Jeg trenger briller? Test, lesing, hodepine og mer

Beskrivelse

Briller kan hjelpe folk å se bedre, men du kan ikke innse at du trenger det. Øynene dine kan endres over tid, så selv om du har hatt en perfekt visjon før, er det ikke nødvendigvis et faktum senere.

L’American Academy of Ophthalmology Estimate Mer enn 150 millioner amerikanere Bruk korrigerende briller. Det er ikke alltid klart hvis du trenger briller eller ikke, så det er alltid en god ide å konsultere din oftalmolog for en grundig eksamen.

Hvilke symptomer du kan utvikle hvis du trenger briller?

Din oppfatning endres i tid med alderen i alderen. Ikke alle endringer i visningen er unormal. Ting som å trenge mer lys for å se tydelig eller vanskeligheter med å skille mellom svart og blått, for eksempel, de er normale og krever ikke briller. Men det er øyeblikk når endringer i visningen ikke er normal og briller kan garanteres.

Noen som trenger briller, har ingen symptomer, mens andre har svært lette symptomer. Symptomene på behovet for briller kan variere avhengig av hvilken type problem for øynene du finner. Noen vanlige symptomer inkluderer:

 • tåkesyn
 • Dobbeltsyn
 • Uskarphet, som i objekter ikke er definert, klare linjer og ting ser litt og # 8216;
 • hodepine
 • Strabismus
 • Objekter har og # 8220; aure & # 8221; O & # 8220; Aloni & # 8221; Rundt dem i full lys
 • Øye tretthet eller øyne som føler seg trette eller irritert
 • forvrengt visjon
 • Vanskelighetsgrad å se og kjøre om natten

Dette vil ikke være en komplett liste. Hvis du oppdager endringer i det som er normalt for deg, ring din oftalmolog. De kan ta en visningseksamen for å se hva som skjer, og hvordan kan det bli hjulpet.

Typer av visningsproblemer

National Eye Institute (IN) sier at de vanligste typer synproblemer er Brytningsfeil. Dette begrepet inkluderer:

 • Myopia
 • Hypermetropia
 • astigmatisme
 • presbyopi

Refraksjon er når kåt og krystallinsk av øyet folder det innkommende lyset slik at det er konsentrert på netthinnen, plassert på baksiden av # 8217;. Dette lar deg se. En brytningsfeil oppstår når lyset ikke kan fokuseres på netthinnen, på grunn av øyets form. Dette kan skje på grunn av aldring eller endringer i form av # 8217; øye eller hornhinnen.

Andre synsproblemer inkluderer ting som makuladegenerasjon knyttet til alder, alder, glaukom og katarakt. Disse kan ikke behandles med briller.

Myopia

Myopia, også kalt Myopia, er når en person tydelig kan se naboobjekter, men når objektene er langt unna, blir de uskarpe. Noen kan ha problemer med å skille mellom folk på en TV-skjerm. Et barn kan ha problemer med å lese tavlen på skolen.

Denne tilstanden oppstår hvis øyebollet er for lang eller hvis hornhinnen er for buet. L’American Optometric Association anslår at myopien treffer omtrent 30 prosent av befolkningen i USA.

Hypermetropia

Med Hypermetropia, eller hypermetropia, fjerne gjenstander er for det meste klare, mens naboobjekter er uskarpt. Dette skjer når øyebollet er for kort eller hornhinnen har en unormal form. I henhold til IN, # 8217; Hypermetropia treffer omtrent 5 prosent 10 av befolkningen i USA.

Astigmatisme

I nr. 8217; astigmatisme er lyset ikke jevnt fordelt på netthinnen, slik at bildene kan virke uskarpt eller langstrakt. Imidlertid har ikke alle astigmatikere en forvrengt syn.

Denne tilstanden kan oppstå i alle aldre. Mens de fleste har en slags mild astigmatisme, kan de med mer signifikant astigmatisme trenge briller for å rette opp det.

presbyopi

Anomaløse presbyopi. I henhold til IN, # 8217; Hypermetropia treffer omtrent 5 prosent 10 av USA forekommer i nesten alle. Er et typisk symptom på aldring. Sekund Penn medisin, Folk begynner vanligvis å demonstrere symptomer på presbyopi mellom 38 og 42 år.

Aldring, l’øye er ikke lenger fleksibel som en gang. Når det ikke er i stand til å bøye seg som før, blir det redusert med å fokusere på naboobjekter. Dette er grunnen til at mange mennesker trenger bifokale linser eller lesebriller som aldring.

Bunnlinjen

Hvis du finner et av disse symptomene, kontakt en oftalmolog så snart som mulig. Selv om du ikke har noen symptomer, er det en god ide å gjennomgå regelmessig syn på utsikten med utvidelse for å sikre at du ser tydelig og for å holde øyehelsen under kontroll.

Bare en oftalmolog vil kunne utføre en komplett øye eksamen for å se om du drar nytte av’bruk av briller. Hvis resultatene indikerer at du trenger briller, kan legen din snakke med deg om hva slags linser som ville være bedre for din tilstand, så vel som enhver annen behandling.