Jeg stoppet sosiale medier i 65 uker. Dette er det jeg lærte.

Da David Mohammadi har bestemt seg for å ta en pause på to uker av sosiale medier, ville han aldri forestille seg at han ville ha vært frakoblet for over et helt år.

Men i 65 uker mellom 2016 og 2017 var det helt utenfor rekkevidde av Facebook varsler, Twitter nevner og Instagram historier. «Den første uken var vanskelig. Den andre uken var hyggelig & # 8220; sier. & # 8220; og mens jeg nærmet sluttdatoen, tenkte jeg: & # 8216; wow. Det er fantastisk å være så tilstede, og ikke bare på telefonen min. & # 8216; & # 8221;

David bestemte oss opprinnelig å gjøre et digitalt tilfluktssted for å møte nye mennesker og akklimatisere tilstrekkelig i sitt nye hjem i New York. Da han bodde i San Francisco, hadde han en komfortabel, men utilfredsstillende jobb i detaljhandel. Nå i New York, ønsket han å finne noe mer kreativt og mer stimulerende, en rolle han ville legge et tegn på # 8217; moteindustrien.

«Jeg forlot jobben, jeg kom hit og begynte å gjøre intervjuer. Jeg ville bare være virkelig til stede i New York og ikke tenke på: Hva skjer i San Francisco? Eller jeg mister noe? & # 8220;

David hadde forsøkt å flytte permanent til New York en gang, i 2008. Han var 25 år gammel, og Facebook var i sin periode med maksimal prakket: «Jeg kom hjem fra jobb, jeg dro til Facebook og så hva alle vennene mine gjorde. Jeg var bare veldig skuffet. & # 8221; Mangler et hus, flyttet han snart til San Francisco.

Det var ikke en & # 8217; oppleve at han hadde tenkt å gjenta.

Således bestemte han seg for to uker han ville konsentrere seg om her og nå, for å kommunisere i hvilken mye av hans generasjon, ville han ha beskrevet hvordan den gamle måten: Ring og send meldinger.

Ikke flere distraksjoner

& # 8220; de to første dagene har vært veldig interessant, i den forstand at jeg hele tiden reiste telefonen uten en tilsynelatende grunn / sier David. «L & # 8217; Jeg ville ha åpnet, og jeg ville ha innsett at jeg ikke var C & # 8217, det var ingenting å se etter meg & # 8230; Det var litt & # 8216; en AHA! øyeblikk.& # 8221;

Og uten varsler for å sjekke, uten bilder å se på og uten GIF fra Ritwetto, kunne ikke hjelpe, men legge merke til hvor mye mer produktivt. Jobber som en boutique manager, la han merke til hvordan hans kolleger stadig kontrollerte sine telefoner. De to minuttene av pause fra den virkelige verden har fratatt mulighetene for å få flere provisjoner, muligheter som ville vært hvis bare de så opp og bemerket kunder.

David, D & # 8217; en annen del, var stadig i salgsavdelingen.

Del på Pinterest

Dette var en av de viktigste tingene jeg skjønte: Hvor mange muligheter jeg hadde da jeg var i San Francisco at jeg sannsynligvis mistet, fordi jeg var på telefonen og sier. & # 8220; Jeg kunne nok ha vært i stand til å oppnå ekstraordinært salg og skape ekstraordinære bånd med potensielle kunder & # 8221;.

Mer produktiv og finne enklere og enklere å holde seg borte, har David besluttet å holde seg ubestemt på ditt opphold av sosiale medier.

Mental rolodex

De Stort flertallet av amerikanerne Hvem har Internett-tilgang er avhengig, i hvert fall til en viss grad, til sosiale medier for å holde sine venner og bekjente under kontroll. Ifølge data, L & # 8217; 88% av personer mellom 18 og 29 USA Facebook og nesten 60% av den aldersgruppen har også Instagram-konto. Tallene er ikke mye lavere for personer mellom 30 og 49%, henholdsvis L & # 8217; 84% og 33%.

Så hva skjer når en av vennene dine kommer ut av nettverket?

For å sikre at vennskapene dine ikke lider av det, var David mer besluttet i å ringe dem og sende dem meldinger, og sørget for at det fortsatt var en del av deres liv.

Men da det kom til folk som ikke var så nært, lærte reaksjonen på hans langvarige fravær ham mye om hvor mange av oss nå bruker sosiale medier som en erstatning for & # 8217; ekte samhandling.

Refererer til en scene av # 8217; Episode & # 8220; nosedive & # 8221; av & # 8220; svart speil & # 8221; hvor hovedpersonen spilt av Bryce Dallas Howard tar løft med en tidligere kollega. I det desperate forsøket på å starte en samtale, bruker han teknologien implantert i sin netthinnen for å bla gjennom sin nettbaserte virksomhet og finne noe å snakke om, til slutt lander på en hjemmekatt.

Jeg gikk for å besøke San Francisco, og jeg møtte folk, og jeg kunne bokstavelig talt se dem som de gjorde det med sine tanker, og trakk på den rolodexen på Instagram av min aktivitet, og jeg husker David.

& # 8220; Hei, David. hvordan går det? Com & # 8217; det var, um, um, uh & # 8230; & # 8221;

«Da jeg fortalte dem at jeg ikke var på sosiale medier, fortalte de meg: & # 8216; oh. Herregud. Jeg var akkurat som å tenke i hodet mitt, hva var det siste som David postet? & # 8216; & # 8221;

& # 8220; Jeg var som, dette er så gal.& # 8221;

& # 8220; Jeg kan ikke tro at du blokkerte meg!& # 8221;

Del på Pinterest

For David, som bor vekk fra sosiale medier, mente bare å opprettholde det klare sinnet og bruke andre verktøy for å holde kontakten med folket i hans liv. Men i en verden hvor sosial valuta er delvis basert på din vilje til å sette jeg liker det, dele og ritwect innholdet i vennene dine, har dens inaktivitet blitt oppfattet av noen som en historie.

& # 8220; Noen vendte seg til meg for å spørre meg om jeg hadde blokkert dem & # 8221; husk David. & # 8220; Jeg trodde det var så interessant som dette hadde ingenting å gjøre med dem & # 8211; Det er noe jeg gjorde for meg selv & # 8211; Men de trodde umiddelbart at jeg hadde sittende fast, selv om jeg ikke likte det.& # 8221;

David husker en sak & # 8211; Før detoxen & # 8211; Når en person forlot en tur, hadde han planlagt med noen venner. David gikk på reise og likte seg, legger inn flere bilder på Instagram.

Men han la merke til at på # 8217; venn som hadde forlatt ikke, likte noen av bildene han hadde publisert.

Husk at vi har diskutert og tenkt, du vet, du likte ikke noen av mine bilder på Instagram!’& # 8221; ri. «For et år siden snakket vi om det igjen, og han var,» 8216, ja. Jeg så bildene dine, og jeg ville ikke at jeg skulle lyve fordi jeg ikke gjorde den reisen. & # 8216; & # 8221;

«Dette var den mest latterlige tingen til verden å snakke om. Men C & # 8217; Det er denne følelsen av politikk: Vel, de er vennene mine, så jeg trenger dem til å like sine bilder & # 8220;.

«Men han brakte Pettinessen dukker opp i meg og brakte Pettiness til min venn. Og han viste meg hvordan disse tingene nå kan, være svært viktig for folk & # 8220;.

Forstå hva vennskap betyr

For det meste, spesielt i løpet av de første ukene, var Davids venner ekstremt gunstige for sin digitale avgiftning. Og han sier at disse vennskapene på en eller annen måte har klart å styrke.

«Jeg har alltid følt mine venner som ikke er en person på telefonen. Og mine tekstmeldinger har en tendens til å være veldig korte, bare en setning «, sier David. & # 8220; men [på grunn av] mangel på sosiale medier og ikke å kunne se hva vennene mine gjorde, var jeg mer villig til å kontakte, ringe og snakke med folk.& # 8221;

«Jeg ønsket å høre deres stemmer og høre hva som skjedde med dem. Lytt til mer. & # 8220;

L & # 8217; erfaring ga David tid til å revurdere og styrke mange av hennes vennskap, uten forstyrrelse av de som verdsatt hva og kommenterte hvor. Han minnet ham om at vennskap alltid hadde vært så før for noen år siden, når han hadde en tilstedeværelse på Facebook, og en smarttelefon hadde blitt rigor.

Du føler at jeg er i mørket, men i virkeligheten er det så i tusenvis av år.& # 8221;

Med passering av måneder begynte imidlertid noen negative aspekter å vises. Fordi hans arbeid innebærer mange turer, hadde noen venner problemer med å holde tritt med hvor David var og hva han gjorde.

Det var nesten som om de hørte ut av turen med det som skjedde med meg personlig & # 8221;, sier David, som bemerker at følelsen av turen gikk til begge retninger. For eksempel, husk ulike tilfeller der hans venner refererte til noe de hadde sett alle på nettet, og ville ikke kunne engasjere seg i samtalen.

& # 8220; det ville vært øyeblikk når noen ville ha glemt, og han ville ha sagt noe av typen, og du så den tingen han postet så og så?’& # 8221; Huske. «Jeg vil si nei, ikke # 8217, jeg gjorde, men du kunne fortelle meg hva det var? Og de fortalte meg, ja, det er ikke så gøy hvis du ikke så.& # 8217; & # 8220;

Går tilbake og unngår banket

Del på Pinterest

Så hva gjorde David tilbake til Social Media World etter en relativt glad 65 uker?

& # 8220; Virkelig bekymret mine venner & # 8221; sier. & # 8220; Jeg vil være involvert i vennens liv.& # 8221;

«Jeg vet at dette er en ny epoke, og det er hvordan folk deler ting om deres liv. Jeg hadde flere venner som hadde barn og ønsket å se bildene av sine barn. Venner som hadde flyttet eller flyttet og bor på forskjellige steder. Jeg ønsket å holde kontakten med dem. & # 8220;

Nå med aktiv Facebook og Instagram Konto, sier han at å ha disse verktøyene er også nyttige for sin karriere: «Å være i moteindustrien, må jeg være klar over hva som skjer. For eksempel, på dette tidspunktet er New Yorks mote uke. Det er viktig for meg å være klar over hva som skjer i min sektor og Instagram er en av de beste måtene å gjøre det på. Å oppdage nye designere og ekstraordinære artister & # 8220;.

Når det gjelder hva du publiserer, sier David det er mer interessert i å holde tritt med vennene sine og er nå mer opptatt når det gjelder å dele noe alene. Men det er ikke en stiv prosess. Snarere er det en naturlig forståelse at Digital Detox har hjulpet ham til å innse.

«Jeg prøver ikke å tenke på det for mye. Hvis det er noe som skjer, vel. Og selv om vennene mine sier, og # 8220, hei, la oss sette sammen og lage et bilde & # 8221; Jeg skal vise et bilde & # 8220;.

«Jeg tror jeg publiserte kanskje fire bilder siden jeg kom tilbake til Instagram. Jeg var i Paris, jeg var der med min beste venn, og det var et veldig spesielt øyeblikk for henne. Men det er ikke noe jeg alltid gjør. & # 8220;

Det samme gjelder hvor lenge den bruker på disse plattformene. Å nekte l & # 8217; puls av stadig å sjekke sin feed, han deaktiverte Instagram-varsler og lastet ikke ned Facebook-appen på telefonen, og undersøkte den bare på sin datamaskin.

Men selv med teknologi foran ham, føler han ikke lenger behovet for å være konstant involvert.

Jeg tror jeg er mer bevisst, nå, på grunn av detoxification & # 8221; sier. & # 8220; Noen ganger vil jeg være på Instagram eller på telefonen min for en bit & # 8216; og jeg vil innse: Du har vært for lenge for noen som ikke var 65 uker.& # 8221;

«Her er jeg, sitter på et skrivebord foran en datamaskin, en iPad og to telefoner, og jeg ser knapt ut som jeg gjorde før. Jeg er den typen person som, hvis jeg bestemmer meg for å gjøre noe, gjør jeg det & # 8220;.

Men hva skjer når han finner seg tilbake i gamle feller, hvordan man føler seg vondt når en venn ikke liker bildene dine? «Det er bare morsomt. Du må le av det, sier David.

& # 8220; Hvis du ikke gjør det, må din digitale detox vare mye mer enn 65 uker!& # 8221;

Kareem Yasin er en forfatter og utgiver. Utenfor helse og velvære er det aktivt i samtaler på det vanlige media, i hjemlandet til Kypros og i Spice Girls. Å nå Twitter eller Instagram.