Jeg liker ikke å meditere: Det er derfor jeg gjør det uansett

Som motvillig til å innrømme det, er jeg ikke en fan av meditasjon. Jeg er unaturlig, til tross for min 36 års kampsportstudie og # 8217; interesse for selvforbedring, for helse og L’generell belysning.

Jeg skjønner at dette snakker dårlig om meg som en person, litt «8216, som mine meninger om Aikido, jazzmusikk, gresskarpai og & # 8221;. Det faktum at jeg ikke liker betyr ikke at de er dårlige, det betyr at jeg ikke er så god som jeg kunne være.

Verre, når jeg mediterer regelmessig, finner jeg at livet mitt er bedre. Stress er lavere, min helse forbedrer. Jeg kan konsentrere meg mer på arbeidet mitt, og det er mindre sannsynlig å si ting jeg angre på mine venner, kolleger og kjære. Problemene virker mindre. Det virker større for meg.

Og jeg er ikke alene. I de siste tiårene, a Serie av forskning Han støttet konklusjonen om at meditasjon er bra for oss, og at vi alle skal meditere noen få minutter hver dag.

Dette er bare spissen av det aktuelle isfjellet. Konklusjon: Meditasjon er bra for meg og for deg, uansett hvor mye vi ikke kunne gjøre. Litt & # 8216; hvordan å spise et vegetarisk måltid en eller to ganger i uken.

Så, fra en motstandsdyktig meditator, men læring til andre, her er det jeg lærte om meditasjon og hvordan å gjøre det til en del av forbedringen i livet ditt.

Du trenger ikke bare å sitte

Ikke-utøvere forestiller seg noen ganger at meditasjon er kjedelig og kanskje, hvis ikke gjort på en bestemt måte, kan være. Men c’mer enn en type meditasjon tilgjengelig, slik at du enkelt kan finne en egnet for deg. Her er bare noen alternativer:

 • Meditasjonen beroliger deg når du fokuserer på trinnene dine og bevegelsen av trinnene (i stedet for, la oss si, fokusere på pusten din). Vandre i en labyrint Det er en verdslig praksis av kontemplasjon som er felles for mange åndelige trosretninger, inkludert katolicismen.
 • Kata er den formelle praksisen med kampsport, inkludert Tai Chi. Bevegelsene i denne praksisen er så komplekse at det blir umulig å tenke på andre ting, slik at en dyp meditativ konsentrasjon. Se også Yoga.
 • Bevisst hør på musikk, spesielt musikk uten tekst, produserer de samme konsekvensene som meditasjon, slik at du kan transporteres av lyder, vekk fra vandrende og fremmede tanker.
 • Meditasjonen av den daglige oppgaven er hvor du spiller prosessen med en oppgave «8211; Slik vasker du retter, lag et måltid eller kle seg og klær og konsentrere seg om det som en Master of Kung Fu kan fokusere på hans former.

Dette er bare noen få eksempler. Andre alternativer for meditasjon inkluderer meditasjon av kjærlig vennlighet, guidet avslapning, pusten meditasjon, Zazen sitter meditasjon, bevissthet meditasjon, Kundalini, Pranayama & # 8230;

Poenget er at C’er en type meditasjon som fungerer bra med dine behov, din smak og din generelle visning. Det handler bare om å finne den rette korrespondansen.

Hjernen din kan rote opp

Meditasjon bør være et rolig sinn, hvor du ikke tenker på noe spesielt (eller Nient & # 8217, annet enn handlinger av meditasjon) for å tillate den bakgrunnsstøyen å filtrere og la deg hvile. Derfor kan øvelsen være meditativ: På et tidspunkt klarer du bare å tenke på # 8217;.

Men underveis, under hver meditasjonssesjon, vil tankene dine fortsette å zoome og prøve å distrahere deg. Alltid skjer alt’start, men her er en hemmelighet: alltid skjer med mestere.

Makeup med meditasjon er ikke helt eliminert de vandrende tankene. Det er å la dem gå gjennom sinnet uten at du griper dem.

I de tidlige trinnene med læring vil du mislykkes ofte. Meditera for litt & # 8216; Du vil innse at du stoppet et sted underveis å tenke på listen over ting å gjøre og hva forbereder du på middag den kvelden.

Til slutt vil dette skje mindre, og du vil begynne å distrahere deg ved å bli frustrert av det faktum at tankene intruderer. Til slutt vil du kunne la dem gå gjennom deg uten å plassere røtter, slik at du kan fortsette meditasjonen din så lenge du vil.

Snakker om & # 8220; til du vil ha & # 8230; & # 8221;

Det må ikke vare lenge

Ja, jeg leser historiene om Gichin Funakoshi (Aka faren til moderne karate) meditere for en «8217 full dag som står under en foss og på retreater der folk tilbringer hele helgen i en slags trance. Og sannsynligvis er noen av disse historiene sanne.

Nei, de mener ikke at du må meditere i flere timer for å få noe fra meditasjon.

Studiene jeg nevnte ovenfor har gjort fag for å meditere i mindre enn en og i de fleste tilfeller mindre enn 15 minutter, og til og med de øktene har ført til betydelige forbedringer i fysisk, følelsesmessig og psykologisk helse.

Noen av mesterne med hvem jeg snakket med personlig å gå over, gi oss råd til å starte med et enkelt minutt med meditasjon om dagen. Dette vil ikke være nok til å få store og varige fordeler, men har to fordeler:

 • Du vil ha suksess. Alle kan meditere i et øyeblikk, uansett hvor opptatt eller distrahert.
 • Du vil bli hyggelig overrasket over hvor mye forskjell det vil gjøre for de neste 10 minuttene av livet ditt.
 • Personlig fant jeg disse to faktorene kombinert for å være en utmerket motivator. Under den kraftige motivasjonen av umiddelbar suksess og å høre den kortsiktige effekten av det minuttet, begikk meg ikke mer fullstendig for å lære å meditere.

  Du trenger ikke å være en viss & # 8220; type & # 8221; Personlig for å meditere

  Meditasjon forlatt den nye tiden eller omdømmet til & # 8220; hippy & # 8221; En gang han hadde. Alle kan gjøre det. Her er en ufullstendig liste over grupper som aktivt praktiserer meditasjon eller oppfordrer deres folk til å meditere regelmessig:

  • Profesjonelle idrettsutøvere av NFL, NHL og UFC
  • Skuespillere, inkludert Hugh Jackman, Clint Eastwood og Arnold Schwarzenegger
  • Seal Team seks og andre grener av de spesielle kreftene i USA og verdensomspennende væpnede styrker
  • En utrolig lang liste over administrerende direktører og entreprenører som Richard Branson og Elon Musk

  HVIS Randy Couture Og gutten som spiller wolverine mediterer, kan du også gjøre det. Det tar bare et minutt & # 8211; Bokstavelig talt & # 8211; Og du kan starte i dag.

  Jason Brick er en frilansskribent og journalist som har gjennomført den karrieren etter over et tiår innen helse og velvære. Når han ikke skriver, matlaging, praktiserer kampsport og ødelegger sin kone og to vakre barn. Han bor i Oregon.