Ikke-alkoholholdig øl: Ernæring, variasjon og mer

Hvis du unngår alkoholen eller begrenser rekrutteringen, kan den alkoholholdige øl virke som en lovende alternativ.

Det smaker som øl, men inneholder mye mindre alkohol. Mange alkoholfrie øl blir til og med annonsert med 0.0% alkohol.

Det er imidlertid noen negative aspekter av ikke-alkoholholdig øl, spesielt for gravide kvinner.

Denne artikkelen forklarer alt du trenger å vite om alkoholistølen, inkludert hvordan den produseres, dets næringsstoffer og alkoholinnhold, og hvis det er trygt å drikke under graviditeten.

Del på Pinterest

COS’er en alkoholisk øl?

Ikke-alkoholholdig øl er en øl som inneholder svært lite eller ingen alkohol.

Ved lov kan myke øl solgt i USA inneholde opptil 0.5% alkohol i volum (ABV), men mange merker hevder å tilby 0.0% ABV (1).

Selv om det er mange produksjonsmetoder, produseres det meste av alkoholholdige øl ved å fjerne den normale ølalkoholen (2, 3, 4).

En metode innebærer oppvarming av øl, men dette kan betydelig endre smaken. Noen ganger blir øl oppvarmet på # 8217; inne i et kraftig blank som senker kokepunktet for å bevare sin smak.

En annen metode består i å filtrere alkoholen ved hjelp av et så fint filter som bare vann og alkohol kan gå gjennom. Væsken blir så lagt til igjen til de gjenværende bestanddelene.

Når du har fjernet alkoholen, er ølflatet flatt. Du må legge til karbondioksid for å karbonere det, akkurat som det skjer med brus.

Videre er sukker ofte inkludert for å forbedre smaken.

Næringsstoffer og varianter

De ikke-alkoholiske og normale ølene er like i form av kalori, protein og fettinnhold, men avviger betydelig i innholdet av karbohydrater og alkohol.

Denne tabellen sammenligner næringsstoffer i 12 gram (350 ml) normal og ikke-alkoholholdig øl (5, 6):

Normal øl Alkoholholdig øl Calorie153133 Alkohol14 Grams1 Gram Protein2 Gramm1 Gram Grasso0 Gramm0 Grammicarburi13 Gramm29 gram

Selv om alkoholistølen bare har en brøkdel av den normale ølalkoholen, inneholder den et lignende antall kalorier.

Dette skyldes at alkoholholdige øl inneholder mer enn to ganger karbohydrater enn normal øl, hovedsakelig i form av sukker & # 8211; som bidrar til å forbedre smaken når alkoholen er fjernet.

Videre tilbyr begge typer små mengder av forskjellige vitaminer og mineraler, inkludert fosfor, magnesium og vitaminer i gruppe B.

Typer av ikke-alkoholholdig øl

Utallige ikke-alkoholiske øl er tilgjengelige, men alle kan deles inn i to kategorier.

Den første kategorien er en alkoholisk øl. I henhold til mat og narkotikaradministrasjon (FDA) må virkelig ikke-alkoholholdig øl ikke inneholde detekterbare alkoholnivåer. Disse ølene skal merkes 0.0% ABV (1).

L’Andre kategori er en alkoholholdig øl, som kan inneholde opptil 0.5% av ABV. Alle myke øl med en påviselig mengde alkohol vil falle i denne kategorien (1).

Det kan fortsatt være vert for alkohol

Overraskende, den ikke-alkoholiske øl inneholder ofte mer alkohol enn etikettstatene.

En studie på 45 ikke-alkoholholdige drikker avslørte at nesten 30% av dem inneholdt mer alkohol enn det som er angitt. Denne studien fant at 6 øl merket på 0.0% ABV inneholdt alkohol & # 8211; på nivåer opp til # 8217; 1.8% av ABV (7).

Videre har forskere vist at drikking av alkoholholdig øl i stor grad kan øke nivået av alkohol i blodet i noen sjeldne tilfeller, samt bringe noen individer til å være positive til metabolittene i urinen eller pusten (8, 9, 10).

Derfor er etikettene på 0.0% av ABV skal tas med tanger & # 8211; Og til og med ølene som hevder å tilby 0.5% av ABV eller mindre kan gi mye mer.

Risiko for alkoholinntak under graviditet

Ifølge L’American College of Obstetrics og Gynekologi (ACOG), Alkohol Drikke under graviditet er en av de viktigste årsakene til fødselsskader (11).

ACOG anbefaler nullalkoholinntaket under graviditet for å eliminere risikoen for føtalalkoholspektretforstyrrelser (FASD), en generisk betegnelse for en rekke problemer som kan utvikle seg hvis barnet er utsatt for # 8217; alkohol i fanget Mødre (12).

Den mest alvorlige formen for Fasd kalles føtal alkoholins syndrom. Det er preget av ansiktsanomalier, stunted vekst og atferdsmessige og psykiske funksjonshemninger (12).

Selv om denne tilstanden nesten utelukkende tilskrives de kronisk høye alkoholforutsetninger under graviditet, er det etablert et sikkert nivå av alkoholinntak for gravide (12).

Du bør drikke en alekisk øl under graviditet?

På grunn av risikoen som er tilkoblet, bør du unngå myk øl under graviditet.

Mange alkoholfrie øl inneholder mer alkohol enn de bekrefter, med noen som inneholder nesten 2% av ABV (7).

Du vet ikke nøyaktig hvor mye alkohol som skal forbrukes for å påvirke et ufødt barn, så det sikreste valget er å unngå seges øl under graviditeten.

Sikkerhet for ulike populasjoner

Du kan spørre om alkoholist øl er riktig for deg.

Er en’utmerket alternativ for folk som prøver å redusere alkoholinntaket. Imidlertid bør gravide kvinner og alle som gjenoppretter fra # 8217; alkoholisme bør unngå det.

Et lovende 6-måneders studio på 90 personer med leversykdom relatert til alkoholen fant at de som drikker myk øl, var mer sannsynlig å forbli rangert av normale alkoholholdige drikker sammenlignet med de som ikke drikker alkoholholdig øl (1. 3).

Imidlertid er ikke-alkoholholdig øl ikke et godt alternativ for folk som prøver å redusere kaloriinntaket ditt, siden det ofte gir et lignende antall kalorier av normal øl på grunn av det tilsatte sukkeret.

Endelig, siden noen produkter merket med 0.0% ABV kan fortsatt inneholde små mengder alkohol, ikke-alkoholholdige øl kan ikke betraktes som et trygt valg for personer som gjenoppretter fra alkoholismen.

Potensielle bivirkninger

Siden de fleste alkoholfrie øl inneholder alkohol, driver en liten risiko for alkoholforgiftning hvis du drikker dem i overskudd. Når det er sagt, ville det være nesten umulig å drikke nok til å bli tungt beruset.

I sjeldne tilfeller kan personer med leverskader knyttet til alkoholen oppleve betydelig høyere blodalkoholnivåer etter å ha drukket alkoholholdig øl (8).

Ikke-alkoholholdig øl kan også sørge for at noen mennesker er positive alle’alkohol i urin eller pusten (9, 10).

Bunnlinjen

Ikke-alkoholholdig øl produseres generelt ved å fjerne den normale ølalkoholen.

Selv om den inneholder mye mindre alkohol, kan den fortsatt inneholde små mengder, slik at denne drikken ikke er sikker på gravide og for alle som tar opp fra # 8217; alkoholisme. Dessuten inneholder det vanligvis mer normalt ølsukker.

Men hvis du bare ser etter måter å redusere alkoholinntaket, kan alkoholholdig øl være et godt alternativ.