Høyttrykket forårsaker hodepine?

Oversikt på Hypertensjonen på 8217

Høyt blodtrykk, også kjent som hypertensjon, påvirker ca. 1 på 3 voksne i USA. Denne vanlige tilstanden har få eller ingen symptomer, noe som betyr at mange som har høyt blodtrykk ikke engang vet hvordan de skal ha det.

Å ha høyt blodtrykk er også en sterk indikator på en økning i risikoen for hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Derfor er det viktig at blodtrykket kontrolleres minst en gang på # 8217; år av en lege.

Medisinsk forskning på korrelasjon mellom hypertensjon og hodepine pågår.

Høyt blodtrykk og hodepine

Dommen er ute hvis du kan vise at høyt blodtrykk kan forårsake hodepine. Noen studier indikerer at det ikke er noen forbindelse, mens andre viser en sterk korrelasjon mellom de to.

L’American Heart Association (AHA) støtter forskningen som sier at hodepine ikke er et hypertensjons symptom. Faktisk, Foreslå L’AHA at folk med høyt blodtrykk har mindre sannsynlig å ha tilbakevendende hodepine.

Men C’er noe vi vet. Meget høyt blodtrykk kan utløse en begivenhet kjent som ondartet hypertensjon. L’Malignt hypertensjon er også definert som hypertensive krise.

Under en hypertensiv krise øker trykket i skallen på grunn av den plutselige toppen av blodtrykket opp til kritiske nivåer. Den resulterende hodepine er forskjellig fra enhver annen type hodepine eller hodepine. Tradisjonelle behandlinger for hodepine som L’aspirin er ineffektive for å lindre smerte.

I tillegg til hodepine, L’ondartet hypertensjon er vanligvis også forbundet med sløret syn, brystsmerter og kvalme. Hvis du tror du er i en hypertensiv krise, må du umiddelbart gå til beredskapsrommet på sykehuset eller ringe 911.

Hvordan kurere hodepine

Uansett hva årsaken til hodepine, de med hodepine, søker rask lettelse. Men hvis du har diagnostisert høyt blodtrykk, og du tar medisiner for å kurere det, er det viktig å være klar over behandlingen du velger. Kontroller alltid etiketten på stoffene dine og sørg for at du ikke lenger er skadet enn bra med måten du velger å behandle hodepine.

Anti-inflammatorisk

Det er naturlige måter å behandle hodepine hjemme og # 8217; la visse matvarer til kostholdet er et utmerket utgangspunkt. Noen hodepine er forårsaket av’betennelse. Antiinflammatoriske midler er alle matvarer som vil redusere kroppen betennelse og forbedre sirkulasjonen. Disse anti-inflammatorier inkluderer:

  • selleri
  • rødbet
  • blåbær
  • linfrø

Kjøp Linen Seeds Online.

Helkorn

Å spise hele korn er alltid en god ide. Men sørg for at du unngår hvitt mel hvis du har en spesielt ubehagelig hodepine. I stedet for å nå integrerte kornblandinger vil balansert blodsukkernivået, som har vist seg å kontrollere migrene.

Essensielle oljer

Noen essensielle oljer, som peppermynte og lavendel, berolige sentralnervesystemet. Disse oljene kan bidra til å gi lettelse fra den følelsen av / # 8220; pounding head & # 8221; spesielt i tilfelle hodepine forårsaket av stress.

Redusert koffein

Drikk for mye koffein har blitt vist Å øke mengden hodepine som folk har, i tillegg til å øke blodtrykket. Vær oppmerksom Hvor mye koffein C’er i kostholdet ditt. Husk også at hvis du reduserer koffein, er det sannsynlig at du vil ha hodepine som et symptom på avholdenhet.

Benkbehandlinger

Benk-Top-stoffer som L’aspirin er vanlige behandlinger for hodepine. Hvis du har høyt blodtrykk, bør du bare ta sucker hvis blodtrykket ditt er godt kontrollert. Ifølge Mayo Clinic, Daglig terapi med aspirin Det anbefales for noen mennesker som har høyere slagrisiko.

Kjøp online l’aspirin.

Når skal du se en lege

Hvis du har hyppig hodepine, er det viktig å bestemme årsaken. Mental helseproblemer, kostholdsproblemer eller sirkulasjonsproblemer er bare noen mulige årsaker. Fikse en avtale med din grunnleggende lege. Finn ut om blodtrykket ditt er i et sunt intervall og diskutere tvil du har med legen din. Den ikke-diagnostiserte arterielle hypertensjonen kan forårsake skade på nyrer, hjertesykdom og andre faste problemer.

Hvis du har diagnostisert høyt blodtrykk og følg et voksende trykk i skallen, ringer du umiddelbart l’medisinsk hjelp. Dette kan være tegn på en hypertensiv krise og må adresseres umiddelbart.

Outlook

Høyt blodtrykk er alltid en årsak til bekymring. Men med riktig diagnose og en behandlingsplan, kan den administreres på ulike måter.

Hyppige og tilbakevendende hodepine kan også være en årsak til bekymring. Som med enhver medisinsk tilstand er det viktig å finne årsaken til hodepine. Uansett at du tror eller med mindre blodtrykket ditt er en direkte årsak til hodepine, snakk med legen din om symptomene du opplever.

Det er noen livsvalg som kan få innvirkning på Hypertensjon og hodepine. Å ta en morgen tur er en måte å forbedre sirkulasjonen og redusere stress. Spis mange grønne bladgrønnsaker og antiinflammatoriske matvarer er en annen måte å sikre at blodtrykket forblir sunt. Kalium og magnesium De er essensielle mineraler for alle som prøver å være sunn for hjertet. Pass på at du er informert og ta medisiner foreskrevet av legen din.

Kjøp Magnesium Supplements Online.