Kakaosmør for ansiktet: Huds helse og arr

COS’er kakao smør?

Kakao smør er et vegetabilsk fett hentet fra kakao fava. Det er hentet fra ristet kakao bønner. Generelt er kakaosmør en rik fuktighetsgivende krem. Ren kakao smør kan pakkes alene eller jobbet med andre ingredienser og selges som kroppskrem.

Vi gir en’se på hvordan du kan bruke kakao smør for å fukte og forynge ansiktet ditt slik at du kan bestemme om det er riktig for deg.

Kakaosmør i lotion og kakao smør i mat

Kakao smør lotion kan rekonstruere hudfuktighet og skape en barriere for å beskytte den mot fukttap. Sammenlignet med andre oljer og kremer, har kakaosmør en tendens til å bli absorbert godt uten å forlate huden. Men kakao smør hjelper sikkert huden til å opprettholde sin elastisitet og tone.

Folk tror ofte at kakao smør kan forhindre strekkmerker. To separate studier, en med a Gruppe på 300 kvinner og en annen hvor 175 kvinner fullførte studien, Han konkluderte med at kakaosmør ikke forhindret dannelsen av strekkmerker mer effektivt enn andre fuktighetsgivende kremer.

Kakao plantedeler har blitt brukt til å behandle akne, psoriasis, hudkreft og sår. Men videre forskning er nødvendig for å sjekke nøyaktig hvor effektive kakao produkter for hudhelse er.

Heldigvis for oss, å spise kakao tilbyr også mange av disse fordelene, selv for huden.

Fordeler med kakaoforbruk

Kakaoanlegget har høye nivåer av antiinflammatoriske og antioksidantfytokjemiske stoffer. Phytonutrients har blitt designet for deres anticancer egenskaper. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han oppdaget at kakao har flere fytokjemiske stoffer (i utgangspunktet den aktive ingrediensen i anlegget) er te og rødvin.

Et overblikk av mange studier har oppdaget at fytokjemikalier i kakao også kunne øke blodstrømmen i huden og beskytte mot solskader. Begge disse fordelene kan bidra til å holde en sunn hud og redusere synlige tegn på’hud aldring.

Bruk kakaosmøret til ansiktet

Du kan bruke kakaosmør på huden en eller flere ganger om dagen.

L’bruk av kakao smør kan forbedre generell helse og # 8217; utseende av ansiktshud. Fuktighet, elastisitet og solkrem er alle ønskelige attributter for å holde huden frisk.

Siden ren kakao smør blir fet en gang oppløst, ville det være fint å prøve som en naturlig sminke. Tettere kakaosmør, nærmere romtemperaturen, kan fungere godt på tørkede lepper.

Kakao smør for ansikts arr

Hvis du er bekymret for utseendet på arr, anbefaler legene en rutinemassasje på huden. Det er ikke påvist at massasjen reduserer utseendet på arr i løpet av to år. De nyeste arrene kan ha nytte hvis følgende utføres:

Avhengig av hudpleie-rutinen, kan du foretrekke å bruke den etter at ansiktet ditt er rengjort og eksfoliert slik at huden din virkelig kan absorbere den. Men kakao smør kan blokkere porene, så det kan være bedre å bruke det på forskjellige områder fra ansiktet.

Det er søk for å støtte kakaosmøret på ansiktet?

Ingen studio demonstrerer fordelene med # 8217; bruk av kakaosmøret på ansiktet. Faktisk forstår vi fortsatt ikke mange av måtene som kakaosmør virker på huden.

De fleste uttalelser om fordelene med kakaosmør for ansiktet ditt er anekdotiske. Dette betyr ikke at du ikke bør prøve det. Men hvis du er på utkikk etter garanterte resultater, bør du undersøke ingredienser med vitenskapelig bevist effekter.

Ting å vite før du bruker kakaosmøret for ansiktet

Kakao smør regnes som trygt, forutsatt at du ikke er allergisk mot kakaoanlegget. Kakao smør inneholder ikke koffein, i motsetning til pulverkakao.

Imidlertid er kakaosmør kjent for å hindre porene. Så vær forsiktig før du påfører kakaosmøret på ansiktet. Hvis du er utsatt for akne og utsalgssteder, vil du kanskje ikke bruke noe produkt som inkluderer kakaosmør som en av Første syv ingredienser i et produkt. Hvis kakaosmøret er oppført nederst på listen over ingredienser, eller hvis du ikke er bekymret for akne, trenger du ikke å være så.

Den kjemiske strukturen til en olje bestemmer om og hvor alvorlig hindrer porene. Molekylene av kakaosmør er pakket veldig tett sammen, noe som gjør det veldig komedogen (poreobstruksjon). Oljer som er mindre komedogene, inkluderer oljeolje, oljeolje, mandelolje og aprikosolje. L’Soyabønneolje, solsikke og safflower blokkerer ikke porene i det hele tatt.

Les vår artikkel om ikke-komedogene oljer for mer informasjon.

Hva skal du se etter når du handler

Mange lotioner, kremer og til og med hårprodukter og lepper inneholder kakaosmør. Det kan også bli annonsert som hovedbestanddelen. Les l’produktetikett for å bestemme mengden kakaosmør faktisk inneholdt i produktet.

Du kan fortelle mengden kakaosmør i et produkt basert på hvor den er oppført i forhold til andre ingredienser. Ingrediensene er oppført i rekkefølge fra den mest dominerende til de mindre. Søk produkter der kakao smør er blant de første ingrediensene som er oppført for å få de høyeste fordelene.

Ren kakao smør er vanskelig ved romtemperatur. Du kan finne skuffer i naturlige matbutikker. Du må varme opp hele beholderen i en varmtvannskål før du kan trekke ut den eller bruke den på ansiktet. Det blir veldig mykt og lett å spre seg som det varmer opp.

Kjøp online Kakao Butter Face Online her.

Cos’andre er bra for huden min?

Hold din synd sunn fra’interiør og # 8217; eksternt:

  • Drikk nok vann
  • tilstrekkelig søvn
  • Spis et sunt kosthold
  • unngå røyking
  • Bruker en fuktighetsgivende krem
  • Bruke solbeskyttelse Alle L’år

Bunnlinjen

Kakao smør er rent fett avledet fra kakao bønner. Foreløpig søk viser at kakaosmør har mange potensielle ernæringsmessige fordeler for huden. Noen ganger brukes kakaosmør i lotionene, men kan ikke være det beste for ansiktet ditt fordi det kan hindre porene.