Kamp sesongmessig depresjon med disse 7 praktiske essensielle elementene

Del på PinterestPichamon Chamroenrak Design

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

En av mine første suvenirer på # 8217; barndommen er en følelse av dyp tristhet, selv om de ser på glitrende julelys som foreldrene mine hengte fra vinduet mitt. Jeg kan fortsatt forestille meg uklare julelys som skinner i tårene mine.

Når de andre barna var begeistret for julemannen og gaver, kunne jeg aldri forstå hvorfor jeg var så trist hver desember.

Nå i min voksen alder, har jeg en offisiell diagnose av sesongbasert affektiv lidelse (trist) og alle de nettene i tårer har stor mening for meg. Den triste, en større depressiv lidelse med en sesongmessig trend, øker generelt sitt dårlige hode i høst når C & # 8217 er mindre lys og slutter rundt mars eller april.

Siden sollyseksponeringen spiller en viktig rolle, ble det funnet at du er mer utsatt for den nordligste forstyrrelsen, hvor vinterdager er kortere. Symptomene inkluderer tretthet, følelser av desperasjon og vanskeligheter med konsentrasjon, blant annet.

Etter å ha opplevd sesongmessig depresjon i 35 vintre i mitt liv, opprettet jeg det jeg kaller en & # 8220; Comfort Kit & # 8221; av instrumenter som tar meg til våren.

Mitt komfortpakke er en blanding av produkter, teknikker og aktiviteter som får meg til å føle meg bedre. Mange av disse essensielle elementene er billige eller til og med gratis.

Hvis du føler disse ideene eller utvikler ditt komfortpakke og dine triste symptomer, vil det ikke forandre seg, det kan være en god tid å vurdere terapi.

Her er mine syv must-ha som hjelper meg med å bekjempe mine symptomer på sesongmessig depresjon.

Del på Pinterest

1. Naturlige økter på 10 minutter om dagen

Badet i skogen er en form for øko-terapi som betyr bevisst å tilbringe tid i naturen. Jeg setter den inn i min velvære rutine hele året og # 8217; vinteren er ikke noe unntak.

utdanning De har vist at selv korte turer i naturen øker L’blant andre fordeler for kropp og sinn. Jeg satte meg på målet om å gå ut hver dag, selv om det er under null eller det er vindkast i prognosene.

Hvis jeg ikke er i stand til å nå en Idyllisk Pinewood, til og med en kort spasertur i nabolaget mitt eller nærmeste park, kan jeg absorbere fordelene for psykisk helse i naturen.

2. Tilbehør til kulde som holder meg innbydende

Det er få ting som setter meg i et dårlig humør enn kaldt. Siden jeg ikke vil se en dag på 80 grader i flere måneder, vet jeg at jeg skal føle meg rolig, jeg må ha på lagene.

Når jeg er kledd for å motstå været, er jeg mer tilbøyelig til å gjøre mine daglige turer i naturen og bli sosial. Så endelig jeg trippet for et par smartwool hansker. På $ 25 er dyrere enn andre hansker. Imidlertid er jeg ikke sikker på at du kan sette en pris på’ha varme hender for alle’vinteren.

Selv føler seg godt hjemme er viktig. Jeg har en stor samling tepper, hårete sokker av alle farger og gjenstander av første nødvendighet som en owl full av lavendel oppvarming i mikrobølgeovn. Alle disse bekvemmelighetene for den kalde hjelper meg å fokusere på sjarmen til vinteren, i stedet for på det kalde klimaet og korte dager som bringer.

Kjøp terapi plysj med civetta.

Kjøp elektriske tepper.

Kjøp Komfortabel SmartWool Hansker.

Del på Pinterest

3. Parfymerte Epsom Salter

Hvis du går gjennom en trist, føler du sannsynligvis elendig. For å generere noen bygningsvibrasjoner og berolige kroppen min, vil jeg sitte i et bad av Epsom salt, helst en som har en duft av sitrusfrukt for å forbedre humøret mitt. Du kan kjøpe en stor pose med Epsom Salter på bekostning av et par melk og varer for alltid.

Du kan oppdatere din tid med dine essensielle elementer for selvpleiefavoritter: et stearinlys for aromaterapi, en dagbok eller din favorittspilleliste. Bare husk å sette til side telefonen under soaking.

Kjøp Epsom Salter.

Kjøp aromaterapi stearinlys.

4. Lyse bokser

Nasjonal alliansen om psykisk lidelse anbefaler en daglig eksponering for hver dag Boks for lysterapi. Jeg har flere lyse bokser rundt huset, fra den store boksen på skrivebordet mitt som jeg mottok gjennom min forsikring til flere små bokser jeg kan lese naboen.

I de siste vintrene brukte jeg min trofaste Verlux happylight kompakt, Som jeg plasserte overalt, fra badetelleren ved bordet ved siden av sofaen min.

Kjøp Light Therapy Boyses.

Del på Pinterest

5. Ta vare på planter

Når min triste intervenerer, vet jeg at mine kjære vil samle meg rundt for å holde huset rent, lage mat og fullføre andre daglige aktiviteter.

Når jeg er mest, kan du få meg til å føle meg bedre å ta vare på noe lite, som en plante d’leilighet. Studier har vist at hagearbeid kan bidra til å redusere følelser av depresjon. Det er en enkel ting, men jeg tror virkelig at vanning min lille fete planter kan hjelpe deg med å løfte skyene i mitt grå humør.

Kjøp fete planter.

6. Fyll min sosiale kalender

Hvis jeg er i en dyp sesongmessig depresjon, i sannhet l’siste ting jeg vil gjøre er å kle meg, gå ut og samhandle med folk. Jeg liker å være med andre, men siden du trekker seg tilbake fra sosiale hendelser, er et tegn på trist, jeg aksepterer at det bare er et av symptomene jeg må gjøre.

Det er tider når jeg respekterer mine grenser og hvile & # 8211; Og vi er ærlige, involverer ofte en kjeks og Hulu Dough Container & # 8211; Men andre ganger presser jeg deg til å gå ut og gjøre ting.

Jeg finner det å skrive inn hendelser i kalenderen min at jeg ikke ser # 8217; nå å gjøre & # 8211; Ting som pepperkasse parter eller dekket feriemarkeder & # 8211; Jeg tvinger meg til å forlate huset. Mange av disse hendelsene er gratis eller nær nok til det.

Kjøp veggkalendere.

7. Årlig vinter meditasjon og mantra

Meditasjon er en utrolig kraftig praksis for sinnet, demonstrert av mange vitenskapelige studier for å øke følelsesmessig helse. I fjor sommer plasserte jeg målet om å sitte og meditere hver eneste dag, som jeg klarte å bruke en’gratis anropsapp Insight Timer.

Med depresjonsorienterte meditasjoner og sollysvisninger og tropiske strender, løfter dette å være som et viktig verktøy i mitt triste arsenal.

I ånden av bevissthet utvikler hvert år også en ny mantra for å få meg til å overvinne vinteren, noe som liker meg og vender tilbake til det nåværende øyeblikket i stedet for å ha sommeren.

Last ned de beste meditasjonsappene her.

Quest’Vinter, du kan til og med finne meg selv å sette julelys. Og med min & # 8220; Comfort Kit & # 8221; I fulgt, vil jeg ikke se dem med tårefrie øyne.

Shelby Deering er en livsstilsforfatter basert i Madison, i Wisconsin, med en mastergrad i journalistikk. Den spesialiserer seg på velstandsskriving og de siste 13 årene har bidratt til nasjonale salgspunkter, inkludert forebygging, runner’verdens verden, vel + god og mer. Når han ikke skriver, finner du det å meditere, på jakt etter nye organiske skjønnhetsprodukter eller utforske lokale stier med sin mann og Corgi, ingefær.