Jeg hadde på seg dameundertøy i en måned, og jeg følte meg aldri så kraftig

Avslappet.

Hvis jeg spurte meg om å beskrive undertøyet mitt før min bryte, er det sannsynligvis det jeg vil si. Eller kanskje: funksjonell, uformell, litt «8216; som en stucco.

Min truser skuff kunne ha blitt delt inn i to kategorier (ingen av de to er & # 8220;): Pustende undertøy som jeg hadde på seg for CrossFit og salongparet jeg hadde på seg.

Ikke skremme meg, jeg er helt sexy-time team. Jeg har en høyhastighets libido sjømann og ikke en, men to bokser med sexleksaker under min seng. Store bokser.

Men på en eller annen måte, eller mitt arbeid med forfatter av kjønn og velvære eller min & # 8220; ekstracurricular læreplaner & # 8221; De hadde lånt seg til sofistikerte eller suggestive vitser.

Og i mitt siste forhold tok jeg posisjonen som: «Hvis de skal bli revet bort (ok, det er greit, gled), uansett, til hvem jeg ikke tror de ser ut som?& # 8221; Min eks har aldri hatt mye å si om mine utilitariske valg. Han hadde aldri komplimentert dem & # 8211; Han kalt ikke engang hennes bestemors truser (og for å være ærlig, de var helt).

Men dessverre, etter slutten av forholdet, vendte jeg meg til Marie Kondo for litt & # 8216; komfort og inspirasjon.

I stedet for å heve mine ting og spørre: & # 8220; denne gnisten av glede?& # 8221; & # 8211; Jeg spurte: & # 8220; Dette minner meg om min ex?& # 8221; Hvis svaret var ja, ble jeg kvitt det.

Jeg pakket oversize vafler, hatter, college fotball t-skjorter som minnet meg og ga dem til Boligverk, A & # 8217; New Yorks non-profit organisasjon kjemper hiv og hjemløse.

Så kom jeg til min undertøy skuff.

Den triste (faktisk dramatiske) virkeligheten var at etter nesten 18 måneders avtaler hadde min eks sett meg sett meg og # 8211; Eller han hadde rørt meg & # 8211; I hvert enkelt par.

Reflekterende, kanskje det var litt & # 8216; utslett å kaste hele samlingen (bemerkelsesverdig: de fleste av donasjonsstedene vil ikke ha våre brukte underbukser), men i en alder av æra hadde jeg hjertet ødelagt og l & # 8217 ; Siste ting jeg ønsket som jeg deprimerte var å være i mitt undertøy, min eks eller berørt.

Så jeg gjorde hva noen jente ville gjøre med knust hjerte og tomme truser som forsøkte å holde karriere som forfatter. Først tilbrakte jeg mine ukentlige penger & # 8220; for regnfull dag & # 8221; På noen stykker (som er varme). Og så sendte jeg en e-post til noen PR-arbeidere for å se om de hadde bitt og sendte meg fantasifulle klær for å prøve.

Innen en uke var min undertøy skuffen litt & # 8216; minus bestemor-dør-neste-mezzan-idrettsutøveren og litt & # 8217; pluss snack-hva-du vil spise.

Mine filler hadde blitt erstattet av overdrevet Fet blomstret kjoler av Savage X Fenty (Yanno, Rihanna Line), High Lace Girl Briefs, Tutina med tigerformet blonder, noen Skjøre parog til og med noen spesifikke for treningen Slip Og thong.

Jeg har ikke nødvendigvis tenkt å bytte hånte og gapet (Gapkids BTW fordi det hadde vært så lenge) med noe som sensuelt.

Men jeg tror at kjøpene mine reflekterte ønsket om å høre det.

Katie Fritts, grunnlegger av den månedlige leveringstjenesten til undertøy signert, Underclub Han sa at pausene er den nest vanligste grunnen til at kvinner kjøper undertøy (den første, sier han, han går inn i en rapport).

«Kvinner som bare kommer ut av et forhold, anskaffer nye undertøy. De gjør det fordi det er noe som kan få deg til å føle deg veldig bra. Det er en måte å vise deg kjærlighet etter å ha mistet kjærligheten & # 8220;.

Preke.

Her er poenget, jeg trodde jeg ville føle meg bra, men egentlig følte jeg meg kraftig

Tross alt fikk jeg en ny undertøy som en liten handling av kjærlighet til hjertet. Men jeg forventer ikke at jeg skulle ha sexy undertøy, jeg ville få meg til å gå ned med mitt dårlige selvtillit og sa sexleksaker.

Jeg forventer ikke at de skulle absorbere meg selv med en slags energi #girlpower.

Men da hadde jeg på seg, så jeg på meg selv i speilet og følte meg godt for som jeg så. Og den følelsen? Kraftig.

Seks måneder har gått siden jeg og min ex har forlatt oss. Og selv om det ikke er noen nye fløyter som ser mine varme diddies, rider jeg fortsatt min undertøy. Jeg mottar et nytt undertøy (takket være et abonnement på underklubben) hver måned, som seriøst betyr noe om mine prioriteringer som noen med en garderobe av Manhattan-størrelsen.

Og i tilfelle jeg spurte, sover jeg også i min sexy kappe. Hvorfor god morgen, vakker!

Bunnlinjen: Jeg lanserte de gamle mannene for å lansere Crazy Emoji som rystet hender til min eks. Men deres erstatning ga meg en alvorlig enkelt strømkraft. Nå har det litt & # 8216; av Bey, fordi denne jenta uten ringer ønsker å danse i undertøyet ditt.

I dag tenker jeg på blonder.

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Han ble en marina person, prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket og vasket med trekull og # 8211; Alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, avslappende benk eller poledans. Følg den opp Instagram.