Ibuprofen under amming: Hvilke smertestillende midler er trygge?

Beskrivelse

Ideelt sett bør du ikke ta noen stoffer under graviditet og under L & # 8217;. Når smertebehandling, Dell & # 8217; betennelse eller feber, L & # 8217; ibuprofen anses å være trygt for mødre og barn amming.

Som med mange medisiner, kan spor av benken (OTC) smertestillende overføres til barnet gjennom morsmelk. derimot, utdanning Vis at den siste mengden er svært lav og medisinen har en minimumsrisiko for barn.

Les videre for å lære mer om & # 8217; ibuprofen og sinus amming og hvordan å holde melken din trygg for barnet ditt.

dosering

Kvinner som ammer kan ta ibuprofen opp til den maksimale daglige dosen uten noen negativ innvirkning på dem eller deres barn. Eldre en studere Siden 1984 oppdaget han at mødre som tok 400 milligram (mg) av ibuprofen hver sjette tim brukt mindre enn 1 mg medisin gjennom morsmelk. For å gjøre en sammenligning, er en dose ibuprofen for barn 50 mg.

Hvis barnet ditt også ansetter ibuprofen, bør du ikke endre dosen. For sikkerhet, snakk med barnets lege eller en dose apoteker før du administrerer den.

Selv om ibuprofen er trygt å ta under amming, bør du ikke ta mer enn den maksimale dosen. Begrenser medisiner, kosttilskudd og urter du legger i kroppen din for å redusere muligheten for bivirkninger for deg og ditt barn. Bruk kalde eller varme pakker på sår eller sorger.

Ikke ta # 8217; ibuprofen hvis du har L & # 8217, peptisk sår. Denne smertestillende medisin kan forårsake gastrisk blødning.

Hvis du har astma, unngår ibuprofen fordi det kan forårsake bronkospasmer.

Smertestillende midler og ammende

Mange smertestillende midler, spesielt tellervarianter, passerer i morsmelk på ekstremt lave nivåer. Sjakking mødre kan bruke:

Hvis du ammer, kan du ta paracetamol eller ibuprofen opp til den maksimale daglige dosen. Men hvis du kan ta mindre, er det tilrådelig.

Du kan også ta Navossen til den maksimale daglige dosen, men dette legemidlet må bare tas for en kort periode.

For barnets helse og sikkerhet, bør ammende mødre aldri ta aspirin. L & # 8217; Aspirin øker risikoen for et barn for Reye Syndrome, en sjelden, men alvorlig tilstand som forårsaker hevelse og betennelse i hjernen og leveren.

På samme måte bør ammende mødre ikke ta kodeks, en analgetisk opioid, med mindre den er foreskrevet av legen. Hvis du tar kodein under amming, kontakt lege dersom barnet ditt begynner å vise tegn på bivirkninger. Disse tegnene inkluderer:

Mors narkotika og melk

Når du tar en medisinering, begynner stoffet å koble fra eller metabolisere så snart du inntar det. Under desintegrering, beveger stoffet seg inn i blodet ditt. En gang i blodet kan en liten prosentandel av legemidlet bytte til morsmelk.

Tiden du får et stoff før og # 8217; utvinning kan påvirke mengden medikament tilstede i morsmelken som forbrukes av barnet ditt. L & # 8217; ibuprofen når generelt sitt maksimale nivå til rundt fra en til to timer Etter å ha tatt oralt. L & # 8217; ibuprofen bør ikke tas mer enn hver 6. time.

Hvis du er bekymret for å bruke medisin til barnet ditt, kan du prøve å justere dosen etter amming slik at du bruker mer tid før neste fôr. Du kan også mate barnet ditt med brystmelken du har uttrykt før du tar stoffet, hvis tilgjengelig eller kunstig melk.

Tips for å hindre og kurere hodepine under amming

L & # 8217; ibuprofen er effektiv for smerte eller # 8217; mild til moderat betennelse. Det er en populær tellerbehandling for hodepine. En måte å redusere frekvensen som du må ta ibuprofen for å hindre hodepine.

Her er fire forslag for å redusere eller forhindre hodepine.

1. Fuktighet godt og spis regelmessig

Det er lett å glemme å spise og holde seg hydrert når du tar vare på et lite barn. Imidlertid kan hodepine være et resultat av dehydrering og sult.

Hold en flaske D & # 8217; vann og en pose med snacks på hånden i barnehagen, bil eller hvor du amen. SIPS og spise når barnet ditt ammer. Å holde seg hydrert og næret bidrar også til å støtte produksjonen av morsmelk.

2. Sove litt & # 8216;

Det er lettere å si enn å gjøre for en ny forelder, men det er viktig. Hvis du har hodepine, eller du føler deg trøtt, sover når barnet sover. Klesvask kan vente. Bedre ennå, spør en venn om å komme en tur med barnet mens du hviler. Selvomsorg kan hjelpe deg med å ta vare på bedre enn barnet ditt, så ikke anser det som en luksus.

3. Trening

Finn tid til å flytte. Bryt babyen din i en baby carrier eller barnevogn og gå en tur. En PO & # 8216; av svette kan øke produksjonen av endorfiner og serotonin, to kjemikalier som kan hjelpe deg med å distrahere deg fra kroppen din sliten og fra den voksende listen over ting å gjøre.

4. Is

Spenningen til nakken kan forårsake hodepine, og deretter påfør en isbrett på baksiden av nakken mens du hviler eller forstørret. Dette kan bidra til å redusere betennelse og lindre hodepine.

Ta bort

L & # 8217; ibuprofenes og noen andre motbennede stoffer er trygge å ta under amming. Men hvis du er bekymret for legen din om alle spørsmålene du har.

Evivita tar også medisiner som ikke er nødvendige under amming. Dette reduserer risikoen for bivirkninger eller komplikasjoner.

Hvis du starter en ny medisin, må du sørge for at legen din og barnets lege vet om det.

Til slutt, ikke sitte i smerte for frykt for å overføre medisin til barnet ditt. Mange stoffer beveger seg til morsmelk til svært lave doser som er trygge for barnet ditt. Legen din kan hjelpe deg med å finne riktig medisin for symptomene dine og kan forsikre deg om barnets helse og sikkerhet.