Jeg prøvde eple cider eddik for min IBS, og her er hva som skjedde

Som alle med IBS vil vite, når symptomene dine skaper disarrack og tar over ditt daglige liv, vil du prøve noe å løse det.

I mine 10 års forsøk og feil relatert til IBS, prøvde jeg å spise aktivert karbon, jeg gjorde hypnoterapi økter, massasjer med muskel hvisker, jeg drakk aloe vera morgen og kveld og jeg prøvde ca 40 forskjellige merker av probiotika. Hvis han lovet å lindre fordøyelsessymptomer på en eller annen måte, nektet jeg å forlate noe hensikt.

Og så, selv om noen kunne skru opp nesen, er jeg sikker på at andre med IBS kan komme inn i empati med min situasjon. Fordi mens noen kanskje foretrekker det på sine chips eller salat, for omtrent seks måneder siden, begynte jeg å drikke eple cider eddik (ACV) & # 8211; på steinene.

Vel & # 8230; teknisk fortynnet, så jeg antar at det ikke er så hardcore!

Fortsett å lese for å finne ut hvordan det påvirket symptomene på IBS og min generelle helse i Digestive System.

1. Min hevelse har senket

Lindring fra hevelse og fra & # 8217; overskudd av gass som ACV sa var sannsynligvis det som prøvde å prøve det i utgangspunktet. All & # 8217; æra jeg led av en sterk hevelse etter måltider, spesielt til lunsj og middag, og selv om jeg steg til lettere retter, syntes det alltid å måtte bryte buksene og tilbringe kvelden følelsen ganske ubehagelig. Jeg håpet at denne merkelige blandingen ville hjelpe meg å føle meg mer normal og virkelig setter pris på maten min i stedet for å bekymre seg for «8217, som ville ha hatt på magen min.

Etter bare en & # 8220; dose & # 8221; av ACV, la jeg merke til en «8217; enorm forskjell så lite jeg følte seg hovent etter måltider. Jeg følte seg lettere og mindre veid. Ettermiddagskollapsen har aldri kommet, og i stedet for å ha sukkerblader om natten, etter middagen følte jeg meg ganske fornøyd med å unngå min vanlige overraskelse.

Med passering av ukene glemte jeg nesten hvordan jeg følte hevelsen til en dag jeg ikke glemte å drikke den & # 8211; Og jeg var sjokkert av hvor mye forskjellen selv gjør. Jeg trengte ikke å gå til sengs ved å amme et smertefullt barn!

Så fordi det er slik? Vel, noen av hovedårsakene til hevelse er en pH av ubalansert mage, mangel på enzymer og probiotika og overdreven candida vekst, som kan forårsake andre problemer. L & # 8217; ACV har antibakterielle egenskaper som kan være nyttige ved behandling av hevelse, siden det stimulerer saltsyre i magen og hjelper i sunn sammenbrudd av matvarer, uten å skape skadelige giftstoffer. Denne fordøyelsesjusteringen kan hjelpe deg med å føle deg mindre hovent!

2. Jeg begynte å sove bedre

De gamle grekerne var blant de første som oppdaget at 8217; ACV har et myriade av imponerende helsemessige fordeler og begynte å bruke det som et antibiotikum og naturlig desinfeksjonsmiddel. Egentlig bruker jeg det også til å dekalcify min vannkoker!

Senere begynte folk å se sin innvirkning også på Søvnløshet. L & # 8217; ACV kan utløse utgivelsen av en tryptofan kalt stoff, som metaboliseres i serotonin, og fremmer generell helse. Kan hjelpe med den følelsen av & # 8220; tretthet & # 8221; som noen ganger kan få hjernen vår til å gå opp når vi prøver å sovne. Det kan også fremme en dypere, lengre og mer avslappet søvn!

Jeg la merke til fordelene da kjæresten min spurte meg om jeg sov lenger. Tilsynelatende klaget jeg alltid å føle seg trøtt i midten av ettermiddagen (Oops), og jeg snakket ikke om det i noen uker. Ser tilbake, innså jeg at det ikke var at jeg sov lengre, jeg våknet ikke følelsen som om jeg ønsket å døse, og jeg ville heller ikke ha en lur på 3 om ettermiddagen.

3. Min hud spredt

For noen år siden kjøpte jeg Dell & # 8217; ACV fra min naturlige matbutikk som dermatolog hadde sagt at det kan være verdt å prøve å hjelpe med min tørre hud og rosacea. Jeg ble anbefalt å dab en blanding fortynnet to ganger om dagen. Men bortsett fra lukten av en foreldet chipsbutikk, la jeg ikke merke til noen forskjell og ga opp.

L & # 8217; ACV kan hjelpe med en rekke hudproblemer, inkludert eksem og akne, selv om det er behov for videre forskning. Det jeg ikke skjønte var at drikking var den eneste måten å fullt ut utnytte fordelene sine.

Så hvorfor i helvete skal hjelpe med huden din? Apple eddik det hjelper Å danne ensyre, som har antibakterielle, antivirale og antifungale egenskaper. Hjelper til med å balansere pH, så hvis huden din er for fett eller for tørr, kan det bidra til å normalisere ting.

Siden jeg begynte å drikke den daglig, sammen med en kombinasjon av aktuelle behandlinger og # 8211; En gang i uken Epholium og ACV bruk i min hjemmelagde mix & # 8211; Jeg la merke til en stor forskjell. Min hud er nesten ryddet, og det er mye lettere å administrere. Tørrheten har gått ned massivt og de irriterende røde og røde flekkene er få og langt fra hverandre.

4. Min følsomme hodebunn er helbredet

De fleste anbefalinger for bruk av ACV for å avklare følsom og avskyende hud anbefaler å lage hårmasken din ved å kombinere den med vann og essensielle oljer og # 8211; Jeg antar å bidra til å bekjempe lukten. Men jeg oppdaget å få den beste fordelen da jeg begynte å drikke det hver dag. Kløen strukket at jeg pleide å ha forsvunnet innen en uke og hver rest kunne jeg eliminere med litt spritz av fortynnet løsning.

Så det er veldig bra for hodebunnen? Kunne vært! Kan gi skinn til håret ditt og oppmuntre vekst! ACV er også et desinfeksjonsmiddel, så det kan drepe noen sopp eller bakterie som blomstrer på tørr hodebunn, reduserer infeksjoner og kløe og dreper noen indre gjær

Hvordan ta det

De fleste, inkludert meg, anbefaler 2 spiseskjeer eple eddik fortynnet i vann per dag, før måltider. Siden det kan være skadelig for tennene, anbefaler jeg et forhold på 1 del ACV i 3 deler vann. Pass på at du kjøper den organiske versjonen slik at den inneholder all godhet uten å legge til noe!

Uansett at historien min har forsøkt å prøve det personlig, kan jeg ikke maskere det faktum at smaken kan være vanskelig å bære og har en veldig vedvarende ettersmak. Så, jeg vil anbefale å drikke alt på en gang, i stedet for å nippe til det. For å hjelpe ham med å få litt, kan du kanskje legge til en PO & # 8217; av juice d & # 8217; oransje eller vennlig.

Mens noen undersøkelser tyder på at det kan være helsemessige fordeler for visse forhold, er det fortsatt nødvendig å evaluere alle sine uttalelser. Dette er opplevelsen av en person, og alle er forskjellige. Det kan bli påvirket annerledes. Snakk med legen din før du prøver ACV eller andre naturlige rettsmidler for å behandle en helsetilstand. De vil kunne hjelpe deg med å evaluere fordelene og risikoen for å avgjøre om det er riktig for deg.

Scarlett Dixon er en journalist, livsstil og youtuber blogger basert i Storbritannia som kjører nettverkshendelser i London for bloggere og sosiale medier eksperter. Han har en levende interesse å snakke om alt som kan betraktes som tabu og en lang liste over ting å gjøre. Det er også en lidenskapelig reisende og er lidenskapelig å dele meldingen om at IBS ikke må holde deg i livet! Besøk det Dedikert portal Og Twitter.