Jeg prøvde denne hacken på 90 minutters oppvåkning for en uke: Her er det som skjedde

Jeg og sove er i et monogamisk forhold, begått og kjærlig. Jeg elsker å sove, og sove gjengitt & # 8211; hard. Problemet er at mens vi alltid bruker minst åtte timer om natten sammen uten å kjempe, når morgenen kommer, kan jeg ikke komme vekk fra min suitor (Ehm, pute), selv når jeg teknisk sovet nok.

I stedet sover jeg (og snooze og snooze) til jeg står opp sent, tvinger min morgenrutine i et forvirret sirkus av sprut, svampbad, beveger kaffe og etablerte frister. Så da jeg hørte at det kunne være en bedre måte å varme meg selv fra morgenforholdet mitt med søvn og sove. med en snooze hack på 90 minutter og # 8211; Jeg var fascinert.

Her er juice: i stedet for å bruke fra Mezz & # 8217; nå til en & # 8217; hele søvnlen, gjentatte ganger trykke på snooze-knappen og dunkle i hvilke forskere som ringer til & # 8220; Fragmentert søvn & # 8221; (at har konsekvenser For din evne til å kjøre i løpet av dagen), sett to vekkerklokker. En er satt i 90 minutter før du vil våkne opp og & # 8217; mer for når du faktisk vil våkne opp.

Teorien, forklarer Chris Winter, MD, medisinsk direktør i Sleep Medicine Center på Martha Jefferson Hospital i Virginia, er at 90 minutters søvn kommer mellom en lur og # 8217; Fullfør søvn syklus, Slik at du kan våkne etter din REM-stat, i stedet for under. Ha det.

To alarmer kan virkelig hjelpe meg med å bryte mitt forhold (kattependent) med søvn? Jeg bestemte meg for å prøve det i en uke.

Første dagen

Natten før, jeg satte en vekkerklokke for 6:30 og A & # 8217; en annen klokka 8:00, ni timer helt etter å ha slått hø. Når den første alarmen spilles, hoppet jeg ut av sengen fordi jeg måtte tisse.

Mens jeg gled straks tilbake i arkene, og jeg sovnet, hvis min REM-tilstand varer 90 minutter, har jeg nå 86 minutter for å få en komplett syklus. Kanskje det er derfor klokka 8:00 Når alarmen spilles, følte jeg meg som søppel.

For det gode av # 8217; eksperimentet jeg reiste meg og jeg tok en dusj, og håpet at den fantastiske jeg følte ville ha forsvunnet. Men det var ikke før jeg avsluttet min andre kopp kaffe.

Den andre dagen

Den dagen hadde jeg et møte til frokost, så jeg satte min første vekkerklokke klokka 5:30 og den andre klokken 7:00 våkner klokken 7.00 var et barns lek; Jeg hoppet ut av sengen, jeg løp en rask strekkrutine på min yoga mat og jeg hadde også tid til å rette håret mitt før jeg forlot døren for møtet mitt.

Her er Punto & # 8230; Jeg husker ikke å høre og slått av vekkerklokken på 5:30 (bokstavelig talt null), selv om jeg er sikker på at jeg setter den. Uansett dette, var jeg full av energi for resten av morgenen og generelt følte jeg meg som en morgen +.

Den tredje dagen

På samme måte som den første dagen i mitt eksperiment, da min første vekkerklokke blir spilt, måtte jeg tisse. Jeg følte meg bra (la oss si en 6 av 10) og jeg klarte ikke å forstyrre snooze-funksjonen når min andre vekkerklokke spilles på 8:00, men jeg var bekymret for at jeg ødela eksperimentet bare 80-85 minutter til Rem i stedet for 90, så jeg ringte L & # 8217; vinter søvnekspert for råd.

Det viser seg at 90 ikke er det magiske nummeret.

& # 8220; C & # 8217; er ideen om at alle sover i 90 minutters sykluser, men dette er et gjennomsnitt, ikke en regel & # 8221; sier vinteren. «Dette betyr at REM-syklusen din kan være lengre eller kortere enn 90 minutter. Så du burde ikke ha følelsen av at du vil våkne opp med å føle deg mer hvile hvis du våkner fem minutter senere eller før. & # 8221; Uff.

Til jeg våknet med å føle seg utmattet & # 8211; og jeg var ikke ‘8211; Vinteren sa ikke å bekymre deg for disse pausene på badet.

Den fjerde og femte dagen

Disse dagene, blant de to klokkene D & # 8217, jeg gjorde de villeste og mest detaljerte drømmene jeg husker å gjøre i hele mitt liv. Torsdag drømte jeg om å være en cowgirl kalt Beverly som var en olympisk svømmer, og jeg hadde en kjæledyrhund som heter Fido som snakket russisk (seriøst). Så, fredag, drømte jeg om å flytte til Texas for å bli en konkurransedyktig crossfit-idrettsutøver.

Tilsynelatende har jeg et inexpressed atletisk potensial & # 8211; Og ønsket om å utforske South & # 8211; at drømmene mine presser meg til å undersøke? Det er interessant å merke seg at vinteren faktisk foreslo meg å holde en dagbok av drømmer ved siden av sengen min denne uken fordi han trodde at dette eksperimentet sannsynligvis ville påvirke drømmene mine.

Drømmer på denne måten betydde at våkne var alvorlig disorienterende. Begge dagene tok meg fem minutter å gå av & # 8220; High Dream & # 8221; og gjenopprette.

Men når jeg reiste meg, gikk jeg ikke fort! Så jeg forestiller meg at du kan si at # 8217; hack jobbet.

Den sjette dagen

Jeg hørte min første vekkerklokke klokka 7:00 og min andre klokka 8:30, men jeg utsatt stille den blåsende opp til 10:30 og nr. 8211; L & # 8217; Ultimate noensinne at jeg kunne sove hvis jeg fortsatt ønsket å gjøre min vane, lørdag morgen 11: 00 crossfit leksjon.

Jeg følte meg seriøst hvilet, som var positivt fordi jeg ikke hadde tid til å ta kaffe mens jeg skulle trene. Men jeg presset snooze i to timer full & # 8230; La oss snakke om en feil.

L & # 8217; siste dag

Jeg sover vanligvis til sent på søndager, men jeg hadde noen ting jeg ønsket å sjekke fra min liste over ting å gjøre før du går på treningsstudioet. Så igjen, jeg satte min første vekkerklokke for 7:00 og min andre vekkerklokke for 8:30. Etter å ha sovnet klokken 10:00 om kvelden før, reiste jeg meg selv før han spilte den første!

Jeg hadde åpnet en butikk, jeg drakk Joe og svarte på e-postene klokka 6:30. Selv om hacken ikke var årsaken, ville jeg kalle det en seier for oppvåkning.

Jeg vil si at det fungerte?

Mitt forsøk på en uke med abstining fra snooze-knappen var absolutt ikke nok til å oppfylle min kjærlighet til Zzville. Men hacken på 90 minutters alarmen forhindret meg i å trykke på snooze-knappen hver dag, bortsett fra en (og det var en lørdag, så jeg vil ikke være for vanskelig med meg selv).

Selv om jeg ikke fikk et par opprørt magisk etter å ha prøvd hacken, lærte jeg at C & # 8217; Det var en hovedfordel i å våkne den første eller andre gangen: mer tid på dagen for å fullføre jobben!

Går fremover, jeg kan ikke love at mine snooze dager definitivt har gått. Men dette trikset viste meg at jeg kan bryte med min snooze-knapp og holde historien min d & # 8217; kjærlighet med søvn.

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York Playing Rugby, løper inn i gjørmen, blanding av proteinblandinger, forbereder måltider, krysser. Han har reist sin daglige reise i to uker, prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket og vasket med trekull, alt i journalistikkens navn. På fritiden kan du finne dem å lese selvhjelpsbøker, for å lage benk eller praktisere Hygge. Følg den opp Instagram.