Kalorier brent i bønn

I forrige uke på sportsmedisinskonferansen snakket jeg med en forsker av Kuwait-universitetet. Dr. Jasem Ramadan presenterte et herlig lite studio kalt bioenergetisk av islamske bønner, som måler mengden oksygen og kalorier brent av fysiske bevegelser av bønner.

Fem standard bønner (Salat) er obligatorisk hver dag for hver voksen mannlig og kvinnelig muslim. Hver bønn har en kontinuerlig rekkefølge av kroppsbevegelser (Rakka) som består av stående, bøyer, knelter og sitter ned. Hver Rakka varer fra 3 til 6 minutter. Dr. Ramadan undersøkte energikostnaden for to og fire rakka bønner i trettito menn og kvinner. Han oppdaget at salter har en positiv effekt på metabolsk funksjon. For en person på 80 kg var energikostnaden for daglige bønner ca 80 kalorier om dagen og kunne betraktes som en form for fysisk aktivitet som forbedrer fysisk form.

Dr. Ramadan fortalte meg: Bønner ble gjort i tusenvis av år, og ingen anser det som en fysisk trening og # 8221;. Jeg fortalte ham at jeg ofte tenker. Jeg fortalte ham at russisk ortodokse bønn var ganske fysisk. En liturgi siste timer, står og fortsetter å krysse gulvet i en knep opp til toppen. Alle, inkludert eldre mennesker, gjør dette, opp og ned, opp og ned, opp og ned, strekker seg og kroker, strekker seg ut og bøyer seg. Jeg trodde alltid at det var en helsevesenet i gruppefellesskapet, sannsynligvis funnet lenge siden beskyttende mot mange lidelser (og guddommelig tilskrives). Den opprinnelige yoga var den samme, strekker seg mot himmelen for å forbedre himmelen, bøyende, knelte, prostraadosater, stå opp igjen og igjen.

Jeg fortalte Dr. Ramadan at mange vestlige som ikke klarer å kjøre rakka på knærne vist i sunne tå strekker eller å stå opp uten å bruke hendene, som i postøvelsen og enkel og rask balanse, ikke bare eldre, men også resten av befolkningen.

Det virket overrasket og interessert. Jeg fortalte ham at jeg trodde at denne mangelen på grunnleggende menneskelig bevegelse for ekte dagligliv var en viktig faktor for antall personer som er for svake og ustabile for å stå opp uten hjelp, å gå uten pinner og vandrere, ha problemer med å gjøre knappebalanse og for mye smerte og knædenerasjon og alle «hip. Dr. Ramadan sa at eldre i sitt land ikke lider av kneladtritt og alle «hip i et stort antall og kan lett stå opp fra gulvet til den gamle alderen. Jeg fortalte ham at mange vestlige er kjent med en bærende enhet, med en knapp for å trykke for å be om hjelp hvis de ikke kan komme opp fra gulvet eller stolen. På dette punktet var han sikker på at jeg var sjokkerende.

Hvis du ikke kan stå opp lett fra gulvet eller en lav stol uten å bruke hendene, har du sannsynligvis farlig redusert styrke og # 8217; benbalanse. Bruk en god tilbakegang for å styrke bena og knær mange ganger om dagen og forbedre treningen, forklart i innlegget hvor ofte du burde være sunn? Bruk sunne bevegelser hver dag for å sitte ned, stå opp, fold deg til høyre, ren, hagearbeid, takk, gjør strekk, trappene og spill for å få en sunn funksjonell trening og forhindre felles ledsmerter. Dette er fitness som en livsstil.