IBS: Den ultimate reiselisten

Jeg har et seriøst tilfelle av ønske om å reise. Og en liste over ønsker lenge som armen min. L & # 8217; I fjor reiste jeg til Qatar, Miami, Mexico, Den dominikanske republikk, Sveits, Hellas, Island og Spania. Og jeg likte meg selv!

Men jeg har også # 8217; IBS, noe som gjør ting litt og # 8216; mer komplisert.

Ikke bare måtte jeg forberede seg på enhver fordøyelsesmessig eventualitet, men jeg må også sørge for å være egnet og klar til å jobbe. Jeg er en moteblogger, så jobben min betyr å reise mye, ta bilder og ha på seg mange klær når jeg føler meg ganske hovent.

På samme måte kan tidsforskjellene og trykket i luften ødelegge dine vanlige symptomer. Jeg liker alltid å være den mest klar, hvis min IBS skal øke støv.

C & # 8217; Det var en bestemt reise som inkluderte morgensamtaler for fotografiske tjenester og kjører for miles til øde steder uten et visjonstykke. Med det scenariet All & # 8217; Horizon, begynte jeg å lage en ufeilbarlig sjekkliste for å sikre at du er mest forberedt mulig.

Hvordan vil noen lide av IBS, en mangel på kontroll kan føre til stress, som kan forverre symptomene. Vi vet aldri når en re-utnyttelse vil skje, og dette er skummelt. Jeg finner at planlegging av tingene jeg kan sjekke på den mest komplekse måten, det hjelper meg virkelig å slappe av og sette meg rolig.

I tilfelle du også har fanget problemet med reise, er her min definitive sjekkliste for å reise med IBS!

Forslag fra en IBS-reisende ekspert

1. Ring på forhånd

Ring hotellet på forhånd for å sjekke baderomsoppsettet kan være en fin måte å hvile deg, spesielt hvis det er en forretningsreise hvor du kanskje må dele rommet med en kollega. Pass på at du føler deg mest komfortabel i dine kommende arrangementer.

2. Dør A & # 8220; SOS Bag & # 8221;

Alltid bære med deg en & # 8220; Bag SOS & # 8221;. Det skal inneholde ting som dine nødpiller, informasjon på # 8217; hoteller skrevet på et lokalt språk (i tilfelle jeg mistet), forsikring, en flaske filtrert vann, våtservietter, hånd desinfeksjonsmiddel og en endring av undertøy. Å ha den posen på deg, betyr at du kan slappe av. Du vet at du er forberedt på alle muligheter!

3. Ta probiotika egnet for reise

Probiotika kan være bra for å gjenopprette tarmbalansen, som ofte påvirkes av reise (forskjellig mat, drikkevann, trykk av luften, sporadisk matdiagrammer). Alflorex bruk, som er flott for reiser. Det trenger ikke å bli lagret i kjøleskapet og kan tas når som helst på dagen, med eller uten mat.

4. Dør av snacks med deg

Pass på at du alltid bærer en matbit med IBS. Fly mat og lokale restauranter er ikke alltid gode til å tilfredsstille spesielle forespørsler. Du kan bestille et spesielt måltid på flyet ditt, men sørg for at du gjør det minst 48 timer i forveien. Du kan kjøre risikoen for at de ikke er i stand til å forberede deg på deg.

5. Over-pack!

Forbered en rekke klæralternativer der du vet at du føler deg rolig, uansett om magen din virker eller ikke. Jeg gjør alltid posene dine. Jeg vil helst ha noe mer enn å bli fanget i feilen. Forbered deg på utseende, klima og komfort!

6. Ta med avføringsmidler

Avhengig av om du er IBS-C, IBS-D eller en kombinasjon, Port of Imodifici eller Imodium tabletter for å forsikre deg selv. Jeg finner ofte at forskjellige matvarer og matordninger kan forårsake en fryktelig forstoppelse. Jeg forbereder deg til å ta noe for å holde min fordøyelse regelmessig selv i ukjente miljøer.

7. Følg en vanlig rutine

Prøv å holde en vanlig rutine så vel som du er borte. Dette vil hjelpe deg med å holde IBS under kontroll. Hvis du vanligvis tar en myntete etter måltider for å lette fordøyelsen, sørg for at du tar med deg nok teposer for turen.

8. Kjenn de riktige ordene som skal brukes

Lær å si hva dine intoleranser er på lokalspråket. Ankomst tilberedt med setninger som vil hjelpe deg med å uttrykke hvilken mat du bør unngå når du spiser ute.

9. Organiser badet ditt

Hvis du planlegger reiseruten, sørg for at du forlater nok tid til å pauses toaletter og å slappe av! Prøver å dekke alle hovedattraksjonene på kort tid kan være ganske stressende. Velg noen ting å utforske og tillate tiden mellom en og den andre å nyte utsikten og gjenopprette.

Men fremfor alt, husk at du er der for å ha det gøy og utforske. Reisen er en fin måte å slappe av på. IBS må ikke forstyrre det & # 8211; Og han vil ikke gjøre det med riktig forberedelse!

Scarlett Dixon er en journalist, livsstil og youtuber blogger basert i Storbritannia som kjører nettverkshendelser i London for bloggere og sosiale medier eksperter. Han har en levende interesse å snakke om alt som kan betraktes som tabu og en lang liste over ting å gjøre. Det er også en lidenskapelig og lidenskapelig reisende å dele meldingen at IBS ikke må holde deg i livet! Besøk nettstedet ditt og Tweet @Scarlett_london.