Ingefær for slanking fordeler, hvordan du bruker det og forholdsregler

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Ginger er en blomstrende plante som hovedsakelig dyrkes for sin rot, en ingrediens i kjøkken og bakverk. Ginger reduserer også betennelsen, stimulerer fordøyelsen og undertrykker appetitten. Disse egenskapene gir noen mennesker til å tro at ingefær kan fremme vekttap.

Medisinsk litteratur indikerer at ingefær kan fungere sammen med et sunt kosthold og mosjon for å hjelpe deg med å oppnå en sunn vekt. Ingefær er vanligvis brukt med andre ingredienser når linsen er vekttap.

Vi undersøker hvordan du bruker ingefær til å gå ned i vekt, grensene for virkningene på vekttap og hvilke ingredienser som skal vurderes for å kombinere med ingefær for de beste resultatene.

Som ingefær kan hjelpe deg å gå ned i vekt

Gingeren inneholder forbindelser som kalles pepperoler og shogools. Disse forbindelsene stimulerer ulike biologiske aktiviteter i kroppen din når de forbruker ingefær.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Indikerer at fedme kan forårsake oksidativt stress og betennelse. Oksidativt stress er forårsaket av skade forårsaket av frie radikaler i kroppen.

Ginger Antioxidantegenskaper bidrar til å kontrollere disse frie radikaler, og dets antiinflammatoriske egenskaper kan motvirke betennelsen.

Disse ingefæregenskapene anser ikke direkte overskytende kilder, men bidrar til å forhindre kardiovaskulær skade og andre bivirkninger av overvekt mens du jobber for å få vekten til et sunt tall.

Andre søk støtter ideen om at selv ingefær kan spille en rolle i vekttap.

Litt studere Han oppdaget at overvektige menn som har konsumert ingefær forble mer enn lenge.

TIL Meta-analyse Studier som undersøkte fordelene med ingefær vekttap antyder at ingefær har en signifikant effekt på kroppsvekt og magefett (Life-Hips Ratio).

Gingerolene oppfordrer visse biologiske aktiviteter i kroppen din. De har en fil Anti-fedme effekt, Ved å hjelpe mat til å fordøye raskere og stimulere kroppen til å akselerere fordøyd mat gjennom tykktarmen. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at grusoler kan stabilisere blodsukkernivået. Hold stabilt blodsukker kan være nøkkelen til å miste vekt.

Ginger og sitron for å gå ned i vekt

Når du tar ingefær og sitron sammen for å gå ned i vekt, kan du motta et ekstra løft for å holde kroppen din sunn. Sitronsaft kan fungere som en glad suppressor; appetitt, i tillegg til å inneholde en’høy mengde vitamin C.

Slik bruker du ingefær og sitron for å gå ned i vekt

Legg til en sitronplaske til ingefærte eller ingefærdrikk kan hjelpe deg med å drikke flere væsker. Dette kan holde deg hydrert og føle seg mer fulle, kanskje forbedre innsatsen for å gå ned i vekt.

Drikk en sunn sitron- og ingefærdrikk to eller tre ganger om dagen for å maksimere ingefærens hydratiserings- og undertrykkelsesegenskaper.

Apple og ingefær eddik å gå ned i vekt

L’epler eddik (ACV) har egne slankingsegenskaper. Bruk den sammen med ingefær kan øke anti-perle og antioksidant effekter av begge ingrediensene.

L’Apple cider eddik bringer også kraftige probiotika i blandingen, som kan forbedre helsen til’tarmene mens du arbeider for å gå ned i vekt.

Slik bruker du eple eddik og ingefær eddik å gå ned i vekt

Den enkleste måten å sette inn disse to ingrediensene i kostholdet, blander og drikker dem.

Du kan lage en ingefærte ved å bake en tepose i varmt vann, slik at det blir kult før du legger til ACV;. L’For varmt vann vil drepe bakterier i # 8217; ACV og du vil miste sin probiotiske effekt.

Legg til en PO & # 8216; av honning eller en sitronplaske til 1 kopp (8 gram) tilberedt ingefærte, legg til 2 ss eple eddik og drikke.

Ta denne teen en gang om dagen, om morgenen før du spiser, for å prøve den maksimale fordelen med’ACV.

Grønn te og ingefær å gå ned i vekt

Grønn te har egenskaper av eget vekttap. Grønn te er en Populær ingrediens I integratorer for vekttap på grunn av bevis som kan akselerere metabolisme.

Slik bruker du grønn te og ingefær for å gå ned i vekt

Du kan legge til bakken ingefær til varm grønn te for å kombinere de kraftige effektene av begge ingrediensene. Du kan også sette sammen en pose med ingefærte og en pose med grønn te, og legge til et annet vann slik at blandingen ikke er for påtrengende.

Drikk en eller to ganger om dagen, med tanke på at grønn te inneholder koffein.

Ginger juice å gå ned i vekt

Drikke Ginger Juice er en annen måte å utnytte fordelene med ingefær vekttap.

Gingerjuice inkluderer vanligvis andre ingredienser til å fortynne den krydret og krydret smaken av ren ingefær. Disse ekstra ingrediensene & # 8211; Honning, sitronsaft og vann & # 8211; De har fuktighetsgivende egenskaper, antioksidanter og immunostimulanter.

Slik bruker du ingefærjuice til å gå ned i vekt

Du kan forberede ingefærjuice hjemme, legge til ferskpresset sitronsaft og agave, honning eller en «8217; annen form for naturlig søtningsmiddel å smake.

Bland den ikke-avskallede friske ingefæret (ca. 1/3 pund kuttet i stykker) i en blender sammen med ca. 1 kopp vann, og hvis du foretrekker, filtrer du blandingen. Legg til L’Ginger ekstrakt som du har skapt til de andre ingrediensene, garnering med mynte og legger til isbiter å smake.

Drikk en eller to ganger om dagen som en appetitt.

Pulver ingefær å gå ned i vekt

Sammenlignet med fersk ingefær, tørket bakken ingefær (pulver ingefær) inneholder en større mengde av forbindelser kalt shogools. Disse forbindelsene kan ha antitumor og antiinflammatoriske egenskaper.

Slik bruker du pulver ingefær til å gå ned i vekt

Du kan konsumere ingefærpulveret i form av kapsler eller blande det i vann for å forberede en pulverformet drikke. Du kan også drysse ingefærpulveret på maten.

Forbruket av pulveriserte ingefærskjeer i råtilstanden kan forårsake fordøyelsesbesvær og smaken kan være overveldende.

Andre ingefærfordeler

Ginger har mange andre helsemessige fordeler, samt å fremme vekttap, inkludert:

  • Cortisol justering (kjent som & # 8220; stresshormon & # 8221;)
  • Økte og mer vanlige tarmbevegelser
  • Energi øker
  • Reduksjon av risikoen for hjertesykdom
  • Forbedring av minne og hjernefunksjon
  • Forbedring av immunsystemets funksjon

Forholdsregler når du bruker ingefær til å gå ned i vekt

Ginger er generelt trygt for de fleste å bruke for vekttap. Noen erfaring bivirkninger som forstoppelse og flatulens.

Gingeren kan øke strømmen av gallen fra galleblæren, som bærer leger til å være forsiktige med å gi ham råd til folk som har sykdommer i galleblæren.

C’Det er også et gap i det vi kjenner på Ginger bruk under graviditet, selv om noen helsepersonell anbefaler ingefær for kvalme til de som er gravide. Snakk med en lege før du bruker ingefær hvis du ammer eller du er gravid, eller hvis du tar antikoagulant medisiner.

Hvor å kjøpe Ginger Slimming Products

Du kan kjøpe ingefær i de fleste matbutikker. Du finner den friske ingefæren i produktseksjonen og ingefærbakken i gangen hvor andre urter og tørkede krydder lagres.

Naturlige matbutikker selger forskjellige versjoner av ingefær, spesielt formulert for bruk som hjelp for vekttap eller andre ingefærhelsemessige fordeler. Naturlige matbutikker selger også kapsler som inneholder bakken ingefær.

Du kan også kjøpe online ingefær. Fra en’se på disse produktene som er tilgjengelige på Amazon.

Husk at ingefær muntlig kosttilskudd og bakken ingefær ikke er regulert av mat og narkotika administrasjon (FDA). Kjøp kun zingerbaserte produkter fra elektroniske kilder du stoler på.

L & # 8217;

Ginger har demonstrert potensialet som en ingrediens for å hjelpe deg med å gå ned i vekt. Når du tar ingefær sammen med andre antioksidant ingredienser, blodsukker stabilisatorer og antiinflammatorisk, gir du en fordel i å flytte skalaen til en sunnere vekt.

Men ingefær alene vil ikke føre til en betydelig nedgang i overflødig vekt. Et sunt kosthold og regelmessig trening er fortsatt viktig for total vekttap.

Snakk med en lege om bekymringene du har på vekten din og husk at det ikke er noen magisk ingrediens som gjør vekttap.

Hvordan skrelle ingefær