Jeg liker ikke bivirkningene av medisinene mine for angsten

Hvis bivirkningene dine er uutholdelige, ikke bekymre deg: du har flere alternativer.

Del på PinterestIllustrasjon av Ruth Basagoitia D: Min lege foreskrev medisiner for min angst, men jeg liker ikke hvordan de får meg til å føle bivirkningene. Det finnes andre behandlinger jeg kan gjøre i stedet?

Medisiner for angst har ulike bivirkninger, og hver person reagerer annerledes. Men hvis bivirkningene dine er uutholdelige, ikke bekymre deg: du har flere alternativer. Først, prøv å snakke med legen din, og du kan kreve en annen medisinering.

Men hvis du vil prøve noe og andre, utdanning antyder at atferdsmessig kognitiv terapi kan være en effektiv behandling for angst.

Arbeide med en erfaren psykoterapeut, vil du lære å sive dine tanker, følelser og atferd på en mer produktiv måte. Til å begynne med, kan du lære å utfordre dine bekymringsfulle tanker, og din terapeut kan også lære deg avslappingsteknikker for å holde din angst.

Dessuten Undersøkelser Vis at den fysiske aktiviteten kan redusere symptomer på angst og depresjon, spesielt hvis den brukes i kombinasjon med psykoterapi.

øvelser Som yoga og tur kan være spesielt nyttig fordi de er kjent for å hjelpe med stressbehandling ved å berolige kroppens nervesystem.

Også lytter til musikk kan hjelpe. Musikk er en av de Eldste former av medisin og gjennom årene fant forskerne at det å spille et verktøy, å lytte til musikk og synge, kan hjelpe til med å helbrede fysiske og følelsesmessige lidelser ved å stimulere kroppens avslapningssvar.

I likhet med psykoterapi er musikkterapi tilgjengelig i ulike former og størrelser. Noen mennesker velger gruppemusikkterapihendelser, som holdes i Yoga Studios og i folkets kirker. Andre kan jobbe ansikt til ansikt med en kvalifisert musikkterapeut. Selv den enkle innsetting av øretelefoner og «8217; lytter til dine favorittspor kan være D’hjelp redusere angsten.

Juli Fraga bor i San Francisco med mannen sin, datteren hennes og to katter. Hans skrifter dukket opp på New York Times, Real Simple, Washington Post, NPR, Vitenskap av oss, Lily og Vice. Som psykolog, elsker han å skrive om mental helse og velvære. Når han ikke jobber, liker han å handle, lese og høre på levende musikk. Du kan finne den på Twitter.