Imody og opiating avholdenhet

Introduksjon

Prescription opiat avhengighet er et voksende problem i USA. Tilbaketrekningen kan være ubehagelig og vanskelig. Symptomer som diaré, muskelsmerter, rennende nese, svette, kuldegysninger og kvalme kan være intense.

Alle som går til Abstinence bør vurdere hjelp fra en lege eller et sykepleie. Legene kan foreskrive narkotika som klonidin og buprenorfin som kan bidra til å gjøre abstinenssymptomer mindre intense.

Imidlertid kan mot-top-stoffer som imodium hjelpe. Imodium kan brukes til å lindre diaré om du følger et behandlingsprogram, eller at du går gjennom en periode med avholdenhet hjemme. Finn ut hvordan dette felles benk-top-stoffet eller dens loperamid reseptbelagte versjon kan hjelpe deg gjennom Opiacean Abstinence.

Om opiat avholdenhet

L’Opiat avholdenhet oppstår når du avbryter L’antagelse om et Opiaceo-stoff etter å ha utviklet en fysisk avhengighet av stoffet. Alle som tar en Opiaceo, kan bli en ansatt. Dette inkluderer folk som tar på seg reseptbelagte legemidler for smerte og folk som tar ulovlig narkotika for travle.

Abstinenssymptomene kan variere og er ofte motsatt av bivirkningene av opio. For eksempel er en vanlig sikkerhetseffekt av opiatbruken forstoppelse. Under retrett, kan du i stedet ha diaré. På samme linje kan du prøve angst i stedet for depresjon, overdreven svette i stedet for tørr hud eller utvidede elever i stedet for begrensede elever.

Under avholdningen forsvinner forstoppelsen fra eller # 8217; opioid og tarmbevegelsen returnerer raskt. Dette kan føre til alvorlig diaré og kramper som kan vare noen dager for noen uker siden. Dehydrering på grunn av diaré og oppkast er en alvorlig risiko i tilfelle avholdenhet. I alvorlige tilfeller av dehydrering må du kanskje gå på sykehuset. Derfor er det viktig å behandle diaré umiddelbart.

Hvordan Imodium fungerer

Imodium bidrar til å hindre og kurere diaré som senker fordøyelsen og bevegelsen av tarmen. Loperamidet, den aktive ingredienset i imodium, er en opiat reseptoragonist. Dette betyr at det er en type Opiaceo. Det virker som påvirker proteinene som kalles opioidreceptorer som finnes i cellene i mage-tarmkanalen. Rapporter til disse opioidreceptorene for å fortsette å jobbe. Dette balanserer fordøyelsessystemet ditt for å hindre deg i å ha diaré eller forstoppelse.

I motsetning til andre opiater, krysser loperamidet imidlertid ikke blodhjernebarrieren i hjernen eller i ryggraden. Derfor forårsaker det ikke en høy eller lindrer smerte som andre gjør Opiaceans. For å forårsake disse effektene, må et stoff nå hjernen.

Imody og overdoseringseffekter

Noen bruker imodium for å forsøke å lindre andre symptomer på avholdenhet, så vel som diaré. Kliniske studier har blitt utført på [8217; imodiumbruk til dette formålet. Det er ingen data som viser at høye doser av imodium kan behandle disse symptomene.

Forskere vet også at imodium ikke krysser Haemato-encefalisk barriere. Som et resultat kan imodium ikke ha en direkte effekt på abstinenssymptomene kontrollert gjennom sentralnervesystemet, som smerte, svette, gråt og gis.

Selv l’inntak av en overdreven mengde stoff kan være farlig. Doser av Imodyo opptil 60 mg kan forårsake kvalme og oppkast. Å ansette mer enn dette kan føre til overdose, noe som kan forårsake alvorlige helseproblemer, for eksempel:

 • lever
 • urinretensjon
 • paralytisk ileo (8217 arrestert, tarmen)
 • Åndedrettsvern redusert
 • Heartbeat senket seg ned
 • hjertearytmi
 • hjerteinfarkt
 • død

Merknad om FDA

I 2016 utstedte Food and Drug Administration (FDA) en advarsel ved å si at høye doser av imodium kan forårsake alvorlige hjerteproblemer som hjertearytmier og hjerteinfarkt. Høye doser kan til og med føre til døden. Ikke ta mer imodium enn anbefalt av instruksjonene på pakken. Og hvis du har resept for loperamidet, tar du ikke mer enn foreskrevet av legen din.

Bruk imodium riktig

Det er viktig å ta imodium i henhold til anbefalt dosering. På den tiden denne artikkelen ble skrevet, var den anbefalte dosen for voksne i imodium følgende:

 • Ta to myke tabletter eller kapsler eller 30 ml væske etter den første myke fetten.
 • Deretter tar du en kapsel eller en myk kapsel eller 15 ml væske etter hver påfølgende myk fet.
 • Ikke ta mer enn fire myke tabletter eller kapsler eller 60 ml væske i 24 timer.

Pass på at du begrenser bruken til to dager, og kontroller pakkeetiketten for fullstendig doseringsinformasjon. Hvis du vil bruke stoffet lenger, snakk først med legen din.

Snakk med legen din

I riktig doser er imodium trygt å bruke for behandling av diaré forårsaket av opiating på & # 8217;. Husk at det må brukes i de anbefalte dosene og for anbefalt tid.

Under opiating avholdenhet kan du ha flere spørsmål om diaré, imodium eller abstinens generelt. Ikke nøl med å spørre legen din. Noen spørsmål du kan be om:

 • Imodium er et godt valg for behandling av min diaré forårsaket av avholdenheten?
 • Hvor lenge kan jeg ta imodium trygt?
 • Hvilken dosering ville fungere for meg?
 • Det er andre benk eller reseptbelagte legemidler som jeg kan ansette for å lindre abstinens symptomer?
 • Du kan anbefale et senter for behandling av opiatavhengighet?