Isotonisk trening: Perfekt dine knep og push-ups

COS’er isotonisk trening?

Isotonisk bevegelse er en type muskelkontraksjon. Begrepet & # 8220; Isotonic & # 8221; stammer fra den gamle gresk og oversetter omtrent i & # 8220; samme spenning & # 8221; O & # 8220; samme tone & # 8221;.

Dette betyr at den isotoniske øvelsen holder musklene på samme spenning under bevegelse & nr. 8221; forklarer Jonathan Sabar, Ace, NCSF, Issa, En sertifisert trener og defy eier! Fitness i Broomfield, Colorado. & # 8220; De fleste øvelsene vi tenker på å trene er isotoniske, beveger kroppen din eller ekstern vekt gjennom en rekke bevegelser med vilje.& # 8221;

De fleste treningsordninger inkluderer isotoniske øvelser. Du er sannsynligvis allerede kjent med mange av dem, for eksempel:

 • knebøy
 • løfte
 • pullups
 • benkpresser
 • løsrivelse

Isotoniske øvelser er forskjellige fra isometriske øvelsene eller # 8220; samme lengde & # 8221;. I isometriske øvelser fungerer musklene mot en kraft uten å endre lengden. De varierer også fra # 8217; isokinetisk trening, O & # 8220; samme hastighet & # 8221;, hvor bevegelseshastigheten er konstant. L’Isokinetisk øvelse & # 8220; Krever spesialutstyr for å holde belastningen i bevegelse med konstant fart, uavhengig av den påførte kraften «.

Finn ut mer: Fordelene ved # 8217; Isometrisk øvelse »

Hva er fordelene med’isotonisk trening?

Isotoniske øvelser er populære fordi mange av dem ikke krever spesialutstyr eller noe du ikke finner i et typisk treningsstudio. Videre er mange isotoniske øvelser naturlige og intuitive for de fleste, noe som betyr at de oversetter godt inn i bevegelser som utfører daglig ut av treningsstudioet. De jobber også på’hele spekteret av bevegelse av den målrettede artikulasjonen.

Mens isotoniske øvelser pleier å være intuitiv, er det viktig å utvikle en tilstrekkelig teknikk. Mange mennesker lærer aldri de fineste punktene for å fullføre disse øvelsene. & # 8220; push-ups er en fantastisk øvelse ingen noensinne lærer & # 8221; sier sabar. & # 8220 si bare: & # 8221; La meg og gi meg 10. & # 8220; & # 8221;

For å få mest mulig ut av treningsregimet ditt, les Sabar-tipsene for å perfeksjonere knebøyene og avta nedenfor.

Hvordan skal du kjøre knep?

For å hjelpe deg med å utføre knep på riktig måte, tilbyr Sabar følgende tips:

 • Pass på at knærne følger, eller online mens du bretter, med den tredje / fjerde fingeren på foten. Hvis knærne har en tendens til å bøye seg mot innsiden, roterer føttene lett mot utsiden.
 • Ikke flatt ryggen eller overdriv ryggen. Bruk skinker, buk, bak og flexors av hoften for å opprettholde thoraxburet og ryggen i en nøytral kurve.
 • Hold vekten din fordelt over foten under knebøyet. Ikke sving fremover på’suppedia.
 • Venter på den 8217; bevegelsesamplitude av en full knepet verktøy bakgrunn når brett Dell ‘# 8217; Hip er i høyden eller litt under den øvre delen av kneet.
 • Begynner å presse mot # 8217; høy fra hoftene, ikke fra knærne. Bevegelsen begynner med å stramme baken.

Hvordan skal du utføre push-ups?

Sabar tilbyr følgende forslag for å hjelpe deg med å perfeksjonere din bøyeteknikk:

 • Start i en plankposisjon. Sett hendene på gulvet med fingertuppene fremover og tær på gulvet med føttene ved bredden på hoftene.
 • Roter hendene lett mot utsiden, som om du prøver å skru av dekslet på en krukke med venstre hånd mens du holder en med høyre hånd. Dette setter skuldrene i ekstern rotasjon.
 • Stram bukemuskulaturen og trekk litt hoftene mot ribbenene mens du strammer baken. Dette flater ryggen og holder kjernen stabil.
 • Stringi quadriceps som om du prøver å trekke øvelsene opp til lårene.
 • Foldet til albuene for å senke jorden, og holde skuldrene ytre rotasjon. Dette bør sette den øvre delen av armene i nærheten av 45 grader ut av kroppen.
 • Hold deg tett gjennom kjernen og skuldrene mens du senker brystet nesten på bakken. Brystet ditt, ikke haken, skal nå gulvet.
 • Skulder skal være lavere enn albuene mens du kommer tilbake til startposisjonen.
 • Pass på at du holder nakke nøytral eller i tråd med ryggraden under hver bøyning.

Du jobber for å utføre komplette militære flexions på gulvet? Sabar antyder å starte med & # 8220; negative & # 8221; Eller tilbøyelige pushups. & # 8220; sakte senket og med et perfekt Dashboard & # 8221; sier. Og deretter gå tilbake til startposisjonen ved å trekke ut fra gulvet eller sette deg på knærne.& # 8221;

L & # 8217;

Isotoniske øvelser er en’stor lagt til treningen din. Mange isotoniske bevegelser, som squats og dekk, virker intuitive, men det er viktig å øve en korrekt teknikk. Følg Sabar forslag til trygge og effektive knep og flexions. Så vurder å spørre en profesjonell treningsinstruktør for å hjelpe deg med å utvikle andre isotoniske bevegelser i treningsrutinen din.