Jeg mistet min kone på grunn av post-partum depresjon

Her er det jeg ønsket å vite og hva du kan gjøre for å hindre at det skjer med deg.

Del på Pinterest

Som jeg skriver, er det natten før mors dag, en dag som jeg frykter hvert år.

Jeg er redd fordi min kone, min mor til min datter på 6, hvis N & # 8217;.

Hvert år avviser jeg tårene mens datteren min ligger i sengen min og spør spørsmål om hvorfor moren hennes er i paradis. Er et spørsmål som ærlig, ikke tilbyr et fornuftig svar for et barn. Han kan ikke vende om hodet.

Natten er vanligvis full av frykt for min vakre adriana datter. Er dagen på dagen da det ikke er en vanlig 6 år gammel jente.

Hver kveld, etter kittende angrep og mage ler, klager Adriana magesmerter, ondt i halsen eller hodepine. Blir rastløs og pusten blir tung. Symptomene du opplever stammer fra # 8217; angst.

Adriana mistet så mye i en så ung alder. Hans mor døde da han var bare 5 uker og en halv uke. Gå til skolen hver dag, se andre foreldre og høre lærere refererer til mødre hjemme er alle konstante minner om hva som har nei.

Datteren min er redd for å miste meg og alle de andre voksne i sitt liv. Han er redd for å være helt alene i denne verden & # 8211; Et barn som tar seg av seg selv, de mangler alle de som elsker. Selv om denne frykten kunne være irrasjonell for de fleste barn, er det veldig ekte for deg.

Men i år, for første gang noensinne, sa datteren min stille: «Jeg føler meg ikke mer redd. Jeg føler meg mer avslappet enn jeg noensinne har følt. & # 8221; Mitt hjerte skjelver. Jeg spurte henne hvorfor hun følte meg så rolig.

«Mitt hjerte er full av kjærlighet og glede i kveld. Se pappa, når folk er triste, er fordi deres hjerte er for lite til å inneholde så mye kjærlighet og glede. L & # 8217; Enkelt måte å forstørre hjertene til andre er å gi dem noen av dine 8220;.

Del på Pinterest

Vår historie om postpartum depresjon

30. august 2013 ble min vakre, sunne og intelligente adriana datter født. Min kone og jeg var begge 30 år gammel, og vi hadde alt et ungt par kunne drømme om denne verden. Vi følte uovervinnelig og ustoppelig.

Sammen hadde vi en forbindelse som trakk det beste ut til & # 8217; en annen. Vår kjærlighet ga oss motet til å komme seg ut av våre komfort og vokse som folk og fagfolk.

Vi hadde en slags uopprettelig kjærlighet, en kjærlighet som aldri dør.

L & # 8217; 8. oktober 2013 Vår perfekte verden har forandret seg for alltid. Den morgenen våknet jeg og fant min kone Alexis uten livet i vår kjeller. Det er et show som fortsatt suger meg luften fra lungene.

Fødsel av datteren vår

Alt startet med et begrep som jeg aldri hadde hørt: traumatisk fødsel.

I vårt tilfelle kom Adriana til verden i en fødsel av Blue Code uten lege i rommet.

Bare 12 minutter før Adriana, min kone skrek at han måtte begynne å presse. Legen avviste henne på en praktisk måte; C & # 8217; De var andre fødsler som var en høyere prioritet enn vår. Vi ble fortalt at siden Alexis var første gang mor, ville minst en annen 2 timer passere.

Tolv minutter senere kom Adriana, rask og rasende. Jeg husker panikk som om det var i går. L & # 8217; Enkelt sykepleier i rommet fortalte meg å ta tak i et ben da hun grep den andre, og begynte å utdanne Alexis i pusteøvelser.

Alexis og jeg matet oss selv redd, og spurte oss når en lege skulle ankomme. I midten av skrikene og thrusts innså vi at noe var galt. Barnet ble blokkert. Han hadde ingen konfigurasjoner: navlestrengen ble viklet rundt halsen.

Sykepleieren prøvde å holde seg rolig, men snart ropte til noen, noen, for å finne saks og kutte kabelen. Lysene blinker og alarmen spilte. Til slutt, den som så ut som et dusin eller flere leger rushed inn i rommet.

Jeg vil aldri glemme å se på datteren min blå kropp, ser frem til å høre et skrik eller en gass rattle;. Når endelig det skriket er kommet, var det en annen lettelse fra alt jeg kan forklare.

Jeg så på Alexis, utmattet og redd, og jeg skjønte at noe var galt. Saken som gjorde det så spesielt hvis N & # 8217;. Dens energi hadde blitt sugd og erstattet med forvirring og usikkerhet.

Jeg visste ikke hvordan de neste 5 ukene og en halv ville ha vært.

De første ukene hjemme

Det første tegnet som fortalte meg at C & # 8217, det var noe galt med det fant sted ca 2 uker og en halv etter fødsel. Alexis hadde slitt med en svekkende angst og kalt sin gynekolog for å uttrykke sine bekymringer.

De adresserte Alexis til en autorisert klinisk sosialarbeider med en mastergrad i psykologi. I sin første avtale har en post-traumatisk stresslidelse (PTSD) blitt diagnostisert av fødsel.

Den posttraumatiske stressforstyrrelsen brakte Alexis til å tro at hans første handlingshandling ble skadet sin sønn. Han trodde at Adriana hadde en hjerneskade og var hans feil fordi han ikke kunne vente på de 2 timene som fortalte henne legen.

Alexis var så overbevist om at Adriana hadde en hjerneskade som vi gjorde nevrologiske tester gjør. Testene viste at Adriana var bra. Alexis nektet å tro det.

De neste to ukene kan bare beskrives som komplett og totalt kaos.

De var 13 søvnløse netter med et barn som gråter uopphørlig. I mellomtiden så jeg min kones depresjon flykte hånd så fort at det er vanskelig å uttrykke henne i ord.

Hver dag startet det samme. Vi ringte krisesentre, sykehus, hans gynekolog, vår barnelege & # 8230; Alle som ønsket å lytte til, for å prøve å få hjelp. Alexis, i motsetning til de fleste kvinner, har ikke lidd i stillhet. Han visste at han var i trøbbel.

Vi ba om hjelp 7 ganger i løpet av de siste 13 dagene i livet hans. På hver avtale har Alexis samlet screening spørreskjemaer. Hver gang vi startet uten noe: ingen ressurs, ingen informasjon for å søke hjelp og ingen håp.

Det var først etter hans død at jeg kunne lese noen av hans svar på screeningsspørsmål. De var fryktelig, å bruke en eufemisme. Men på grunn av Les Hippa, Ingen kunne fortelle meg hvor forferdelig situasjonen var.

Tegn og symptomer på postpartum depresjon

 • Overdreven tristhet som varer i mer enn 2 uker
 • Overdreven gråt
 • En følelse av fortvilelse
 • overveldende tretthet
 • tap av Appetit
 • Frykt eller overdreven bekymring
 • Intensiv irritabilitet, sinne eller sinne
 • Manglende evne til å sove
 • Tap av seksuell lyst
 • føler skammelig, utilstrekkelig eller som en vekt
 • Stemningsendringer
 • Gå tilbake fra familie og venner
 • Vanskeligheter med å ta avgjørelser eller forvirring
 • Bindende problemer med barnet
 • påtrengende tanker om å skade seg selv eller barnet
 • hallusinasjoner, føler stemmer eller paranoia (dette er tegn på postpartum psykose og må behandles raskt)

Voksende nødsituasjon

Jeg skjønte ikke hvor ille det var opp til en natt hvor Alexis så på meg i øyet og sa: «Jeg vet hva vi trenger å gjøre. Vi bør finne en flott familie for Adriana og gi den til å adoptere. Vi hadde det mest perfekte livet før vi hadde et barn. Vi kunne gå tilbake til det samme perfekte livet. & # 8221;

Den kvelden var den første av flere turer til det psykiatriske beredskapsrommet.

Hver gang bedt Alexis om å bli tatt opp. Han ble alltid fortalt at han var ikke gal & # 8221;.

Hver avtale var dedikert til søket av grunnene til at # 8220; Det var ikke som deres «8221; de andre innrømmet pasientene: Du har en mester, du er en ministers datter, du er pen og godt snakket, du ‘ Er økonomisk trygg, du har en solidaritet mann, du har familie og venner & # 8230;

Ingen av dem lyttet til å si: «Jeg vet ikke hvordan jeg skal stoppe # 8217;. Jeg kan ikke sjekke oppføringene. Jeg har ikke spist i 5 uker. Jeg sover ikke mer enn en og # 8217; nå en dag. jeg kan ikke stoppe å gråte. Jeg har en plan for å skade meg. Jeg fortjener ikke min mann eller mitt barn. Jeg kan ikke knytte meg med babyen min. Jeg bryr meg ikke lenger om noe. Jeg kan ikke engang ta de minste avgjørelsene. Jeg vil ikke at min baby skal holde seg borte. Jeg er en byrde for alle de som elsker meg. Jeg er en feil som en mor. & # 8220;

Tenk deg hvor vanskelig det er å lide av psykiske lidelser, be om hjelp, finn motet til å innrømme alle disse tingene, og i alle fall avvises hver gang.

Hans desperate hjelp forespørsler ble ønsket velkommen med: & # 8220; du har det bra, du vil ikke skade henne & # 8221;.

Etter hver avtale kom Alexis inn i bilen og sa: «Ingen vil hjelpe meg. Ingen bryr seg om meg.& # 8221;

På vår fjerde bryllupsdag satt vi i den psykiatriske avdelingen, i et glassrom stengt av # 8217;. Mens min kone var påtalte en sosialarbeider å bli innrømmet, legger jeg til side beredskapsstyret psykiatrisk lege og spurte dem i tårer som jeg burde ha beskyttet henne.

Hans svar var at kvinner som du aldri prøver selvmord. Kvinner som du ville aldri bli husket uten å se på beste. Kvinner som du gjør det bare på 2 måter: Asphyxyers i sine garasjer med et kjøretøy eller overdose av piller.

Jeg gikk ut med instruksjonene for å fjerne maskinens nøkler og reseptbelagte piller fra vårt hjem.

& # 8220; ikke kuttet for fødselen & # 8221;

Min kones største bekymring var selvmordstanker som hadde begynt å ha etter at hans gynekolog hadde foreskrevet Zoloft.

Omtrent en uke etter å ha startet Zoloft og fortalte sin OB, som hadde påtrengende tanker, doblet legen sin (den samme legen som fortalte Alexis ikke å presse under fødsel) doblet sin dose.

Alexis begynte å søke etter alternative behandlingsalternativer og tok en avtale for å undersøke dem med hans ob. Han ønsket også å være All & # 8217; Legenes høyde: Alexis betydde at han følte seg forlatt i leveringsrommet og snakket med henne om diagnosen PTSD.

Det gikk ikke bra. Dr. var så fornærmet at han fortalte Alexis å fortsette prevensjonen og ikke lenger å ha barn. Han fortalte Alexis: Du er ikke kuttet for fødsel & # 8221;.

Når Alexis kom ut fra # 8217; klasserommet;. Jeg spurte Alexis fordi det var så avslappet. Han sa at han visste hva han måtte gjøre.

Alexis fortalte meg at han trengte å ta alt en dag om gangen. Jeg tok et bilde den kvelden mens jeg så på vår perfekte lille jente. De så på øynene. Alexis smilte med sitt perfekte smil.

Jeg sendte bildet til foreldrene sine for å fortelle dem at jeg trodde han hadde slått på siden. Jeg trodde det ville gå bra.

Del på Pinterest

Adriana spurte og ropte den kvelden. Jeg satt i barnas rom ved å crugge det og synge coldplay sanger. Alexis har gått inn i barnehagen klokka 3:30 og sa & # 8220; pappa, du er så god med henne. Jeg vet ikke hvordan du gjør det. Du vil være den beste pappa. Når du sovner, kan du komme til å skynde deg med meg? & # 8220;

Adriana sovnet nesten umiddelbart. Jeg gled inn i sengen og sofaen ved siden av # 8217; kjærligheten til livet mitt, og tenkte at stoffet endelig hadde begynt å jobbe. Jeg var så utmattet og hvisket i Alexis: «Lov meg at du ikke vil gjøre noe for å skade deg. Jeg kan ikke gjøre det selv. jeg trenger deg.& # 8221;

Du sa ja.& # 8221; Da så Alexis på meg fra den rette skulderen og sa & # 8220; Jeg elsker deg, pappa & # 8221;.

Neste morgen tok Alexis sitt liv.

Etter å ha funnet det, har mitt hjerte blitt så lite. Akkurat som Adriana sa, virket det ikke i stand til å føle kjærlighet og glede.

Forvandle tragedien til en hensikt

Takk Gud for det store hjertet av min vakre datter full av kjærlighet og glede. Over tid har han utbredt den glede og mitt hjerte begynte å helbrede.

Jeg skjønte at i mine verste øyeblikk da det virker umulig å smile, kan jeg fortsatt gjøre glede for andre mennesker. I sin tur får det meg til å smile, selv bare for et sekund. Disse små øyeblikkene av glede har langsomt gjenoppbygget meg. Nå ser jeg at å hjelpe andre å finne sin glede, er mitt livs kall.

Etter Alexis død bestemte jeg meg for at jeg måtte gjøre noe for å sikre at dette ikke skjedde med andre mødre. Jeg ønsket å feire min kone med A & # 8217; arv som min datter kunne være stolt av.

Jeg etablerte den Alexis Joy Foundation D & # 8217; Achilles Med hjelp av familien, venner, Allegheny Health Network og forsikringsselskapet Highmark Health, to av de mest medfølende helsetjenester organisasjonene som for tiden fungerer.

Jeg er stolt av å si at i desember 2018 har grunnlaget vårt åpnet et senter på den 7.300 kvadratiske psykiske helsen på 7.300 kvadratmeter på West Penn Hospital i Pittsburgh, i Pennsylvania.

Over 3000 kvinner mottok omsorg på Alexis Joy D & # 8217-senteret; Achilles for Perinatal Mental Health i 2019.

Vi vil sørge for at mødre aldri føler solskinn, så vi oppfordret mødre og familier rundt om i verden for å dele sine historier ved hjelp av hashtagen #Mywishformoms.

Kampanjen er A & # 8217; initiativ for en sosial årsak fokusert på å bryte stillheten på postpartum depresjon og var intet mindre enn overraskende. Mer enn 19 millioner mennesker har deltatt av nesten alle landene i jorden.

Hva jeg vil pappa og partner vet

Som de fleste fedre i dette landet var jeg dårlig forberedt på virkeligheten av fødsel og graviditet. Jeg vil dele det jeg vet nå, så jeg håper nei & # 8217; annen mor, far eller sønn skal gå i skoene mine.

Partnere bør være til stede på doktors avtaler

Vi må demonstrere til kvinner vi elsker at vi støtter dem. Videre er det viktig å etablere relasjoner med obstetrikene og gynekologiske teamet før barnets fødsel.

Relasjoner bygget med leger over 40 uker tilbyr partnere et kontaktpunkt for å vende om noe som virker galt med mor under graviditet og etter fødsel.

Blir utdannet og føler seg sikker på å stille spørsmål

Vær en mors supporter. Som partner er det minst vi kan vurdere å vurdere at vi ikke bærer arbeidet eller skyver ut et barn.

Ingen, ikke engang en lege, vil noensinne kjenne din partner i den måten du gjør det

Hvis noe ser ut, snakkes. jeg vil gjerne ha.

Vær oppmerksom på mors spisevaner

Alexis har mistet nesten 50 pounds på bare 5 uker og en halv etter fødselen. Det var 1 pund under hans gravide. Hans tap av appetitt var et flott rødt flagg.

Forbered en plan etter fødsel

Postpartum depresjon er nummer en Ikke-diagnostiserte komplikasjoner av fødsel i dette landet. Å gjøre en støtteplan kan være ekstremt effektiv for å minimere risikoen.

Ikke vær redd for å spørre venner og familie hvis de vil være villige til å hjelpe barnet til å ankomne.

Alle som hadde et barn og tid, vil gjerne hjelpe ham. & # 8220; det tar en landsby & # 8221; Det er sant, så finn din før barnet kommer.

Gi meg beskjed om moren som er nødvendig

Gjør alltid mor vite hvor verdsatt og han trenger. Jeg sier alltid at ekteskapet er 100/100 ikke 50/50. Hvis begge datoer 100 prosent hele tiden, blir alt bra.

Etter å ha gitt lys et barn, kan 100% mamma ikke være hans vanlige. Det er da at vi som partner vi må ta et skritt fremover og gi det det beste.

Gjør det for å vite hvor mye det betyr for deg og for barnet. Pass på at du vet at jeg ikke gjør det? Det er aldri en situasjon du er bedre uten henne. Selv om det kan trenge ytterligere hjelp i denne perioden, fortell dem at det aldri er en vekt.

Et matet barn er et sunt barn

Vennligst vær så snill, vær så snill og legg vekt på dette. Presset på # 8217; amming er enorme utløsende faktorer for noen kvinner.

L & # 8217; amming kan være det ideelle for barnet, men ikke kompromitterer mors psykiske helse.

Legg merke til hva som sier og gjør

Hvis du snakker om barns gråt eller hørselsstemmer, bør du ikke pusse bort.

Alexis var redd for å ta babyen ut i mørket. Det ville ha brakt varme til 85 grader i sommernetter, bekymret for at det var for kaldt. Har blitt besatt av å snakke om hvordan kostholdet vårt måtte endres.

Alle disse fryktene og tvangene var tegn på hans postpartum angst.

Gjenkjenne når enkle beslutninger er ødeleggende

Hvis partneren din har problemer med å ta de enkleste avgjørelsene, er det sannsynligvis noe galt.

De enkleste oppgavene kan bli byrdefulle. For eksempel vil Alexis si: «Jeg vet ikke hvordan jeg kan komme til min avtale i ettermiddag. Jeg må stå opp fra sengen, vaske tennene mine, vaske ansiktet mitt, kam, bytt baby, kjole baby, burgle baby, sett sokker, sette sko, fest sko, sett babyen i bilseter … & # 8221;

Du forstod. Panne videresendt listen over alt han måtte gjøre, i de minste detaljene. Det ble lammet.

Vær oppmerksom på søvn

Hvis du ikke sover nok, sover det for mye, du har problemer med å sovne eller sovne, kan du trenge hjelp.

Lytt til det når han snakker om å skade seg selv eller til barnet

Hvis disse tingene sier, ta det på alvor. Kvinner er mer sannsynlig å prøve selvmord i løpet av postpartum-perioden enn noen annen tid for deres liv.

Det anslås at årsaken kan være selvmord og overdosering av stoffet og # 8217 opptil 30 prosent av mors dødsfall. I følge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Selvmord er den viktigste årsaken til døden i ikke-spanske hvite kvinner i løpet av postpartumperioden.

Husk at postpartum depresjon ikke er det eneste problemet å være oppmerksom på

Mange kvinner opplever andre symptomer eller forhold som:

 • Angst postpartum
 • tvangstanker
 • sinne
 • bipolar lidelse
 • PTSD
 • Postpartum psykose

Vet at selv pappa er i fare

Det er viktig å merke seg at postpartum depresjon ikke er kvinners eksklusive.

Så mange som 10 prosent av dadsene Det kan også få kontrakt postpartum depresjon. Hvis en pappa har å gjøre med en mor som har en ikke-forsiktig postpartum depresjon, vil de ofte ende opp med å leve en episode av mental helse.

Å se på denne medisinskektoren endres så fort i løpet av de siste 6 og et halvt år inspirerte han meg til å fortsette å kjempe for familienes helse. Til Gud liker, jeg skal bruke historien min for å hjelpe kvinner og familier å motta omsorg de fortjener.

Jeg vil ikke stoppe før kvinner rundt om i verden i dette landet ikke vil ha tilgang til samme type hjelp som vi brakte til Kvinnene i Pittsburgh.

Hjelp for Dyers Dell & # 8217; postpartum humør

 • Postpartum Support International (PSI) Den tilbyr en nødtelefonlinje (800-944-4773) og tekststøtte (503-894-9453), samt henvisninger til lokale leverandører.
 • Nasjonal livslinje for selvmordsforebygging Den har gratis 24-timers støttelinjer, 800 dager ut av 273 for folk i krise som kan ta hensyn til muligheten for å ta av livet. Ring nummer 8255-741741-XNUMX eller send en melding & # 8220; Hei & # 8221; xnumx.
 • National Alliance på psykisk sykdom (NAMI) er en ressurs som har både en nødtelefonlinje (800-950-6264) og en nødtelefonlinje (& # 8220; NAMI & # 8221; på 741741) for alle som trenger umiddelbar hjelp.
 • Maternity Intesa er et nettbasert samfunn grunnlagt av en overlevende av postpartum depresjon som tilbyr elektroniske ressurser og gruppediskusjoner via mobilapp.
 • Mors støttegruppe Det tilbyr gratis peer-to-peer-støtte på Zoom-anrop styrt av kvalifiserte tilretteleggere.

Steven D & # 8217; Achille er grunnlegger og president for Alexis Joy D & # 8217; Achille Foundation for postpartum depresjon. Det er aktivt med andre kvinners psykiske helseorganisasjoner, sitter i postpartum-støtten internasjonalt råd og snakket til arrangementer og konferanser rundt om i verden for å dele sin historie. Steven er en stolt Pittsburger NATO og hevet, kommer fra McCandless Township. Han og hans familie eier og administrerer de italienske pizzaene Roma og tomat i Nordhills, og ofte funnet kunder hjertelig i begge fabrikkene.