Jeg trodde ikke surrogatmorskapet gjorde for meg. Og så har livet skjedd

Denne reisen av smerte og kjærlighet er ikke det jeg forventet.

Del på Pinterest

Hvis noen fortalte meg et år siden at jeg ville prøve å vokse min familie gjennom surrogatmorhood, ville jeg ha avvist ideen om alle. Ikke bare liker jeg å ha kontroll, men jeg feilaktig påstått at surrogatmaternity bare var tilgjengelig for førsteklasses kjendiser og for multimillion.

Men da, mens jeg var på utkikk etter en to år gammel baby i en alder av 35, fant jeg meg uventet uten livmor og begrensede alternativer for å vokse familien min. I utgangspunktet omfavnet jeg ikke surrogatmarmer, men da jeg kom for å tilbe med min nye virkelighet, begynte jeg å se surrogatmorskapet under et nytt lys.

Velg surrogatmarrens

24. desember 2018 mottok jeg ødeleggende nyheter. Min lege mistenkte en kreft alle’livmor. Din anbefaling: Fjern livmoren min. Dette var ikke julen til stede jeg håpet.

Mens jeg ønsket å vokse familien min, ønsket jeg også sønnen jeg allerede hadde vokst med en mor. Så, jeg fulgte råd fra legen og jeg hadde l’hysterektomi.

Mens jeg sliter med dødeligheten og alt jeg mistet og at jeg potensielt kunne miste, forvandlet mannen min til forskning. Han utforsket behandlingsalternativer, potensielle resultater og hver løsning for å vokse vår familie når vi gikk ut fra # 8217; andre deler (som han var sikker på at vi ville gjøre).

Når det foreslås for første gang surrogatmorskap, avviste jeg ideen. Jeg var i en tilstand av sorg og jeg kunne ikke bære mentalt tanken på en «8217 en annen kvinne som brakte min sønn.

Anch / # 8217; Jeg hadde bekymringer. Vi har råd til det? Hvordan det ville være? Jeg ville ha det samme bandet med barnet jeg hadde med min sønn? Gestational Carrier (GC) vil håndtere helsen din på samme måte som jeg ville gjøre det?

Jeg følte meg også skyldig og egoistisk, ikke å ha hoppet ideen om surrogatmarrater. Jeg hadde alternativer som ikke var tilgjengelige for mange familier. Min feil har vokst bare etter at det postoperative patologiske forholdet har returnert for å vise at alt var godartet. Jeg trodde ikke jeg har rett til å gråte min tapt evne til å ta med et barn når alternativet kunne vært mye verre.

Til tross for min frykt, brukte jeg de følgende ukene for å lese alt jeg kunne på surrogatmarmer, fra de første personene står til nettsidene til byråer til studier. Hvordan det egentlig ville være? Hvordan ville det fungere? Og jo mer jeg leste, jo mer jeg åpnet til # 8217; ideen.

Åtte uker etter intervensjonen bestemte jeg meg for å møte en fruktbarhetslege og planlagt å trekke ut eggene mine for surrogatmarrater.

Du vil være min svangerskapskarriere?

Bestemmer seg for å gå videre med surrogatmarrater var bare en del av vår beslutning. Vi måtte bestemme hvem som ville bringe vårt barn. A’alternativet var min eldre søster, som hadde tilbudt seg altructically for å være min GC. Men jeg kunne virkelig be deg om å gjøre det?

Det er fordeler i # 8217; bruk en velkjent surrogat, hvordan man kan kutte provisjonene til den surrogatmaternity, men ingen byrå mente også at vi ikke kunne dra nytte av & # 8217;. Vi vil bli pålagt å administrere alle programmer og timing.

Vi måtte også vurdere de tingene vi foretrekker å ikke tenke på. Jeg vil helst få et tap av graviditet eller skuffelse av et mislykket overføringsforsøk med min søster eller en byråvektor? Og hvis det hadde vært komplikasjoner som de kostet dem livet? Jeg kunne rane sine mors barn? Jeg ville føle meg mindre skyldig hvis det var min søster å miste sitt liv mot noen jeg hadde møtt nylig?

Jeg måtte bestemme om jeg følte meg rolig i å fortelle søsteren min større ting jeg gjorde, eller jeg ville ikke gjøre det også under graviditeten. Dette var et uutforsket territorium for vårt forhold. Vi ville forlate’andre delen nærmere eller vi ville gå bort?

Til slutt var koblingen mellom brødre som jeg håpet å gi til min sønn, den avgjørende faktoren. Jeg ville at min sønn skulle ha samme sterke bond d’kjærlighet med en bror som hadde brakt min søster til å forlenge tilbudet til meg. Å akseptere min søsters gave betydde at mitt barns forhold ville bli startet fra et sted av samme slags kjærlighet jeg håpet ville ha delt hele mitt liv. Skjønnheten i denne ideen har passert alle mine andre bekymringer. Vi spurte offisielt min søster om å være vår GC og hun aksepterte.

L’Kjærlighet er den beste medisinen for smerte

I lys av overføringsdagen er det dager når jeg er overveldet av en dyp og svekkende smerte. Selv om jeg elsker det faktum at jeg vil ha en spesiell fødselshistorie for å dele med mitt fremtidige barn, er jeg trist å ikke ha en tradisjonell historie.

Jeg er trist at min andre sønn ikke klarer å se på bildene av min gravide mage og snakke om tiden han bodde der, som min sønn gjør. Jeg beklager at du ikke kan bruke de første 9 månedene for å lære om ting om dem mens du setter opp i min livmor. Jeg er trist at min sønn ikke kan plassere hodet på magen min og føle sin brors bevegelse.

Men jeg er også overveldet av kjærligheten og generøsiteten som tilbys av min søster og andre kvinner som uselvisk aksepterer å bære sønnen til A & # 8217;.

Jeg vet ikke hvordan det vil ende. Jeg vet ikke om jeg ender med et andre barn etter det første forsøket, eller hvis en av de tre embryoene jeg har utviklet i et sunt barn. Reisen til alle gjennom infertiliteten er unik, og selv om jeg ønsket å ha en enkel graviditet, er jeg takknemlig for at vitenskapen, omstendighetene og # 8217; min søsters kjærlighet gjorde denne turen mulig.

Megan Lentz bor med mannen sin, en tidlig sønn og to spiteful kjæledyr. Tilbringe sin fritid (ah!) Lese science fiction, skrive og studere svar på tilfeldige spørsmål som bare et 4 år gammelt barn kan tenke på å spørre om.