Kanten er dårlig? 8 Vanlige spørsmål om bivirkninger, risiko, fordeler og mer

Del på Pinterest

Det er dårlig for deg?

Til tross for det du kunne ha hørt, skjære og kutte & # 8211; Bevisst forsink din orgasme & # 8211; Det er ikke skadelig.

Denne teknikken er også kjent som kontrollen av ARGASMs & # 8217;. Selv om det er mer vanlig blant folk som har en penis, kan alle dra nytte av det.

Nysgjerrig? Fortsett å lese for å finne ut hvordan det fungerer, forslag til å prøve og mer.

Hva så & # 8217;?

Folk som praktiserer kanten, slitasje på, eller på P & # 8217; Hem, klimaks, deretter bakover i flere sekunder eller minutter.

Du kan velge å nå klimaksen på dette punktet, eller du kan gå tilbake igjen. Antall ganger avbryter en Ejakulasjon, avhenger av deg.

L & # 8217; Målet er å opprettholde onani eller sex med partneren i lengre tid. Du kan også velge å forsinke orgasmen din til partneren din er klar for orgasmen;.

Hva er poenget?

Kanten er bare en måte å vare onani eller sex med partneren varer lenger.

Selv om det ikke er sant for alle, når folk som har en penis ofte nå orgasmen lettere enn folk som har en vagina.

I noen tilfeller kan klimaks forekomme innen få minutter med penetrasjon. Dette inkluderer oral, anal og vaginal sex.

Kant kan tillate deg å trene større kontroll over orgasmen din. Dette kan tillate deg å forlenge spillet alene eller i par, bidra til å forhindre for tidlig utløsning og mer.

Det er andre fordeler?

Kant kan brukes mer i det seksuelle spillet, da det inviterer mye spenning og moro i soverommet. Men øvelsen har sin opprinnelse i # 8217; hjelpe folk å kurere eller forhindre for tidlig utløsning.

Mange som har en penis, er i stand til å nå orgasmen på kort tid. Folk som opplever den for tidlig orgasmen, når kulminasjonen før de ønsker det.

Kanten, eller forsettlig stoppe trykk eller gnidning for å forhindre orgasme, kan hindre deg i å nå den plutselige toppunktet av seksuell følelse.

Folk som har en vagina det kan også eksperimentere med prematur orgasmer, selv om dette er mindre vanlig.

En annen fordel med seksuell kutt er en mer intens orgasme. L & # 8217; Utseendet på forsinket kantfriskning kan gjøre ditt siste klimaks mer kraftig.

Kanten er det samme Dell & # 8217; forsinket ejakulasjon (anorgasmia)?

Kanten er forskjellig fra # 8217; forsinket ejakulasjon (DE) eller fra # 8217; anorgasmia.

DE er en medisinsk tilstand der en person med en penis ikke kan ejakulere. Hvis de kan ejakulere, kan de trenge mer enn 30 minutter med seksuell stimulering for å nå orgasme.

Mange mennesker opplever sporadiske episoder av de.

Hvis du skjønner at det tar mer enn 30 minutter å ejakulere, eller at du ikke er i stand til å ejakulere i det hele tatt, kan du ha en underliggende tilstand.

DE kan skyldes en rekke forskjellige fysiske og psykologiske forhold, så ta hensyn til å gjøre en avtale med en lege eller en annen helsepersonell.

De kan evaluere symptomene dine og gjøre en diagnose om nødvendig. I mange tilfeller kan stoffer eller psykoterapi bidra til å gjenopprette en sunn utløsning.

Du kan få en & # 8216; backup & # 8217; Hvis du overdriver for mye?

Kant kan ikke forårsake sæd eller # 8217 retur; ejakulasjon i kroppen din på noen måte.

L & # 8217; ejakulert er ikke utvist i blæren, i nyrene eller andre steder hvis det ikke frigjør væsken under orgasmen;.

Når du stopper beading og når klimaks, vil all sæd eller # 8217; ejakulasjon skapt av kroppen din bli utgitt.

Hvis du ikke ejakulerer, vil kroppen din bli med den ejakulerte og resirkulere sine forskjellige komponenter.

L & # 8217; retrograd Ejakulasjon er en tilstand hvor sperma går inn i blæren i stedet for å gå ut fra # 8217; urinrøret under en orgasme. Kanting forårsaker ikke retrograd ejakulasjon.

I stedet kan denne tilstanden skyldes fysiske problemer, for eksempel en skade eller andre medisinske forhold, inkludert diabetes og multippel sklerose.

Hvordan prøve

At du prøver å sjekke orgasmen din eller gjøre orgasmen mer intens, disse tipsene kan hjelpe deg med å prøve den seksuelle aktiviteten for første gang.

Mastur opp til grensen

Stimulert manuelt på en rytme og et press som tar deg til orgasmen. Når du nærmer deg punktet på # 8217; orgasme, bremser og lindrer trykket.

Etter noen få sekunder eller minutter, gå tilbake til det mest intense presset og hastigheten. Brakt tilbake på «8217; klimaks hem.

Du kan gjenta denne syklusen til du er klar til å nå orgasmen.

Sakte penetrativ sex

Penetrasjon finner sted under oral, anal og vaginal sex. I hvilken som helst form du velger, brakt du til punktet på # 8217; orgasme, og deretter stoppe.

Når du er klar, begynner penetrasjon igjen. Gjenta syklusen til du vil nå orgasmen.

Folk som har en vagina, kan dra nytte av kanten mer eller mindre på samme måte som folk som har en penis. Du har bare forskjellige teknikker du kan bruke.

For eksempel kan du spørre partneren din om å slutte å presse mens du er i nærheten av orgasmen. Så etter en kort pause kan de begynne å presse over.

Bland den

Lage oralsex, anal eller vaginal til du nesten har nådd orgasme. Så stopp eller bremser ned.

Endre posisjon eller bytte til erogen stimulering mot onani eller partner.

Forskjellene i følelsen og presset kan hjelpe deg med å forlenge din orgasme. Du kan fortsette å endre metode, posisjon eller nivå nivå til du er klar for orgasme;.

Hvis du har en vagina, kan du finne nyttig å bytte fra vaginal penetrasjon til klitstimulering. Det forskjellige presset og følelsen kan hjelpe deg med å forlenge din endelige orgasme.

Bunnlinjen

At du bestemmer deg for å gjøre det alene eller med partneren din, kan kantene en trygg og potensielt spennende måte å forlenge orgasmen og oppleve en mer intens i prosessen.

Hvis du vil prøve det med en partner, sørg for at du snakker om det på forhånd. Forklar hvorfor du tror du kanskje liker det og hvorfor du tror at partneren din også kan ha nytte av det.

Du kan også diskutere tider. Den forlengede kanten kan bli kjedelig eller frustrerende for en partner. Du vil sørge for at du angir forventninger før du starter.