Jade Rolling: Dette kinesiske verktøyet for hudpleie er legitimt?

Hva ruller jade?

Rolling Jade består i langsomt å rulle et lite verktøy oppnådd fra grønn perle til ansikt og nakke høyt på ansikt og nakke.

Den naturlige hudpleie guruer sverget på den kinesiske øvelsen av ansiktsmassasje, og hvis du fulgte blogosfæren av skjønnhet de siste årene, kan du ha hørt om jade som ruller nå.

Konverterer eden som hjelper med alt fra nedgangen i fine linjer og økning i sirkulasjon, rensing og lymfatisk drenering. Noen sier det selv Hjelp brystene. Men jadevalsene fortjener virkelig sprøytenarkomanen, eller er bare en annen skjønnhetsgadget som vil ende opp i badeskuffen din om noen år?

Jade er et åndelig, energi, terapeutisk (og søtt) verktøy

Den fulle historien om Jade Rolling er ikke klart, selv om mange online nyhetsartikler nevner bekreftelsen om at de gamle kinesiske prinsessene var fans av instrumentet & # 8211; L’Empress Cixi er som tidligere nevnt De brukte en jadevals på huden hans. Vi kunne ikke permanent bekrefte at tale, men dermatolog David Lorscher, MD, Mottok en kollega av Beijing kinesisk medisin, som sa han fant gamle jade tekstlige referanser som brukes til å standardisere en farget hudfarge.

; Kinesisk holistisk medisin brukte denne praksisen i årevis og er avtalt Aimeé Bowen, autorisert skjønnhetspleie og talsmann for HSN hudpleie i Daytona Beach, Florida. Jade var faktisk et stopppunkt i alle … Asia i århundrer takket være sine dekorative, åndelige og energikvaliteter. «Jade brukes til sine beroligende egenskaper, og det antas å bidra til å kurere] lidelser fra hjerte til nyrer. Det sies å være nyttig selv på nervesystemet & # 8220; observerer Bowen.

Selv om han ikke har prøvd å rulle Jade alene, er han D’enighet med ideen: «Jeg tror fast på ansiktsmassasje og stimulering for en god sirkulasjon. [Dette fremmer] en sunn lysstyrke og er en naturlig og fri måte å kjemikalier for å fremme hudhelse og forklarer Bowen.

Jade rulling er også en vanlig komponent i Kosmetisk akupunktur Teknikker i klinikker.

Fordelene med rullende og ansiktsmassasje jade

L’estetiker Gina Pulisciano, også grunnleggeren av Holistisk Alchemy, Det er D’enighet med Bowen. Jade Rolling er ikke en permanent løsning på noen måte & # 8221; innrømmer. Men # 8217; bruk av et rullinstrument er en del av sitt personlige repertoar for daglig hudpleie.

& # 8220; Ansiktsmassasje har mange positive fordeler «, forklarer. «Og det du tror det eller ikke, selv krystallene. Tidligere brukte jeg Jade Rollers, men nylig byttet jeg til en Rose Quartz Roller & # 8220;. Rose Quartz, sier, bidrar til å redusere rødhet og # 8217; betennelse i tillegg til fordelene med vanlig Jade Rolling.

De fleste tilhengere antyder å bruke en jadevals i omtrent fem minutter, to ganger om dagen, etter å ha vasket ansiktet og påført kremer eller serum. Det antas å overvinne produktene kan hjelpe dem å trenge inn i dypere. Pulisciano, som bruker rullen bare fra nakken, sier at det viktigste å huske, ruller alltid mot L & # 8217;.

«Det er viktig å massere med bevegelser mot L’høy for å fremme løfting. Snart er det også spesiell oppmerksomhet i å massere øyet og rundt de tynne linjene i pannen, mellom øyenbrynene og rynker rundt munnen & # 8220; sier.

Men Jade Rolling Works?

Det er ikke noe å konkludere med vitenskapelig bevis for å støtte Jade Roller-uttalelser om hudforbedring. Dr. Lortscher er ikke overbevist om uttalelsene og har aldri rådet dem til hans dermatologiske pasienter. & # 8220; Jeg kan ikke forestille meg at den tilbyr fysisk bevist fordeler & # 8221; sier. Anerkjenner det & # 8220; kan bringe noen beroligende mentale fordeler, som en massasje med varme steiner & # 8221;.

Andre måter å rydde opp ansiktet på

For folk som ikke selger nok på Jade Rolling, er det andre ting du kan gjøre for å hjelpe deg med å hvile ansiktet ditt hjemme.

; L’Bruk av agurkskiver på øynene virker virkelig for hevelse, [liker] gjør kjølte svarte teposer & # 8221; sier Pulisciano. Det foreslår også å unngå salt og spise mange antiinflammatoriske matvarer som gurkemeie, bær, brokkoli og rødbeter. Som for kampen mot tegn på tid? & # 8220; Den beste måten å bekjempe aldringen på er [Drikke] L & # 8217, og i overflod & # 8221; sier.

Hvis du er nysgjerrig på å prøve det hjemme, er internett oversvømmet med jadevals til salgs, og mange er veldig praktiske. Men vær oppmerksom på hva du kjøper. Noen billigere modeller er ikke laget av ren jade, de kan være farget marmor. Sekund En auksjonssted, En måte å oppdage en falsk er å evaluere hvor varm stein er (den ekte jade skal være friskt til berøring).

A’En annen ting å huske på er bakteriene. Når Goop Jade Egg kom inn i scenen L’i fjor, uttrykte noen leger bekymring for det faktum at jaden kunne brukes overalt delikat. Fordi? Fordi, Jaden er en porøs materiale som lett kan tørke. Dermed har det potensial til å være vertskap for bakterier. Men dette bør ikke være et problem hvis du er Forsiktig gnidning din jaderulle med varmt vann og såpe etter hver bruk og ikke dele den med noen andre.

Laura Barcella er en freelance forfatter og forfatter for tiden bosatt til Brooklyn. Han skrev for New York Times, Rollingstone.com, Marie Claire, Cosmopolitan, uken, VanityFair.com og mange andre.