Ikke c & # 039; det er nødvendig å kommentere kroppene til gravide mennesker

Fra & # 8220; du er liten!& # 8221; En & # 8220; du er stor!& # 8221; Og alt annet, det er rett og slett ikke nødvendig.

Del på Pinterest

Hva er det er gravid som tyder på at folk kroppen vår er akseptabelt å kommentere og spørsmålet?

Fra fremmede bekymret for at de fortalte meg hvor liten jeg var i det meste av mitt andre kvartal, til noen jeg beundrer mye som han fortalte meg at jeg var alarmerende & # 8220; enorm & # 8221; I tredje kvartal, All’eldre gentleman som passerer hver morgen, advarsel: & # 8220; Du vil være veldig ubehagelig snart! & # 8221; Kommentarer til kroppen vår at endringer kan komme fra alle retninger og kilder.

Graviditet er et øyeblikk av stor sårbarhet. Det er ikke bare våre klasser som vokser, men våre hjerter, så det er synd at dette også er tiden da vi blir et treningsmål for andres bekymringer.

Alle’Jeg tenker på å være spesielt følsom. Jeg har en historie med en matlidelse, og vi har hatt en graviditetsavbrudd med vår første graviditet, så noen bekymret observasjon på kroppen min har vekket bekymring.

Men å snakke med andre som har vært gravid, begynte jeg å innse at svært få av oss er immun mot effekten av disse hensynsløse observasjonene. Ikke bare gjør de vondt, men de vekker også frykt fordi de ofte er knyttet til våre barns velvære.

Når mannen min og jeg var gravid andre gang, # 8217; skygge av vår første graviditet tap vekk på meg. Vi led av en & # 8220; spontan abort savnet & # 8221; Under vår første graviditet, hvor kroppen fortsetter å produsere symptomer selv etter at barnet slutter å utvikle seg.

Dette betydde at under min andre graviditet kunne jeg ikke lenger stole på symptomene på graviditet for å indikere en sunn vekst. I stedet ventet jeg hver dag hver dag det klareste tegn på barnets utvikling: magen min.

Jeg ante ikke at du kanskje ikke viser deg med ditt første barn til andre kvartal (eller tredjedel som skjedde for meg), så da månedene 4, 5 og 6 ble passert, og jeg fortsatt virket hovent, var det fremfor alt å indusere folk å stresse offentlig & # 8220; Hvor liten & # 8221;. Jeg fant meg selv å måtte overbevise folk på: Barnet måler godt. Jeg har nettopp gått til legen «- og likevel spurte jeg det internt.

Ordene har strøm og selv om du har den vitenskapelige testen av en ultralydsbilde på skrivebordet ditt, når noen spør med ekstrem bekymring hvis barnet ditt er bra, kan du ikke hjelpe, men spør.

Selv en’vennen hadde et barn til en nylig graviditet, men i motsetning til meg, hans barn ikke målt godt. Det var et veldig skummelt øyeblikk for sin familie, så da folk fortsatte å understreke sin størrelse eller spørre om det var så langt som det var, matet han bare sin bekymring.

Her er hva du kan si

Som venner, familie og publikum i disse scenariene, hvis du er bekymret for helsen til noens barn basert på størrelsen på magen hans, i stedet for å forurense ham videre, kanskje sjekke med sin mor og spurte mer generelt som han gjør & # 8216 ; Du føler deg. Hvis de velger å dele, lytt. Men det er ikke nødvendig å understreke størrelsen på noen.

Gravide mennesker er mer enn klar over formen på magen og det er mange forskjellige grunner til at vi oppfører oss på denne måten. I mitt tilfelle er jeg høy. I tilfelle av min venn var barnet virkelig i fare. Heldigvis er hans barn nå sunt og perfekt, og det er ikke lenger viktig enn størrelsen på hans mage?

Et sted i den syvende måneden har magen min vokst eksponentielt, og selv om jeg fortsatt tenkte på å være liten i forhold til andre gravide kvinner i samme uke, var den nye kommentaren av valg av noen hvor mye jeg Fossi & # 8220; enorme & # 8221;. Jeg hadde ønsket en mage for hele graviditeten, så du tror jeg ville være glad, men i stedet har maten min blitt aktivert umiddelbart.

Hva c’er i ordet & # 8220; enorme & # 8221; så dårlig? Jeg fant meg selv å diskutere med fremmede som jeg savnet en eller to måneder fra levering. Imidlertid insisterte de på det faktum at jeg var klar til å føde et øyeblikk ALLE’andre.

Å snakke med andre foreldre, virker det som en vanlig hendelse som fremmede synes å tenke på å kjenne din utløpsdato bedre enn deg eller er overbevist om at du har to tvillinger, som om de var til alle legenes avtaler.

Hvis du har en’gravid venn eller et familiemedlem som vokste opp mye fra # 8217; Siste gang du har sett, i stedet for å gjøre det dårlig å bruke ord som » ; O & # 8220; Big & # 8221;, prøv å komplimentere dem for det utrolige selskapet å vokse et menneske. Tross alt er dette det som skjer på innsiden av den fremspringet som du finner så overraskende. C’er en liten person der inne!

Eller ærlig, den beste regelen kan være det, med mindre du har tenkt å fortelle en gravid person som vakker, kanskje ikke si noe.

Sarah Ezrin er en motivator, forfatter, yoga lærer og yoga lærer trener. Basert i San Francisco, hvor han bor sammen med sin mann og deres hund, endrer Sarah verden, og lærer en person for seg selv om gangen. For mer informasjon om Sarah, besøk hans nettside, WWW.sarahezrinyoga.com.