Ja, jeg valgte enslig fødselspermisjon

Etter min mening, tenker jeg på andre valg jeg gjorde, men dette er en beslutning som jeg aldri trenger å stille spørsmål.

Del på Pinterest

I noen måneder vil jeg vises 37 år. Jeg har aldri vært gift. Jeg har aldri bodd med en partner. Heck, jeg har aldri hatt et varig forhold utover 6-månederspunktet.

Du kan si at det sannsynligvis betyr C’Det er noe galt, og for å være ærlig, ville jeg ikke diskutere.

Forhold er vanskelige for meg, for tusen forskjellige grunner som ikke nødvendigvis er verdt å skrive inn her. Men en ting jeg vet sikkert? Min mangel på forholdshistorie reduserer ikke frykten for # 8217; engasjement.

Jeg har aldri vært redd for å forplikte meg selv i de riktige tingene. Og datteren min er beviset.

Se, jeg har alltid hatt problemer med å forestille meg selv som en kone. Det er noe som en del av meg har alltid ønsket, åpenbart & # 8211; de som ikke vil tro på at det er noen der ute som har tenkt å elske dem for alltid? Men det har aldri vært et resultat at jeg var i stand til å forestille meg alene.

Men barsel? Det var noe jeg ønsket og trodde jeg ville ha likt siden jeg var barn.

Så når en lege i en alder av 26 fortalte meg at jeg var overfor # 8217; infertilitet og at jeg hadde et veldig kort tidsvindu for å prøve å ha et barn, nølte jeg ikke. Eller kanskje # 8217; Jeg gjorde, bare for et øyeblikk eller to, for å komme seg inn i morselskap alene på det tidspunktet i mitt liv var en gal ting å gjøre. Men råd til å miste den muligheten virket enda flere folkemengder.

Og det er derfor, som en eneste kvinne på tjuefem år, fikk jeg en spermonor, og jeg finansierte to runder i vitro befruktning, begge mislyktes.

Senere hadde jeg det ødelagte hjertet. Overbevist om at jeg aldri ville ha hatt sjansen til å være moren jeg drømte om å være.

Men noen få måneder fra min trettiende bursdag, møtte jeg en kvinne som ville gi deg et barn i en uke som ikke kunne holde. Og noen få minutter etter å ha blitt presentert for meg, spurte han meg om jeg ville ha adoptert barnet han bar.

L’Hele greia var en vortex og er ikke i det hele tatt som vedtakene normalt går. Jeg jobbet ikke med A’adopsjonsbyrå og jeg prøvde ikke å ta et barn hjem. Dette var bare et uformelt møte med en kvinne som ga meg det jeg nesten sluttet å håpe.

Og så åpenbart sa jeg ja. Selv om, igjen, var det gal å gjøre det.

En uke senere var jeg i leveringsrommet for å møte datteren min. Fire måneder senere gjorde en dommer meg. Og nå nesten 7 år senere, kan jeg fortelle deg absolutt sikkerhet:

Si ja, velg å bli en enslig mor?

Det var den beste avgjørelsen jeg noensinne har tatt.

Dette betyr ikke at det alltid har vært lett

C’Det er fortsatt et stigma som omgir enslige mødre i dagens samfunn.

De blir ofte sett på som uheldig kvinner med dårlig smak mot partnere som ikke kan utgrave en via D’avkjørt fra’Abyss hvor de fant seg selv. Vi er lært å tenke på dem. Å komprimere dem. Og vi blir fortalt at deres barn har mindre muligheter og sjanse til å trives.

Ingen av dette er sant i vår situasjon.

De er den jeg ville kalle en & # 8220; enslig mor for valg & # 8221;.

Vi er et voksende demografisk band av kvinner & # 8211; Generelt godt utdannet og vellykket i våre karrierer som vi har suksess i kjærligheten & # 8211; som har valgt enslig morskap av en rekke grunner.

Noen, som meg, har blitt drevet inn i denne retningen fra omstendighetene, mens andre bare er lei av å vente på den unnvikende partneren presentert. Men Ifølge søket, Våre barn viser seg å være like gode for de som vokser i familier med to foreldre. Som jeg tror på mange måter, avhenger av hvor langt vi har dedikert til rollen vi har valgt å forfølge.

Men hvilke tall vil ikke fortelle deg er at det i virkeligheten er måter som en enkelt barsel er lettere enn å være foreldre sammen med en partner.

For eksempel må jeg aldri kjempe med noen andre på de beste måtene for min sønns foreldre. Jeg må ikke vurdere andres verdier, og heller ikke å overbevise ham om å følge mine favorittdisiplin eller motivasjonsmetoder, eller snakke om verden generelt.

Jeg kan vokse datteren min akkurat som jeg ser bedre, uten å bekymre meg om’noen andres mening eller ord.

Og dette er noe som selv vennene mine i nærmeste foreldres partnerskap ikke kan si.

Også, jeg har ikke en annen voksen, som jeg er tvunget til å ta vare på 8211; Noe jeg opplevde mange av vennene mine når det gjelder partnere som skaper mer arbeid enn de bidrar til å lindre.

Jeg er i stand til å konsentrere tiden min og min oppmerksomhet til min sønn, i stedet for å prøve å tvinge en partner til å faktisk intensivere partnerskapet som kanskje ikke er rustet til å møte halvveis.

I tillegg til alt dette, trenger jeg ikke å bekymre meg om dagen da min partner og vi kunne skille oss og finne oss på det helt motsatte ekstremer av foreldreavgjørelser, uten fordel for et forhold som setter oss sammen.

Du vil aldri komme på dagen, jeg må ta med min medforeldre til retten for en beslutning som vi bare kan få på samme side. Datteren min vil ikke vokse blokkert mellom to foreldre i krig som synes å mislykkes i å finne en måte å sette den riktig.

Tydeligvis ikke alle foreldreforhold fokuserer på dette. Men jeg opplevde for mange ting som gjorde det. Og ja, jeg konsolerer meg for å vite at jeg aldri må gi opp tiden min med datteren min for en uke, en uke med helligdager, med noen som jeg ikke kunne gjøre et forhold til å jobbe.

Og det er ikke alltid lett

Ja, det er også vanskeligere deler. Datteren min har en kronisk helsetilstand, og når vi gikk gjennom diagnoseperioden, står ansiktet, alt alene har vært hjerteskjærende.

Jeg har et ekstraordinært støttesystem: venner og familie som var tilstede på alle måter mulig. Men hvert besøk på sykehuset, hver skummelt test, hvert øyeblikk da jeg lurte på om babyen min ville gå bra? Jeg ville ardently ha noen ved min side som var dypt involvert i hans helse og hans velvære så mye som meg.

Noen av disse overlever fortsatt i dag, selv om forholdene er for det meste under kontroll.

Når jeg må ta en medisinsk beslutning, og mitt sinn full av angstskamp for å lande på riktig måte å gjøre, ønsker jeg at det var noen andre rundt henne som tok seg av henne så mye som meg og # 8211; noen som kunne ta disse avgjørelsene når jeg ikke kan.

Tider når jeg finner meg selv som ønsker mer enn en foreldrepartner, er alltid tiden jeg bor på datterens helse alene.

Men resten av tiden? Jeg har en tendens til å administrere enslig fødselspermisjon ganske bra. Og jeg hater ikke det hver kveld når jeg legger kjæresten min i sengen, jeg har timer for meg selv å tilbakestille og slappe av før du ankommer dagen.

Som introverted, de natttidene som er mine og bare mine er en handling av kjærlighet bare at jeg vet at jeg ville savne hvis jeg hadde en partner som krever min oppmerksomhet i stedet.

Ikke skremme meg, det er fortsatt en del av meg som håper at kanskje en dag vil jeg finne den partneren som bærer meg. Den personen jeg virkelig vil gi opp med de nattetidene.

Jeg sier bare & # 8230; Det er fordeler og ulemper i # 8217; være foreldre både med og uten partner. Og jeg velger å konsentrere seg om hvordan mors mors arbeid faktisk er lettere fordi jeg har valgt å gjøre det selv.

Spesielt det faktum at hvis jeg ikke hadde valgt å gjøre det hoppet alle de årene siden, kunne jeg ikke være en mor i det hele tatt nå. Og når jeg tenker på det faktum at fødselspermisjon er den delen av livet mitt som i dag gir meg mer glede?

Jeg kan ikke forestille meg å gjøre det på en annen måte.

Leah Campbell er en forfatter og utgiver som bor i Anchorage, i Alaska. Er en enslig mor for valg etter at en serie fortapt hendelser tok til vedtaket av datteren hennes. Leah er også forfatteren av boken «Enkelt kvinnelig infertile& # 8220; og skrev mye om temaene til’infertilitet, Dell’adopsjon og foreldre. Du kan koble sammen med Leah via Facebook, Hans Dedikert portal Og Twitter.