Jeg elsker noen med ADHD

For flere år siden, da mitt forhold til min nåværende kjæreste, Mike, var fortsatt frisk og ny, bekjente han meg: Jeg har ADHD & # 8221;.

& # 8220; og da?& # 8221; Jeg fortalte meg selv, hjertene hvor elevene mine var.

Det tok meg bare noen få måneder å innse hva som egentlig betydde for meg, for ham og for vårt forhold sammen.

I Månedens Ånd «Dell & # 8217, Love», finner jeg meg selv å se tilbake til det gode, til det onde og alle «12217; Lyser av Com’er å elske noen med ADHD.

L’mannen er gjennomsiktig. Noen ganger har folk med ADHD IKT eller små ufrivillige bevegelser. For kjæresten min, disse manifesterer seg under stress. Brede øyne, gni tannkjøttet på et glass, gå frem og tilbake: Dette er alle tegn på at Mike er under press. For ham betyr dette at han ikke kan komme seg bort fra å pusse noe under teppet. For meg betyr det at jeg er veldig innstilt når noe forstyrrer det. Og for å skape likestillingsforhold, oppfordrer det meg til å være den mest ærlige og gjennomsiktige som mulig.

Husk bare hva som er veldig viktig. Utfordringen med å være med en partner med ADHD er kortsiktig minne, eller mangel. Dette viser seg å være i små ting å glemme å kjøpe papirhåndklær, mangler fødselsdagene til dine kjære og noen ganger svarer aldri på en tekstmelding eller e-post. Dette kan være utrolig frustrerende, men det hjelper til å huske at det ikke er forsettlig, det er ikke under kontrollen, og hvis det kunne huske hver liten ting ville sikkert gjøre det. Når noe virkelig er viktig kommer, skriver du e-post, kalenderpåminnelser, post-it, la meldinger i sekretariatet; Glem aldri hva som betyr noe. Jeg vet at det sikkert kommer til vårt bryllup, selv om du fortsetter å glemme hvilken tid (og noen ganger) starter alt.

Kaffe hjelper. Jeg finner det fortsatt fantastisk: Kaffen bidrar til å berolige det. Mike kan lett polere to, tre, fire, fem kopper kaffe uten å eksplodere fra huden hans. L’Post-Dinner Express kan holde meg våken hele natten, men forårsaker ikke slike problemer for de som er hyperaktive. Når symptomene på # 8217; ADHD manifesterer seg, den har en kopp. Det setter det rolig til det punktet som ikke lenger er hyperaktiv enn meg (uten kaffe). Sekundær fordel: Det har blitt en total snobb med kaffe (og ja, jeg dømte det for dette), noe som betyr at vårt kjøkken alltid leveres med de beste bønnene i San Francisco.

Fokus er ikke garantert. Mid-samtalen, da øynene hans vandrer inn i drømmens verden, legger folk til å lurte på hvorfor han ikke er forlovet. Mikes hjerne fungerer så fort som passerer fra samtalen til det neste problemet som skal løses i hodet før de andre er ferdig med å fullføre en tanke. Å stikke fingrene foran ansiktet hans, noen ganger.

Venn, kan rengjøre! Du vet hva noen mennesker gjør når de ikke kan stå opp? Ren. Omhyggelig så. Ingen uventet vinkel, ingen skjær utkast forklart. Og det er strålende.

Vi kan ikke velge våre kamper, men vi kan velge å se kupongen hos folk vi elsker og i situasjoner som presenteres for oss. Jeg ville ikke endre noe av Mike’s ADHD. Gir ham karakter, humor og til og med litt & # 8216; av albueolje.

Renata er direktør for integrert produkt & Healthline program markedsføring. Når du ikke drømmer om å tjene muligheter, trene et gledelig og sunt liv som kommer til å løpe i San Francisco, smaker viner i Sonoma og velvære med hennes hvite og myke Odie.