Ingen månedlige negative graviditetstester: 6 årsaker

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Graviditetstester har gjort en lang vei. Historisk hadde kvinner ikke en pålitelig metode for å vite om de var gravid uten å gå til legen. Det var bare i 1976 som ble oppfunnet den første graviditetstesten hjemme som kvinner kunne bekrefte at de forventet.

Men til tross for de teknologiske fremskrittene som la kvinner vite til kvinner som er gravide, er det fortsatt et veldig mysterium på en kvinnes menstruasjonssyklus.

En kvinne kan ha en forsinket eller savnet periode, men har fortsatt en negativ graviditetstest. I de situasjonene må han lure på hva som skjer. Hun er gravid? Noe galt?

Her er noen grunner til at menstruasjonen kan være sent, selv om graviditetstesten er negativ.

1. Lave nivåer av hormoner

Hvis du prøver å bli gravid, er det gode nyheter: Du kan fortsatt være gravid. Noen ganger, # 8217 nivåer; Human Chorionic Gonadotropin Graviditet Hormon (HCG) All’Start av graviditet er ennå ikke høy nok til å bli oppdaget av en innenlands graviditetstest.

en studere Det har oppdaget at hjemme graviditetstester bare må oppdage nivåer av HCGs større enn 25 millioner internasjonale enhet per milliliter (MIU / ML) for å nå 99% vanlig publisert nøyaktighet. Forfattere av a 1991 studie har beregnet at for å oppdage 95% av graviditetene, bør en test oppdage nivåer på opptil 12.4 miu / ml. Men ikke alle hjemme graviditetstester var ganske følsomme for å gjøre det.

Syklusen til en kvinne kan variere sterkt, så hvis du designet senere i syklusen din, kan dine hormonelle nivåer kanskje ikke være høyt nok på tidspunktet for din ubesvarte periode.

Det kan være en 13-dagers forskjell når eggløsningen oppstår, noe som betyr at du kanskje tenker på å være 4 uker gravid når du bare har to uker. Selv blødning i graviditet, L’Nylig bruk av hormonelle prevensjonsmidler eller amming kan forstyrre nøyaktig kunnskap om datoer.

Hvis du tror du er gravid etter en savnet periode, men du fikk et negativt resultat til graviditetstesten, vent noen dager. Gjenta deretter testen. Hvis du fortsetter å miste syklusen, sørg for at du snakker med legen din for å ekskludere noen komplikasjoner.

2. Svangerskap utenfor livmoren

Det er sjeldent, men noen ganger kan en ekstrauterin graviditet være negativ i en graviditetstest. Dette skjer i det Mindre 3 hundre av ektopiske graviditeter.

Kontakt legen din dersom graviditetstesten din er negativ, og du har disse symptomene:

  • Sterk smerte i den nedre delen av # 8217; magen eller på den ene siden
  • Svimmelhet eller svimmelhet
  • blødning eller spotting
  • Kvalme og oppkast

Tilleggsinformasjon: Ektopisk graviditet »

3. Faktorer relatert til livsstil

Flere eksterne faktorer kan ødelegge menstruasjonssyklusen din. Stress, for eksempel, kan forsinke syklusen. Også underernæring kan påvirke den. Din syklus kan variere hvis du drikker for mye koffein eller ikke spiser nok mat.

Selv plutselige livsstilsendringer, for eksempel L’intens trening eller nattskift, kan forårsake uregelmessigheter i syklus.

4. Amming

L’amming kan forårsake noen uregelmessigheter i syklusen. Selv etter ankomsten av barnet og syklusenes retur, kan det være nødvendig tid før syklusen går tilbake til normal.

Selv amming er uforutsigbar etter måned i måneden. Som barn vokser, kan fôret endres. For eksempel, hvis barnet ditt krysser et vekstskudd og plutselig øker frekvensen av nattlige feeder, kan forstyrre syklusen din.

Finn ut mer: Fordi kvinner har uregelmessige perioder under amming »

5. Medisinsk tilstand

Medisinske tilstander som syndromet til’polycystiske eggstokken (PCOS) eller skjoldbruskkjertelproblemer kan sikre at kvinner har svært uregelmessige sykluser og manglende perioder. Noen kvinner kan ha svært lyse perioder, noen kan ha svært tunge perioder, og noen kan hoppe over perioder helt.

Overgangsalderen for kvinner er generelt startet rundt 50 år. I noen kvinner kan det imidlertid starte tidlig, før 40 år. Det er annerledes for alle. Hvis du har mistet menstruasjonen i over 90 dager, og du ikke er gravid, snakk med legen din for å ta testen for eventuelle underliggende medisinske forhold.

6. Medisinering

Prevensjon kan forårsake uregelmessigheter i syklusen. Andre typer stoffer kan også føre til en savnet periode. For eksempel kan blodtrykksmedisin eller legemidler for allergi avbryte syklusen.

Kommende trinn

Det kan være mange forskjellige grunner for en negativ graviditetstest etter en savnet periode. Du må kanskje gjøre med en medisinsk tilstand som ikke er diagnostisert, som syndromet til’polycystisk eggstokk, eller kan være et livsstilsproblem, som ekstremt stress. Etter å ha fått et negativt testresultat, må du vente noen dager eller en uke før du kjører en annen test. Hvis det er negativt en gang, og du har ikke hatt syklusen ennå, planlegger å konsultere legen din umiddelbart.

Spørsmål:

Du bør informere legen din om du savner syklusen, og du er ikke gravid?

Anonym tålmodig

TIL:

Mangelen på syklusen kan skyldes en rekke faktorer, hvorav noen er midlertidige og andre mer varige. Kvinner som ikke har hatt syklusen i mer enn tre måneder, bør ta det til legenes oppmerksomhet. En mer grundig evaluering kan være nødvendig, med sikte på å lete etter potensielle underliggende medisinske forhold som kan forårsake det, så vel som å møte muligheten for å bli gravid, om ønskelig.

Euna hvem, mdSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.Del på Pinterest