Jeg prøvde skjønnhet vitaminer for neglene mine – og de er sterkere enn noensinne

Vi alle hadde et øyeblikk av speil fra Funhouse: Stående over badet synke og legge merke til måten porene våre har blitt enormt større enn vi er rolig. Kanskje vi ikke sov nok, og nå er det utveksling av Oreo under våre øyne. Det er som å gå til Moon Park, mindre moroa.

Som en heltid og mor freelance av et aktivt barn, har min skjønnhetsrutine gått i bakgrunnen, for å si ingenting annet: Jeg hadde flere øyeblikk i Moon Parks speil som jeg vil innrømme. Og mine spise- og søvnvaner har ikke vært akkurat & # 8220; optimal & # 8221;.

Så når jeg leser alle de lovede fordelene og # 8211; Både fra Beauty Gurus og online Anmeldelser & # 8211; Fra # 8217; inntak av skjønnhetsintegratorer, jeg var en nysgjerrig som engasjert med hele mitt hjerte for å investere i mitt velvære.

Skjønnhet kan komme fra en pille?

Bortsett fra det mest tydelige estetiske aspektet, har sterkere negler et stort incitament. Bare i de siste månedene har neglene mine sprukket så seriøst at jeg måtte bære blindfolder (ikke eksepsjonell å skrive eller vaske retter, la deg fortelle deg).

Alt virket ganske enkelt: Ta din skjønnhet vitaminer hver dag og voila!

Men ikke så fort. I følge New York Times, Mer enn halvparten av amerikanerne antar vitaminer, som ikke er regulert av US Food and Drug Administration (FDA). Ofte; Preliminære studier feed A & # 8217; irrasjonell utryddelse for et lovende kosttilskudd, noe som gir millioner av mennesker til å akseptere trenden & # 8221;.

Et av problemene med disse studiene er at de ofte inneholder et lite antall deltakere, men resultatene filtreres ved å annonsere som løsninger & # 8220; for alle & # 8221;.

Noen eksperter har uttrykt bekymring for sikkerheten til noen av ingrediensene som er tilstede i disse skjønnhetskostnadene. I en nyligtravle, Halo skjønnhet i Tati Westbrook har blitt stilt spørsmål fordi hans supplement inneholdt så Palmetto, som kan redusere effektiviteten av orale prevensjonsmidler og være et hormonell disintegrate. Mange av hans etterfølgere har slått seg Mangel på merking Og Vitenskapelig støtte til hans uttalelser på sosiale medier.

Mens mange mennesker ser etter disse vitaminene som et snev for en uoppnåelig skjønnhet, prøv å analysere hva som er skadelig og det som ikke ofte virker som en dum komitid.

Mengden feilinformasjon er god & # 8211; betydelig & # 8211; som reiser spørsmålet, er en hel svindel? Eller disse magiske pillene kan gi noen fordel for de som har ernæringsmessige problemer blant oss?

Etter å ha prøvd mellom forskjellige alternativer (som det er mange), bestemte jeg meg for å ta Program for hår, lær og negler av kvinner GNC, oppgitt av & # 8220; støttet skjønnhet fra den interne & # 8221;.

Bortsett fra det du kanskje finner i medium multivitamin, inkluderer noen av de viktigste ingrediensene biotin, primroseolje og kollagen, som plasserer dem nøyaktig i kategorien av & # 8220; supplement & # 8221;.

Overflødig vitaminer hjelper meg eller skadet meg på lang sikt?

Alltid forsiktig entusiast, jeg forventet ikke mye fra # 8217; inntak av piller. Likevel, overraskende innen to uker fra # 8217; trofaste inntak av kapsler hver dag, innså jeg at neglene mine hadde endret seg drastisk. Ikke mer smertefulle sprekker, ikke mer våte bandasjer. Håret mitt var også mye skinnende, så også min mann merket.

Bare min hud & # 8230; var ikke bra.

Vekk fra den lysende hudfarge jeg hadde håpet, ansiktet mitt begynte å manifestere seg i mistenkte stykker (og lite attraktivt). I motsetning til det som ble oppgitt i pakken.

; Skjønnhet kosttilskudd synes å innebære at en pille om dagen vil eliminere en rekke hudproblemer & # 8221; Claire Martin, En registrert dietitian basert i California. Selv om ernæring spiller en nøkkelrolle i mange hudproblemer, er forbruket av piller spesielt for å sikte på disse uten å gjøre andre endringer i kostholdet eller livsstilen trolig motstridende.& # 8221;

Ikke C & # 8217; Det er et enkelt svar om vitaminer hjelper oss eller ødelegger oss på sikt, siden hver person er en person, sier feller, spesialisert på ernæring for forebygging av kroniske sykdommer. Ennå, Noen eksperter mener det er rimelig å ta en daglig multivitamin & # 8220; for forsikring & # 8221; siden de har vært nødvendige i fem år å se de reelle fordelene med kosttilskudd.

Det var vanskelig å identifisere nøyaktig hva som forårsaket mitt utbrudd

Det var kollagen, l & # 8217; primrose olje, biotin eller en annen mystisk ingrediens? Så mange spørsmål!

Basert i San Francisco Beauty Vlogger, Trina Espinoza, han sier at han finner at mange tenker på kosttilskudd som rent fordeler. «Tenk det» 8216; kan ikke gjøre noen skade & # 8217; Når du legger til kosttilskudd til deres rutine, kan det enda for store mengder preformed vitamin forårsake fosterskader, høye mengder biotin kan forvride noen medisinske tester og for mye B-6 er kjent for å forårsake nerveskade. & # 8220;

Legger til at multivitamin eller skjønnhet kosttilskudd inneholder dem i mengder som går langt utover vårt daglige krav.

Vår beste innsats er å være oppmerksom på urter og botaniske produkter når de tar kosttilskudd, sier Feller, siden det kan være interaksjoner med stoffene vi allerede antar. «For eksempel, # 8217; San Giovanni Gress kan redusere aktiviteten til noen prevensjonspiller. Søker også til å legge til sukker, kunstige aromaer, fargestoffer og fargestoffer & # 8220;.

Jeg la merke til at et anti-akne supplement hadde rød kløver som ingrediens & # 8221; sier Martin. «Rød kløver er en naturopatisk ingrediens som kan bidra til å balansere hormoner under menstruasjon eller overgangsalder, men kan også forårsake spontane aborter. Ikke C & # 8217; Det var ingen indikasjon på denne bivirkningen på supplementspakken & # 8220;.

Det er bevist og absolutte vitaminer som jeg skal se etter?

En størrelse er ikke bra for alle, da det ikke er noe perfekt kosthold, sier feller. & # 8220; Hvis jeg har en pasient som spiser mest ultra-utførlige matvarer, og jeg vet at de sannsynligvis er underernærte, vil det først anbefale en reduksjon i skadelig mat med en overgang til små profilerte matvarer som er rik på næringsstoffer & # 8221;.

Vitaminer av mat er den anbefalte ruten, selv om veganer eller strenge vegetarianere skal ta vitamin B-12, som hovedsakelig finnes i kjøtt.

Martin anbefaler alvorlig å vurdere hvorfor vi tar kosttilskudd til å begynne med: & # 8220; Din diett mangler? Ta dem for smaken å ta en? & # 8220;

Hvis du følger et godt balansert kosthold hver dag, trenger du ikke en vitamin & # 8221; legger til, og med mindre du har dyptgående blodprøver eller mangel symptomer (som du trenger blodprøver å diagnostisere) og vet sikkert at du mangler vitamin eller et mineral. & # 8220;

Dommen

Espinoza tilbyr dette enkle råd: «Ikke gi for gitt markedsføring. Gjør ditt søk. Det er greit å spørre produsentene mer informasjon & # 8220; sier. Til slutt, det er vårt ansvar å bestemme om et produkt er alt «8217; høyde på sine uttalelser. Og til disse prisene er det verdt å gjøre søket ditt! & # 8220;

Personlig, selv om jeg aldri kan finne ut årsaken til mitt utbrudd, ville jeg ikke gi opp alt & # 8217; integratorinntaket. Delvis er de alle & # 8217; høyde på deres clamor: mine negler er sterkere enn noensinne.

Hvis noe, fikk de meg til å forstå et viktig faktum: vi kan ikke sette bandasje på vårt velvære. Lang sikt, ingenting bør erstatte de uendelige fordelene med en sunnere og en god natts Nocturne. Tross alt kommer naturlig skjønnhet fra innsiden.

Cindy Lamothe er en freelance journalist basert i Guatemala. Han skriver ofte kryss mellom helse, velvære og vitenskap om menneskelig oppførsel. Han skrev for Atlanterhavet, New York Magazine, Teen Vogue, Quartz, Washington Post og mange andre. Trela Cindylamothe.com.