Jeg har psoriasis, og jeg vil ikke la denne sommeren bryte ned

å nei. Det er nesten sommer!

Jeg vet at dette kan sette meg i minoriteten, men jeg har aldri vært en stor fan av denne perioden av året; år. Jeg hater å være svette. Jeg føler at mitt triks alltid smelter når jeg går ut fra leiligheten min, og jeg er vanligvis stresset for noen som ser min psoriasis.

Husk at som en ung mann var jeg den siste til å omfavne tank topper og vårkjoler på skolen fordi jeg ønsket å skjule huden min så lenge som mulig. Jeg var ikke en av de jentene som impulserte sine mødre, og handlet for badetøy.

Nå som min psoriasis er i remisjon, lærte jeg virkelig å elske kroppen min og absolutt jeg ikke har det samme nivået av angst når sommeren kommer;. Men jeg er fortsatt ikke en stor fan å naken huden min. Og hvis du bor med psoriasis, vet jeg at du føler deg på dette!

Så som vi forbereder seg på sesongendringen mens vi opprettholder vår kjærlighet til oss selv intakt? Som i hvert scenario av livet, når du vet at C & # 8217, er det en sjanse for at du skal være vanskelig med deg selv, det er på tide å øke praksisen med & # 8217;.

Her er tre måter å øve kjærlighet til seg selv om sommeren!

1. Velg ditt mannskap med visdom

Dette var en av de tingene som tok lang tid å forstå. Jeg har alltid ønsket å være i gruppen & # 8220; Cool & # 8221; på skolen. Men da jeg endelig gjorde et prioritert opphold med folkene som virkelig fikk meg til å føle meg i beste fall, har alt blitt mye lettere.

Så quest & # 8217; sommer, finner gruppen av mennesker i livet ditt, du vet at de vil ha det beste for deg, og det vil alltid få deg til å føle deg bra. Deretter organiserer sommeren din med dem! Først av alt, vil du sannsynligvis allerede kjenne din psoriasis hvis det er noe som du må gjøre, noe som gjør det mye lettere å være deg selv rundt dem. Også, hvis du bryr deg om dine beste interesser, blir det lettere for deg å behandle deg bedre.

2. Velg din kjole fra et kjærlig sted

Vi hadde alle de dagene da ingenting passer, vår psoriasis er squabby overalt, og vi føler oss manipulerte fordi vi ikke kan bære klærne vi virkelig vil ha på seg for frykt for skam av huden. Jeg kan ikke engang telle hvor mange dager som jeg har passert. Siden jeg har å gjøre med psoriasis i 26 år, har det vært mange!

Men for noen år siden innså jeg at jeg kunne bringe praksisen til & # 8217; kjærlighet rett i min daglige rutine for å kle seg. Så jeg vil at du skal prøve det også!

Først, men du nærmer deg skapet ditt for å ta sommerkjole, du håper du har det bra, eller lage en pose med din favoritt badedrakt, jeg vil at du skal stoppe. Ta tre dype åndedrag med lukkede øyne. Og forestill deg hvordan du vil føle deg i klærne din den dagen. Så velg kjolen din fra det stedet. Hektisk.

Stol på meg, det fungerer!

3. Dra nytte av å ha mer tid

Folk forteller meg ofte at de ikke har tid til å legge til kjærlighet til deg selv til deres daglige rutine. De kan ikke forestille seg å legge til en & # 8217; en annen ting til deres allerede lange liste over ting å gjøre. Jeg forstår ærlig det virkelig!

Men jeg vet også at hvis du ikke tar en posisjon for deg selv, vil du helt miste en vakker reise. Så quest & # 8217; sommer, når dagene er lengre og evnen til å slappe av er større, vil jeg at du skal gjøre en bevisst innsats for å legge til Le & # 8217; kjærlighet til deg selv i de øyeblikkene.

For noen av dere kan dette bety å legge til fem minutter meditasjon om dagen. For andre kan det være hengiven i en skjønnhetsrutine. Og du vil kanskje også legge til l & # 8217; kjærlighet for deg selv når du spiser eller beveger kroppen din for å føle deg friskere enn noensinne.

Uansett hva det er, vet du at du har tid til dette. Å love. Og sommeren er et flott utgangspunkt!

L & # 8217;

Jeg vet at kjærligheten til seg selv ofte kan virke som noe immaterielle og forvirrede, men jeg lover deg at hvis du legger til disse enkle handlingene i livet ditt, vil du helt forstå hånden din. Du forstår, jeg vet at du gjør det. Jeg ønsker deg den beste sommeren noensinne!

Nitika Chopra er en skjønnhet og livsstil ekspert forpliktet til å spre selvpleie kraft og # 8217 melding;. Å leve med psoriasis, er det også dirigen til taleshowet & # 8220; naturligvis vakker & # 8221;. Koble til henne på henne Dedikert portal, Twitter, eller Instagram.