Inspirerende blekk: 8 Tatoveringer mot leukemi

Hvis du ønsker å dele historien bak tatoveringen, send oss ​​en e-post til Nominasjoner @ Healthline.com. Pass på at du inkluderer: Et bilde av tatoveringen din, en kort beskrivelse av hvorfor «8217 du har fått eller hvorfor du elsker det og navnet ditt.

Leukemi er en type kreft som påvirker blodceller og benmarg. Det anslås at i 2018 vil det bli slutten 60.000 nye tilfeller av leukemi diagnostisert bare i USA.

Denne form for blodkreft forblir den vanligste typen kreft hos barn og ungdom, som forekommer i omtrent 1 Diagnose av 3. Selv om det finnes forskjellige typer leukemi, Kronisk lymfatisk leukemi (LLC) Det er den vanligste typen voksne.

Hver person med leukemi lever en en og # 8217; unik opplevelse i å bekjempe sykdommen, som noen velger å fange i form av tatoveringer. Disse tatoveringer kan fungere som inspirasjon for styrke under vanskelige øyeblikk, for å vise solidaritet med andre overlevende eller til og med for å ære en elsket. Uansett årsak, tror vi at disse tatoveringer meritiserer å bli delt med hele samfunnet av leukemi. Gi en titt nedenfor:

Del på Pinterest

& # 8220; Jeg ble diagnostisert med kronisk myeloid leukemi i februar 2017. Jeg tilbrakte mye tid på nettet å lære om denne kreften og lette etter støtte. Jeg trenger ikke en daglig påminnelse om mine kamper, siden kroppen min synes å gi meg alene. Mens jeg fortsatt sliter, fikk jeg min tatovering som inspirasjon for å hjelpe meg med å overvinne de veldig dårlige dagene. Det er en abstrakt kolibri som bærer et oransje bånd. & # 8221; & # 8211; Rav

Del på Pinterest

«Jeg har kronisk myeloid leukemi. Jeg ble diagnostisert for nesten fire år siden på 34 år. For et år siden i dag, gjorde jeg min første tatovering når jeg kunne ta en pause på 3 uker fra min orale kjemoterapi. Jeg mottok båndet for min sykdom og sommerfuglen for å feire min manns nyretransplantasjon. Siden jeg tatoverte, føler jeg en følelse av lettelse og frihet fra min sykdom. Med blodkreft ikke C’er arr eller eksternt uttrykk for kampen vi står overfor daglig. Med min tatovering kan jeg se min styrke, min kamp og min overlevelse på en måte som jeg ikke kunne & # 8220 før;. & # 8211; Hillary

Del på Pinterest

«Jeg ble diagnostisert med kronisk myeloid leukemi All’alder av 29, når barna mine hadde bare 5 og 9 år gammel. Nå er jeg 38 år gammel og blir 9 år gammel fra min diagnose. Det var en kamp, ​​men med støtte av kjære og narkotika, nå er jeg i stand til å leve et ganske normalt liv. For å feire min remisjon for tre år siden, gjorde jeg tatoveringen min for å huske at jeg er en overlevende. Min eldste datter spurte meg om han kunne få en tatovering som tilsvarte min da han ble 16. Så nå har vi tilsvarende påminnelser om min overlevelse. Hvis jeg aldri vil glemme hva livet betyr for meg, vil jeg kunne se på barna mine og deres kjærlighet til meg, og vet at jeg kan overleve alt som livet foreslår meg. & # 8211; Shanae Harbin

Del på Pinterest

«Leukemi tatovering er på og venstre underarm. Et kryss med datoen for min diagnose skrevet med stavemåten min. Jeg elsker min enkle påminnelse om å leve på det meste! Ingen er garantert i morgen: Kreftpasienter synes å ha en dypere forståelse & # 8220;. & # 8211; Jennifer Smith

Del på Pinterest

«Jeg ville ikke ha det typiske kreftbåndet, og jeg ønsket noe som minner meg om at jeg er mer enn min diagnose. Sitatet kommer fra en sang jeg elsker og refererer til Said Latin & # 8220; ikke Angli, SED Angels & # 8221; som oversetter til & # 8220; ikke hjørner, men engler & # 8221;. Er tatovert på # 8217; venstre underarm, slik at du kan se det hver dag. & # 8221; & # 8211; Anonym

Del på Pinterest

& # 8220; for vår sønn.& # 8221; & # 8211; Anonym

Del på Pinterest

«Jeg ble diagnostisert med kronisk myeloid leukemi to uker etter at bestemoren min hadde avsluttet sin reise med Alzheimers sykdom. Jeg var ikke godt fysisk god i over et år, og bestemoren min sa til meg og min mor som visste at noe var galt. Blomstene [på min tatovering] er ikke glem meg (blomsten som brukes til å symbolisere Alzheimer) og selvfølgelig, båndet av leukemi. & # 8221; & # 8211; Anonym

Del på Pinterest

I januar 2016 har min far utviklet de som vi i utgangspunktet trodde de var allergier, som ble til en Sinus infeksjon. Han hadde vært i legen sin i fire forskjellige anledninger, men hver gang bare antibiotika ble administrert. I april fulgte jeg min far til en avtale for en annen mening. Han var fortsatt syk. Faktisk, enda mer syk.

Med tilbringe dager sov min far mye og hadde begynt å prøve sterke kroppsresmerte angrep. Han besøkte stadig beredskapsrommet og utviklet unkempt bruises gjennom hele kroppen. I mai ble pappa innlagt på sykehus for smertebehandling. En internist kom for å besøke ham. Han tok en komplett familiehistorie, spurte min far mange spørsmål og fortalte ham at han følte at han måtte utføre beinmargs biopsi, siden han mistenkte at det var leukemi.

Min mann, vel, han var den som til slutt ga nyheten om at min far hadde blitt diagnostisert med sykdommen. I de neste tre månedene hvor min far bodde, følte jeg at han kjemper mot krigen min. Det var som om jeg skulle skyte fienden med pistolen min, men fienden var for sterk. Jeg ville ha så mye å bringe min fars kreft unna.

Min far døde om morgenen den 24. august 2016. Jeg husker å komme inn i huset for å se ham ligge i sin egen seng av hospice. Jeg klatret for å ligge ved siden av ham, kysset kinnet hans, tok hånden og suget.

Min far burde ha vært på mitt første lys Night Walk Quell’oktober. Jeg kan fortelle deg at det var der i Ånden. Han hadde vært så stolt av arbeidet jeg gjorde for leukemi og lymfomforenhet (LLS) og spurte meg et par dager før dø hvis jeg ønsket å fortsette å hjelpe andre blodkreftpasienter. Jeg lovet’Jeg ville ha gjort, og jeg er fortsatt med LLS i dag. & # 8221; & # 8211; Kelly Caufield