Is på kviser: det fungerer?

Pimples kan være vanskelig å eliminere og er enda mer fristet til å briste. Du vet allerede at popping er en komplett nei-nei. Du kan imidlertid også slås av med konvensjonelle behandlingsmetoder som kan være aggressive på huden din.

Naturlig hudpleie rettsmidler blir stadig mer populære, inkludert de som brukes i alternativ behandling av akne. Is er en av disse spionerede behandlingene. Det er potensielle utgifter for kviser, men spørsmålet er om denne metoden er ganske effektiv for å fullstendig avklare din breakout for alltid.

Hvordan virker det

L & # 8217; ide om å bruke hjemmemedisiner for behandling av akne er å bidra til å kvitte seg med kviser uten gjenværende bivirkninger av kjemikalier. Selv om salicylsyre og benzoylperoksid er allment tilgjengelig på markedet, kan overdreven bruk av slike produkter forverre akne. Faktisk, filen American Academy of Dermatology (AAD) Anbefaler å holde seg helt borte fra alkoholbaserte produkter. Disse inkluderer astringent, tonics, exfoliating og mer.

Slør kviser kan handle ved å redusere hevelse i inflammatoriske akneformer. Disse inkluderer:

 • cyste
 • noduler
 • pustler
 • Papule

Det er usannsynlig at isen fungerer for ikke-inflammatoriske typer, også kjent som hudormer. Redusere kviserbetennelsen, redusere størrelsen direkte. I teorien, gradvis redusere størrelsen på kvise med is kan muligens gjøre det forsvunnet helt.

Hvis det brukes på inflammatorisk akne, har isen også potensial til å redusere rødheten, og dermed gjøre kviserne mindre tydelige. jeg kan også Tract som oppstår med cystisk og nodulær akne. Dette skyldes den kortsiktige lammende effekten som isen skaper.

Til tross for disse fordelene er det ingen søk tilgjengelig for å indikere at isen alene er en effektiv behandling for kviser. Is kan betraktes som en del av en intelligent hudpleie rutine som inkluderer:

 • Det oppdager jevnlig
 • En fuktighetskrem designet for din hudtype
 • Ikke-komedogen sminke

Hvordan å bruke

Frosting av kviser ser ut som en enkel prosess, men det er noen spesifikasjoner å huske på før du bruker det på huden. Først må du sørge for at du rengjør huden din, akkurat som du først vil bruke noen annen type behandling.

Før du plasserer isen på huden, pakk den den i en tynn klut eller i et tykt papirserviett. Du kan også bruke en kald pakke, hvis du ikke vil spøk med konsekvensene av smeltet is.

Påfør is på kviser bare i et minutt trinn. Du kan prøve dette i et minutt etter rengjøring av ansiktet morgen og kveld. Hvis din kvise er ekstremt betent, kan du fortsette med flere trinn: Pass på at du bare forlater omtrent fem minutter mellom hvert minutt. Dette bidrar til å forhindre skade på huden.

Noen ganger kan isen også fungere godt for å behandle kviser hvis det brukes i kombinasjon med varme behandlinger, for eksempel pakker eller dampet håndklær. Ved hjelp av varme behandlinger først, kan du bidra til å fjerne eventuelle rusk som er fanget i porene. Etter påføring av varme i 5-10 minutter, kan du fortsette med is i et minutt for å redusere betennelsen og hevelsen. Du kan gjenta denne prosessen hver dag etter behov til kvise vil bli løst.

Du bør imidlertid aldri følge behandlingene med is med varme pakker, da de kan skade huden.

Hva å vite før du prøver denne metoden

Disformasjonen på kviser over tid kan oppmuntre rusk til å klatre på overflaten av huden. For hvor attraktivt det kan være, bør du aldri få gunk ut av porene. Samle kviser når som helst kan få dem til å spre seg. Det som er verre, kan prosessen med sprengning og stress også føre til arr.

Det er lett å holde seg involvert i å jobbe på en kvise med is og glemme de potensielle farene som oppstår fra # 8217; påføring av frosne materialer på huden. For å forhindre frysing, er det viktig å bruke isen bare i korte intervaller. Mens frysing er mer vanlig forbundet med # 8217; Å være, åpen ved ekstreme temperaturer for lenge, kan det også oppstå når du bruker kalde pakker, is eller andre objekter frosset mot huden i lange perioder.

Stopp med is og ring legen din hvis du merker:

 • Utvidet rødhet
 • blinkers
 • Langsiktig nummenhet
 • Endringer i fargen på huden din

Når å se en hudlege

Is har potensial til å behandle kviser uten bivirkninger som noen ganger ser i konvensjonelle behandlinger for akne;. Det er imidlertid ingen bevis på at isen er mer effektiv. Mange naturlige rettsmidler kan også ta lengre tid å jobbe, så det er viktig å være tålmodig siden kviseren gradvis forsvinner. Unngå å samle inn eller skrape området, siden dette vil forverre rødheten og # 8217; betennelse. I mellomtiden, vurder mineral sminke for å skjule området, som ønsket.

Hvis kviserne ikke løser med is eller andre behandlinger innen noen få uker, kan det være på tide å konsultere legen din. En hudlege kan hjelpe deg med å tømme kvise uten bivirkninger. Snakk med legen din om din preferanse for naturlige rettsmidler: Det kan gi råd til spesifikke produkter og livsvaner som kan bidra til å forhindre fremtidige utbrudd. Som en generell regel, den Aad Anbefaler å gi noe nytt behandlingsmål fra fire til seks uker for å jobbe før du følger dermatologen din.