Jeg prøvde smøremiddelet på cannabis – og nå er det helbredelseshydrering av min vagina

Del på PinterestBilde av Jennifer Skog for Quim Rock

Hvis marihuana ikke er lovlig i din stat, ikke kjøp THC-baserte produkter med mindre du har et medisinsk kort.

Disse var bare noen av mine tanker mens min partner grådig avviket en flaske Quim Rock Undertøy. (Ordet & # 8220; quim & # 8221; er 17. århundre jargong for & # 8220; vagina & # 8221;.) Etter fire års avtaler er det ikke så varmt og tungt som hjemme; begynnelsen av vårt forhold da vi ikke delte på badet. I et forsøk på å slå på flammen (A & # 8217; virksomhet vi kjærlig kallenavnet og # 8220; Prosjekt Spice & # 8221;), Vi har opplevd alt, fra # 8217; sensat fokusøvelse av mestere og Johnson til mye mindre Vitenskapelige metoder, som sjokoladesirup, velcro håndjern og matchende truser og bras (hei, noen ganger er de små tingene).

Quim RockSmøremidlet er basert på kokosnøttolje, infundert med Meleuca og Tetrahydrocannabinol Oil (THC), den psykoaktive komponenten av cannabis, som ifølge det som rapporterte øker seksuell lyst, følelse og klimaks. Ifølge nettsiden, L & # 8217; # 8217 Oil; Tea Tree er det som gjør dette smøremiddelet ansett som en & # 8220; vaginal helse supplement & # 8221;. De antifungale og antiseptiske egenskapene til oljen kan bidra til å forhindre urinveisinfeksjoner og gjær.

Denne dobbelte fordelen for både sexy eller så sexy anledninger (dvs. mellom sengetøy og kløende) hjalp meg rationalisere prisen på $ 50. Selv anekdotiske vitnesbyrdene som er vanskelige å ignorere på Qim Rock-nettstedet, som blant annet refererer til oljen som «8220; rent magisk gull i en flaske og har hjulpet. Litt & # 8216; skeptisk, men fremfor alt nysgjerrig, bestilte jeg en flaske å prøve.

Det er som Preliminaries for Preliminaries

& # 8220; da, som du føler?& # 8221; Han ba om min partner, som flittig brukte de seks åtte pumper til interiøret mitt og eksterne lepper, til klitoris og vagina. (Quim Rock anbefaler seks til åtte undertøy pumper, som tilsvarer ca 8-10 milligram THC.)

Del på PinterestBilde av Jennifer Skog for Quim Rock

Alle & # 8217; Start, # 8217; applikasjonen virket frisk og forfriskende. Ti minutter senere la jeg merke til hvor smurt jeg var. Du vet når du instinktivt forstår når ting er glatt der nede, uten å gjøre en rask fingrekontroll? Det var slik. Når det gjelder seksuell lyst, følte jeg meg spent på å bli livlig omtrent tretti minutter etter søknaden. Jeg brukte andre smøremidler før de gjorde meg like våt, men ingen gjorde meg så ivrig etter å ha på seg det. Kanskje quim rock sette min libido i overdrive.

L & # 8217; Topisk anvendelse av THC produserer ikke den samme følelsen av at du kan forsøke å inhalasjonen eller # 8217; matinntaket, slik at min vulva og skjeden min ikke nødvendigvis har blitt nødvendigvis & # 8220; høye & # 8221; , min klitoris var mye mer følsom. Jeg måtte spørre min partner om å gå sakte under stimuleringen, noe som gjorde foreløpig særlig sensuelle. C & # 8217; Det var mer varme der borte, kanskje på grunn av & # 8217; økt blodstrømmen, men følte aldri varm eller som om skjeden min var i brann. Snarere var det som å utvide bena på stranden og la min dame sole seg i solen.

Å være en person naturlig engstelig og stadig i hodet, hjalp denne følelsen meg til å konsentrere meg om kroppen min, ikke på mine tanker. Jeg glemte at jeg måtte flytte klærne mine i # 8217; tørketrommel. Jeg sluttet å bekymre meg om skatt. I stedet innstilt jeg meg med kroppen min, og jeg er dypt avslappet i # 8217; fysisk opplevelse.

Mine bekkenmuskler stiver noen ganger i påvente av innsatsen, som kan forårsake en første ubehag. Men i denne overgangen har jeg ikke prøvd smerte. Penis av min partner har bokstavelig talt gledet inn i skjeden min på grunn av den ekstra smøren og min tilstand av avslapping. Seksuell samleie var mer intens enn vanlig, kanskje fordi vi gikk langsommere. Når tiden til min orgasme er kommet (jeg vanligvis ikke når penetrasjonsorasmet, så min partner vanligvis gjenopptar manuell eller muntlig stimulering etter en PO & # 8216;), kom jeg mye raskere enn vanlig. Overgangen av følelser fra forholdet ALL & # 8217; Språkets handling har vært ekstremt intens, noe som resulterer i et veldig sterkt og kraftig klimaks.

Sex, vitenskap og thc

  • Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser at aktuelle THC-produkter som kremer, geler og oljer absorberes gjennom huden og slimhinnene, inkludert skjeden. Imidlertid er det ikke noe avgjørende bevis som indikerer seksuelle fordeler, hvordan å øke seksuell lyst, forbedre orgasmer og redusere vaginal smerte. Mens testene antyder at vårt biologiske system som regulerer vårt svar på cannabis, er knyttet til Kvinnelig seksuell funksjon, Flere søk er nødvendig for å utforske effekten av THC og L & # 8217; langsiktig bruk.

Godt sex er en del av god helse, men med hensyn til resten av skjeden min?

Selvfølgelig er varmt sex og orgasmer en del av helsevedlikehold av skjeden din. Men med hensyn til resten av uttalelsene i & # 8220; vaginal helse supplement & # 8221; Quim Rock? For meg var det viktig at 8217; Undertøy var nyttig så ut av soverommet som inne, spesielt gitt prisen. Siden jeg tok denne flasken, søkte jeg med en til to pumper til vulva og vagina som en del av min morgenrutine. (Fra seks til åtte pumper som antyder gir ekstrem smøring og en forbedret følelse, som jeg ikke nødvendigvis ser ut før morgenmøter.)

Min vulva har også en tendens til å svette mye mer enn andre deler av kroppen under treningen. Min daglige pumpe eller to intime olje har holdt det mindre stinkende området etter yoga. Mistenker at oljen til teetreet kunne forhindre bakteriell vekst som kan føre til dårlige lukter. En 2015 studere Indikerer kapasiteten til # 8217; olivenolje av te-treet for å behandle infeksjoner fra vanskelige gjær, men bare hvis kombinert med andre legemidler. Men samlet sett mangler vitenskapelig bevis for å si på en endelig måte at oljen til te-treet kan forebygge og behandle vaginale infeksjoner.

L & # 8217; Det eneste som oljen i teetet har sannsynligvis hjulpet? Mitt inkarnerte hår i Quest & # 8217; område. Huden min er jevnere og mindre uregelmessig enn når jeg bruker L & # 8217; undertøy spesifikt. Etter noen få minutters søknad reduseres enhver rødhet eller irritasjon raskt.

Jeg elsker å ha et dedikert produkt for en av kroppens mest intime områder. Intim olje, som klemmer, men aldri ordser, er utrolig fuktighetsgivende. Og siden jeg bruker ting for å ta vare på armpittene mine og øyenbrynene mine, fordi ikke min vagina også?

Din vagina vil ha litt & # 8216; av TLC fra THC?

Selv om mange av fordelene som er rapportert av Qim Rock, som L & # 8217; økt seksuell lyst og reduksjon av urinveisinfeksjoner, er fortsatt klinisk ufullstendige, har min personlige erfaring med produktet vist at de er for det meste nøyaktige.

Prøv l & # 8217; undertøy hvis du har problemer med:

  • vaginal tørrhet
  • Fokusere eller gå ut av hodet i soverommet
  • Opplev smerte under forholdet
  • Større vulvar og vaginal følelse
  • Finn et produkt for helse som vanligvis tar vare på vulva og vagina
  • Deler av kvinnen lukter av og til, de blir irritert eller føler seg puriginøse
  • Vulvari inngrodd hår
  • Gjær eller urinveisinfeksjoner

USA med forsiktighet: Husk at, siden undertøyoljen er laget med kokosnøttolje, bør du unngå å bruke latex kondomer under sex. De er kjent for å bryte eller bli skadet hvis de blir utsatt for olje;. I stedet ta en kondom i polyuretan. Oljebaserte smøremidler kan også legge et belegg i skjeden og i endetarmen, noe som øker risikoen for bakterier og infeksjoner hvis det ikke er rengjort riktig.

Fordi dette produktet inneholder THC, L & # 8217; quim rock intim olje er bare tilgjengelig i California. Dette skyldes delvis det faktum at det ifølge loven er mulig å kjøpe aktuelle produkter som inneholder THC bare i stater der marihuana også er lovlig (siden THC er et marihuana biprodukt). Hvis Marijuana er lovlig i din stat, er en autorisert dispensar eller en leveringstjeneste den beste måten å finne og kjøpe produkter som Quim Rock, intim olje.

For meg, min partner og prosjekt krydder, var $ 50 verdt det. Han slått på vår fysiske brann? Nei, det er ikke et mirakuløst produkt. Men bidro til å slå på en gnist, noe som smaken av jordbær lemonade og de sugede klærne som fikk meg til å føle meg mer usikre enn de kunne gjøre. Videre vil den sjenerøse størrelsen på flasken gjøre mye og forhåpentligvis, det vil bringe mange flere glade slutt.

Engelsk Taylor er en kvinnes helse- og velværeforfatter basert i San Francisco og Doula Di fødsel. Hans arbeid ble presentert i Atlanterhavet, Refinery29, Nylon, Lola og Thinx. Følg engelsken og hans arbeid Medium eller Instagram.