Jeg var ikke forberedt på dette: vent, og jeg?

Hvis bare min nye mor hadde fått samme oppmerksomhet som min voksende mage, så kunne jeg ha vært i en bedre posisjon.

Del på Pinterest

Vanligvis er de ikke den typen person som liker å være i sentrum av # 8217; oppmerksomhet. Men fra det øyeblikket jeg annonserte min graviditet opp til fødsel, # 8217; Jeg gjorde det uten å prøve. Og jeg likte det.

Da ble sønnen min født Eli & # 8211; og stjal scenen.

Hallo! Hvordan er babyen?

Ofte føler du at dine behov passerer i bakgrunnen når du blir foreldre. Og jeg trodde jeg var forberedt. Jeg visste at jeg ville gi opp ting som vanlige dusjer eller funn for happy hour eller 8-timers sovende perioder for en PO & # 8216;.

Det jeg ikke forventet var at folk & # 8211; Minst de fleste av dem, og det meste av tiden & # 8211; de var veldig, mye mer interessert i barnet mitt enn meg.

Og selv om det er vanskelig og pinlig å innrømme det, var det overraskende vanskelig å håndtere.

Jeg husker første gang min mann og jeg brakte Eli for å besøke besteforeldrene i Sam, et par uker etter fødselen av Eli. Vi hadde alltid vært nært, og vi likte å tilbringe tid sammen: å gå til stranden, spise eller bare bruke tid på sofaen og utveksle historier.

Men noe har endret seg da vi kom inn i huset den dagen. Før du drar ut Eli fra sitt sete, har alle overfylt rundt, tanging og stirret på. Og når vi har eliminert det, brukte det resten av tiden til å passere fra en person rammet på # 8217; andre. Dette var L’full natt i et nøtteskall.

Jeg har det bra, takk for å spørre ham

(* Setter inn Strabiliant Emoji *)

Jeg var heldig å ha familiemedlemmer som elsket sønnen min så mye. Men jeg var bare 3 uker i moderskapet & # 8211; Og en total katastrofe.

Jeg var fortsatt fysisk og følelsesmessig ødelagt av en skremmende opplevelse av Travaglio og hadde tilbrakt hver gang å våkne siden jeg prøvde å amme eller forhindre at Eli skulle gråte ukontrollabel.

Jeg sov ikke og jeg ble knapt.

Kort sagt, jeg var sjokkert, og det jeg trengte mer enn noen til å dempet for barnet mitt var at noen anerkjente traumer jeg hadde riktig & # 8211; Og traumer jeg følte meg som selv fortsatt krysser. Eller jeg vet ikke, spør meg selv som jeg var.

Siden da har det vært en million tilfeller hvor Eli var i midten av scenen mens de er i bakgrunnen, vanligvis gjør det arbeidet som må gjøres for å holde det lykkelig, matet eller godt uthvilt.

Som når han gikk ut av hodet for den overdreven stimuleringen på Thanksgiving Day, fordi alle ønsket å holde ham i armene hans, og jeg måtte tilbringe resten av ferien for å vugge ham i et mørkt rom for å roe det. Eller når jeg måtte hoppe halvparten av # 8217; aperitiff til min søsters bryllup fordi Eli trengte å amme.

Jeg føler meg gøy selv å skrive dette, men i en alder av æra virket for meg at de øyeblikkene hadde blitt tatt bort. Og jeg ville bare at noen forsto det og sa at det var godt å være sint på dette.

Objektivt ideen om å gi opp den morsomme oppmerksomheten eller opplevelsene for barnet ditt, ser ut til å være riktig. Han er barnet og mødre bør være altruistiske, bare?

Ja, husk com’det var livet før barnet

Åpenbart beveger vi vår oppmerksomhet, men gjør denne tilpasningen ikke lett for meg, og noen ganger fikk det meg til å føle seg ubehagelig.

C’Det var noe galt med meg som foreldre fordi noen ganger ønsket jeg å dele hvordan dagen min gikk?

En dag, mens vi så på Eli’s Play, spurte et familiemedlem meg: Det vi gjorde før det ble født?& # 8221; Foreslår at livet uten at han ikke var morsom eller interessant.

Jeg ønsket å si: Vi kom ut sammen, og vi snakket om ting som ikke er bundet til barn, som det jeg gjorde eller hva du gjorde & # 8221;. Det var rart?

Men jeg elsker å være en mor

Over tid har ting endret seg.

Jeg har blitt helbredet av fødsel og ta vare på et 13 måneder gammelt barns liv virker eksponentielt lettere og gledelig enn å ta vare på en nyfødt, så mitt behov for enhver form for validering gikk mye, veldig lavt.

(Og når jeg trenger det, går jeg til vennens venner, fordi de alltid forstår hva jeg passerer.)

Men enda viktigere, jeg vokste opp i min rolle som en mor. Jeg elsker Eles mer enn noe annet, og mesteparten av tiden er jeg glad for at det er hovedmålet fordi det er mitt hovedmål.

Og når jeg vil snakke om noen qualces’andre, endre argument.

Men noen kan gjøre det forferdelige vaskeriet, vær så snill?

Så, nye foreldre, hvis du føler at spotlighten hadde blitt revet av og savnet deg, okay.

Det er normalt å miste Quell & # 8217, oppmerksomhet fordi disse barna er hyggelige og fortjener sentrum av scenen.

Men hva folk glemmer så lett er at våre liv har endret seg drastisk, vi kjører på røyk, vår kropp lider igjen for fødsel, vi vil gjerne fortelle deg hvordan vi føler, og vi vil bare ha noen til å gjøre det dårlige vaskerom.

Marygrace Taylor er en helse- og foreldreskjeden, en tidligere redaktør av Kiwi-magasinet og Eli Mor. Besøk det MaryGracetaylor.com.