Ideer til bursdagsfest for barn: 11 enkle tips

Forskning pågår Pinterest Og blogger av foreldre for ideer til bursdagsfest kan være overveldende for engasjerte foreldre. De som har tid til å skape en personlig dessertbuffé eller lage hjemmelagde dekorasjoner? Heldigvis er det mange alternativer for ferien som møtes på kort tid.

Her er 11 forslag til å organisere et morsomt bursdagsfest for barn som krever lite tid og krefter.

1. Inviter på nettet.

Del på Pinterest

Glem frimerker og porto. Nettsteder som å unngå Og Post uten papir Forenkle invitasjonen til alle i din e-postliste.

Du kan til og med sette et fint bilde av sønnen din på’invitasjon. Bonus: Disse nettstedene holder også oversikt over RSVP og sender automatisk påminnelse e-post til alle som ikke svarer.

Som et gratis alternativ, opprett en rask fil Facebook å invitere.

2. Velg den beste dagen i uken for deg.

For engasjerte foreldre som arbeider i løpet av uken, Moms gjør lister Understreker klokt at søndagens parter gir deg mer tid til å foreta kjøp og forberede seg på virksomheten din, men lørdagens partier gir deg mer tid til å rengjøre etter.

3. Redusere tidsperioden.

Familien din er forpliktet til å jobbe, skole og andre aktiviteter. Gjett hva? Så det er alle de andre.

Å gjøre en kortere fest er bra. Planlegg bare en’nå for førskolebarn og to eller tre timer for eldre barn.

4. Velg riktig sted.

For engasjerte foreldre, bestill et sted for fester som vil håndtere alt, inkludert møbler, mat og underholdning kan være den beste løsningen.

Hvis budsjettet tillater det, vil de største barna elsker:

 • Is og hjulskøyter
 • Fjellklatring vegger
 • Trampolin parker

Det under 5 sett vil sette pris på:

 • Dyrehagen i kjærtegnene
 • Oppblåsbare hus
 • Vannparker
 • Maling studier

5. Planlegg en fest i parken.

Del på Pinterest

Hvis du har et begrenset budsjett, bør du vurdere ideen om å organisere en avslappet fest i din lokale park. Barn kan kjøre og ha det gøy på lekeplassen mens voksne gjester nyte en piknik. Vi Vi anbefaler å bringe følgende nødvendigheter:

 • Søppelsekker
 • Våtservietter
 • tørkepapir
 • teip
 • Førstehjelpsutstyr, solkrem og insektspray
 • bursdag stearinlys
 • tepper eller stoler

Finn L’komplett liste over hva du trenger her.

Du kan også sjekke med biblioteker og religiøse steder i ditt område hvor du kan leie et rom i kulde eller regnfulle måneder for liten eller ingen kostnad.

6. Hus.

Du kan organisere et barnefart i bakgården med noen få historier. Prøv å henge skjermen til en projektor og vis et av barnets favorittfilmer. Ikke glem popcornene!

Andre ideer til hjemmefester inkluderer:

7. Kjøp dekorasjoner i ett klikk.

Hvis sønnen din er lidenskapelig om & # 8220; Frossen & # 8221; superhelte eller sport, Bursdag i en boks Det gjør dekorasjonen av et hvilket som helst tema perfekt.

Bestil alt, inkludert bannere, konfetti, kostymer og servise på bare noen få klikk. Få ham til å levere hjem eller kontor i uken i festen.

8. Ikke bekymre deg for en personlig kake.

I stedet for å kjøre i butikken eller tilbringe tid på telefonen for å bestille en personlig kake, ta frostede cupcakes klar på dagen for festen.

Barn vil elske å dekorere sine egne med koder, glasur og små candies Lagret i malingskuffer fra dollarbutikken.

Alternativt, En kopp jo Foreslå en doughnut kake. Besøk din lokale doughnutbutikk og bare stable dem på en tallerken. Vær så god!

9. Server maten du ikke trenger å lage mat.

Del på Pinterest

Ikke bekymre deg for å tilbringe timer foran komfyrene. Barn vil være helt glade hvis du bestiller pizza for festen. Prøve Beregn dette! For å forstå hvor mange kaker du trenger det.

For snacks, prøv å servere mat som du kan plukke opp klar til supermarkedet. Populære valg inkluderer fargede kopper pre-cut frukt, En bar for popcorn, en isstasjon, eller Lag din sti-blanding.

10. Be om hjelp til rengjøring.

Barn er gode sport om rengjøring.

Indikerer søppel og resirkuleringsposer hvor de kan kaste måltidet, kake retter og bestikk når de ender med å spise. Dette vil bety mindre arbeid for deg etter festen.

11. Bestill ferdige gaveposer.

Du har ikke tid til å være smart med gaveposer? Du kan fortsatt gi gjestene en fin tjeneste for å ta med hjem. Bestill online-gaver og få dem til å levere før festen. Her er noen ideer: