risfibre. Det er også en god kilde til magnesium og selen. Kan bidra til å redusere risikoen for type 2 diabetes, lavere kolesterol og nå en ideell kroppsvekt. Avhengig av Å skrive, Det kan ha en hasselnøtt, aromatisk eller søt smak.

hvit ris

Totale karbohydrater: 53 gram (en kopp, kortkorn, kokt)

Hvit ris er den mest populære typen ris og kan være den mest brukte. Hvit risforedling uregelmessighet av noen av sine fibre, vitaminer og mineraler. Men noen typer hvit ris er beriket med ekstra næringsstoffer. Det er fortsatt et populært valg i hele linjen.

Vill ris

Total karbohydrater: 35 gram (en kopp, kokt)

Vill ris er faktisk chicco av fire forskjellige arter av gress. Selv om det teknisk sett er det ikke en ris, blir det ofte referert til som en for praktiske formål. Dens gummy konsistens har en jordaktig og hasselnut smak som mange finner attraktive. Wild ris er også rik på næringsstoffer og antioksidanter.

Svart ris

Totalt karbohydrater: 34 gram (en kopp, kokt)

Svart ris har en tydelig konsistens og blir noen ganger lilla en gang tilberedt. Den er full av fibre og inneholder jern, proteiner og antioksidanter. Det brukes ofte i dessertretter siden noen typer er litt søte. Du kan oppleve den svarte risbruken i en rekke retter.

Rød ris

Totalt karbohydrater: 45 gram (en kopp, kokt)

Rød ris er et annet næringsmiddel valg som også har mange fibre. Mange mennesker setter pris på sin smak av hasselnøtt og gummy konsistens. Men smaken av rød ris kan være ganske kompleks. Du kan finne sin farge en estetisk forbedring for noen retter.

God vs karbohydrat vs

Prøv å få karbohydrater fra integrerte kornkilder som integrert eller vill ris, som både høres sunne fibre. Det er også viktig å sørge for at du spiser riktig mengde karbohydrater daglig.

Mayo Clinic Anbefaler å ta mellom 225 og 325 gram karbohydrater hver dag. Dette bør utgjøre om lag 4-65 prosent av de totale daglige kalorier og bør konsumeres i løpet av dagen. Prøv alltid å gjøre næringsrike valg når det gjelder karbohydrater, siden de ikke er de samme.

Lavt karbohydrat risalternativer

Elsker konsistensen av ris, men du vil bruke en ris erstatning med mindre karbohydrater? Du kan lage ris blomkål eller brokkoli. Du kan også bruke Koniac, som er en asiatisk rotgrønnsak. Dette er kjent som Shirataki ris.

Mens du kan kjøpe lave karbohydrat ris erstatninger i noen naturlige mat butikker og matbutikker, kan du vurdere å skape noen av dem alene. Innse at de er relativt enkle:

  • Hogge grønnsakene du foretrekker å sette den i en kjøkkenrobot
  • Bland i en kjøkkenrobot til du får den ønskede konsistensen
  • Du kan sette den i mikrobølgeovn i noen minutter eller lage mat på ovnen. Du kan lage det i kortere tid for å holde en del av den rå crunchiness.

L & # 8217;

Som for de fleste ting i livet, l’balanse og moderering er grunnleggende. Forpliktet til å kombinere eksepsjonelt næringsstoffer og sunn mat ris. Pass på at du begrenser din del til et måltid Rice Cup. Det bør bare være omtrent en tredjedel eller en fjerdedel av måltidet.

Ideelt sett bør ris kombineres med grønnsaker og magert proteiner. Bruk den som en siderett eller i supper eller semplater. Integrert ris kan hjelpe deg å føle deg mer full, slik at du ikke vil ha mer mat for tidlig. Også, kan gi deg den energien du trenger for å møte dagen.