Ikke bare nettverksbrutter: Undertøy alternativer Etter fødselen vil du elske

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

De første dagene, ukene, og vi er ærlige, måneder hjemme med en nyfødt, presenterer en rekke uventede utfordringer. Det beste valget for undertøy etter fødselen må ikke være en av disse.

Hvis keisersnittet ditt er irritert av en kontakt, eller du gjør med det som ser ut som den lengste menstruasjonsperioden etter barn, ikke har vært en bedre tid å være en ny mor. Du har undertøy alternativer og er ikke alle bleier eller # 8220; mormors truser & # 8221;.

Som vi valgte

Selv om ikke alle er villige til å diskutere sine intime kamper etter fødselen, oppdaget vi at noen nye foreldre hadde vært glade for å dele sine favorittundertøysmuligheter og dele det som kunne vært bedre.

Prisnøkkelen nedenfor er for kostnaden for et enkelt par, men noen alternativer er tilgjengelige i pakker, så de faktiske kostnadene kan variere.

Nøkkelpris $$$$$$ Under $ 5 $ 5-10 Over $ 10

For tung blødning

Bare når du tror du har fullført den vanskeligste delen, kom hjem i en komplisert situasjon.

Det kalles Lochia og kan vare fra 4 til 6 uker etter fødselen. Selv om det er en ikke-så vakker del av livet etter fødselen, kan noen par av disse underbuksene lindre stresset av det som virker som den lengste perioden noensinne.

Undertøy av maksimal beskyttelse alltid diskret

Pris: $

Ha en fin & # 8220; bleie & # 8221; Eliminerer behovet for å finne den mest massive absorberende rundt og lindrer også frykten for tap. Hvis ideen om å dele samme undertøy med barnet ditt, ikke forstyrrer deg, er dette definitivt det mest praktiske alternativet.

Merket sier at dette designet er designet for post-partum dekning, hevder at det ikke skal være noen tilpasningsproblemer selv rundt den nedre delen av den følsomme magen. Revisorene ble enige om, citerer komfort. Noen foretrukket dem selv på masken undertøy som tilbys av # 8217; sykehus.

Bruk engangsbantier som disse unngår å måtte betale både store absorberende og nye mer egnede intime klær, selv om deres disponible natur betyr at disse virkelig er et midlertidig alternativ for «8217. (Åpenbart betyr dette også at du ikke lenger vil bli lansert for å gjøre!)

Kjøp nå

Halv-lårbriinper Hanes Premium Boyfriend i Stretch Cotton

Pris: $

For kvinner som elsker booty shorts, men kanskje trenger litt & # 8216; mer dekning og litt’Mindre booty som flis ut i midjen etter fødsel, disse boksene og # 8220; long ben & # 8221; Hanes fyller gapet.

Long Leg Concept tilbyr litt & # 8216; mer plass til en stor pute, noe som gjør en PO’Lettere tunge dager. Selv det mest komfortable paret for levering shorts kan bli trangt med en PO & # 8216; vekt etter fødsel og en nattlig absorberende.

Revisorene elsket mykheten og det faktum at de ikke går opp. L’Andre fordeler med en økonomisk pakke med Hanes, som er denne stilen eller en annen, er at du kan kaste ut et par hvis du har tap.

Kjøp nå

Å bli satt inn i magen hans

En av overraskelsene litt og # 8216; ubehagelig for mange er hvor lenge det tar magen for å komme seg etter fødselen. De kan ta uker før det slutter å se gravid og, selv da er det ikke lenger som det en gang. Det er vanskelig å vite hvordan du skal håndtere dette området når du klær.

Noen mennesker føler seg bedre å ha noe som dekker og beskytter deres nyoppdagede valp og oppdager at dekselet gjør klærne mer komfortable. Les videre hvis du leter etter glatte, inneholdt og høye alternativer.

Kindred Bravely High-Waisted Postpartum Recovery Panties

Pris: $$

Noen ganger er det verdt å betale for et produkt som er spesielt designet for livet etter fødselen. Stoffet i dette undertøyet er ultra myk og er litt & # 8216; høyere enn andre truser, slik at barnets mage skal være en PO’sikrere.

Det slår også godt over et keisersnitt, så ingen C’Det er en risiko for irritasjon der. Revisorene elsker dette undertøyet fordi det ser vakkert ut på en tid da ikke alle føler seg vakkert (selv om du er der, har du bare gjort et menneske!). Den brede blonder er nøkkelen her: ingenting som graver inn i huden din.

Mange revisorer har foreslått dimensjonen for maksimal komfort og velkommen absorbentene i løpet av uker etter fødselen.

Kjøp nå

Soft Cotton Briefs Innersy High Waist Slimming Panties Etter levering

Pris: $$

Innersy tilbyr et bredt utvalg av stiler og kutt som kan tjene som gode alternativer om du fødte vaginal eller keisersnitt. Spesielt utfører high-waisted slanking truser flere funksjoner som de støtter den nedre delen av magen og dekker også hele setet.

Ikke lavere, i motsetning til noen høyeste midjealternativer. Revisorene har spesielt verdsatt stoffets tykkelse, understreker at de tilbød en komfortabel støtte uten å føle seg bindende.

Kjøp nå

For keisersnårene

Fortell det med meg, mødre på keisersnittet: Ikke rør arret! Det beste rådet som er gitt til mødre som sliter med en «8217; sensitivt graveringsområde er å gå opp eller ned med kuttet av undertøy.

Men avhengig av stillingen av arret, fortsetter de fleste undertøyene ikke å være lav nok, og noen høyhjelpede underbukser kan rulle eller irritere sensitiv hud. Disse testede alternativene er arr måling.

Postpartum Intimate Disposable High-Waisted Frida Mom

Pris: $

Frida mamma har vært i forkant med å støtte kvinner i deres postpartum Recovery, med en kommersiell Viser realistisk livets vanskeligheter / # 8220; der borte & # 8221; I de første ukene av livet av barnet.

Disse underbunnene er trinn 2 av 5 i deres postpartum Recovery Plan, som inkluderer andre produkter som er utformet for å lette selvomsorg. I utgangspunktet er dette den mest komfortable versjonen av sykehuspanties, med et høyere liv og en bedre blanding av stoffer (mikrofiber og spandex).

Når du begynner å løpe ut din eskorte av sykehuspanties, men du er ikke klar til å gå tilbake til de i ditt normale liv, er dette et solidt overgangsalternativ.

Kjøp nå

AUDEN SEAMLESS BIKINI

Pris: $$

En lavt midje bikini kan være veien å gå, spesielt når du er ferdig med lagrene av monstrøs størrelse og sterk blødning, men du har fortsatt følsomhet for arr.

Avhengig av posisjonen til ‘8217; gravering, kan Auden Bikini sitte under den, men ellers bør blandingen av nylon / spandex ikke forårsake irritasjon. Vurderinger sier at selv om de ikke er helt alle’høyde på deres navn & # 8220; sømløst og # 8221; stoffet er mykt og passer godt.

Kjøp nå

For generell komfort, mykhet og & # 8216; Sizing & # 8217;

Noen ganger er mindre bedre, og hvis gliden din er ekstremt myk eller har en «8217; lett atmosfære, er det færre muligheter for irritasjon. Videre kan en enkel løsning for et hvilket som helst par du velger, være å få en eller to størrelser for maksimal komfort.

MIDI Slips No Show Victoria Secret

Pris: $$$

Mens Victoria Secret kan virke som det siste selskapet å gi A’utmerket alternativ etter fødselen, gjør denne slipet kuttet for sin front i form av en unik V V og sensasjonen & # 8220; knapt der & # 8221;.

Revisorene observerer at disse trusene slår seg høyere på sidene og reiser den ekstremt komfortable, men også sexy linjen: den perfekte kombinasjonen for kvinner etter fødsel. Selv sømløse undertøy som disse kan være nyttige hvis du legger disse buksene for retur til jobb.

Kjøp nå

Frukt av loom passer for mikrofiberbukse

Pris: $

Være både sterke størrelser og etter fødselen kan virke skremmende, siden mange kvinner foretrekker allikevel & # 8220; kuttet & # 8221; I undertøy etter fødsel. Kvinner er generelt ingen størst størrelse kan også ende opp med å bli en «8217; større størrelse i løpet av disse få månedene.

Frukt av vevet tar seg av dette problemet for mange størrelser, og tilbyr opptil størrelse 13 i disse myke «passformene for meg» Microfiber-truser. Til så lav pris er disse også i kategorien 82220; I tilfelle tap.

Mikrofiberen er et utmerket alternativ for livet etter fødsel, når noen kvinner svelger når hormonene vender tilbake til en pre-graviditetstilstand, siden dette stoffet avviser fuktighet.

Kjøp nå

Bunnlinjen

At du er på utkikk etter en midlertidig løsning for å møte post-partum blødning eller bare en’mer praktisk alternativ for kroppen din i helbredelse, er det viktig å finne riktig undertøy for deg.

Følelsen rolig og selvsikker er ikke alltid lett i de første ukene etter fødselen. Vi håper du finner riktig dreiemoment kan hjelpe deg med å nå det før.

Parenthood How-To: Gjør-det-selv Padsicle