Høyt innhold av muskatnøtt: virkningen av for mye og farer

Beskrivelse

Muskatten, også kjent som Myristica Fragrans, er et vanlig kjøkken krydder kjent for sin varme og søte smak.

L’Indonesia er vert for muskatvalnøtttreet. Dette treet produserer en frukt som inneholder muskatfrøet. Etter å ha samlet frukten, kan frøet tørkes i en periode på uker. Denne tørkede valnøtten kan derfor brukes til å skape krydderet vi kjenner så godt.

Den mest populære kulinariske bruksområder av muskatmatsen inkluderer:

  • Bakt produkter som puddinger og kaker
  • Saltede retter og sauser
  • Klassiske drinker som Zabaione

Du kan også være ubeseiret i stemmer som muskjematten kan få deg til å støte. Selv om dette kan være sant, C & # 8217, er det mer i historien.

Utforsk vitenskapen ved grunnlag av årsaken til ikke-valnøtt buffs & # 8221;, så vel som risikoen knyttet til rekreasjonsveien.

COS’er Mirdicina?

Kjemikaliet som er ansvarlig for «summende» forårsaket av muskatnøtten er kjent som en fysisk. Myristicin er A sammensatt Det er naturlig funnet i essensielle oljer av noen planter, som persille, dill og muskatnøtt.

Mirdicina finnes også i forskjellige krydder. Inneholder det meste av den kjemiske sammensetningen av muskatoljen og finnes i større mengder i denne krydderet. I menneskekroppen produserer nedbrytningen av mirenticin en forbindelse som påvirker det sympatiske nervesystemet.

Peyote er en annen velkjent plante hvis sammensatt, mescalin, virker på samme måte som myDISM i muskatnøtten. Både mescalin og myyricin å påvirke Sentralnervesystemet (SNC) øker NOREPINEHRINE neurotransmitter.

Denne effekten på SNC er det som til slutt fører til bivirkninger som hallusinasjoner, svimmelhet, kvalme og mer.

Effekter av # 8217; valnøttforgiftning miscata

Søket på # 8217; muskatforgiftning er dårlig. Men det er en håndfull studier og saksrapporter på noen av de farlige bivirkningene av for mye mykintforbruk.

De første uttalelsene i & # 8220; forgiftning & # 8221; fra muskatnøtt dateres tilbake til 1500 sekunder, Etter en gravid kvinne spiste mer enn 10 valnøtter Moskva. Det var bare i det 19. århundre at forskning begynte å studere effekten av Mirdicina fra muskatet på sentralnervesystemet.

I en Klinisk tilfelle, En 18 år gammel kvinne klaget kvalme, svimmelhet, hjertebanken og tørr munn, blant annet symptomer. Selv om han ikke har rapportert noen hallusinasjon, nevnte han følelsen av å være i en tilstand av trance.

Deretter ble det avslørt at han hadde konsumert nesten 50 gram (g) av muskatnøtt i form av en milkshake ca. 30 minutter før han startet sine symptomer.

Mye nyere studere tilfelle, En 37 år gammel kvinne fant seg selv å uttrykke symptomene på Musdicine-forgiftning etter å ha konsumert bare to teskjeer (ca. 10 gram) muskatnøtt. Dens symptomer inneholdt også svimmelhet, forvirring, fantastisk og en ekstremt tørr munn.

I begge tilfeller av studier ble symptomene manifestert innen få timer og om lag 10 timer varte. Begge individer ble utgitt etter observasjonen og gjenopprettet helt.

Selv om disse sakene virker sjeldne, a Gjennomgang av litteraturen Fra # 8217; Illinois Poison Center for en 10-årig periode avslørt over 30 dokumenterte tilfeller av muskatforgiftning. A’Dataanalyse undersøkte både den forsettlige eksponeringen, samt de farmakologiske interaksjonene som fører til toksisitet.

Undersøkelsen viste at nesten 50% av tilfellene var forsettlige, med bare 17 ufrivillige eksponeringer. Den største gruppen av mennesker som har blitt utilsiktet utsatt for muskatnøtt, var mindreårige under 13 år.

De vanligste symptomene i 10-års gjennomgang inkludert:

  • hallusinasjoner
  • døsighet
  • svimmelhet
  • tørr i munnen
  • forvirring
  • anfall (i to tilfeller)

Noen av de andre bemerkelsesverdige bivirkningene var respiratorisk, kardiovaskulær og gastrisk nød.

Farer ved muskatforgiftning

Selv om musken kan virke som en enkel måte å prøve å buste, er mykinen en utrolig kraftig og farlig forbindelse hvis de tas i store mengder.

I tillegg til de kortsiktige effektene av muskatten, er det mye mer Farlige risikoer å konsumere for mye om dette krydderet. I noen tilfeller har giftige giftige doser forårsaket insuffisiens D’organ. I andre tilfeller var Muskat Overdose knyttet til døden hvis den brukes i kombinasjon med andre legemidler.

Små mengder muskatnøtt kan brukes trygt på kjøkkenet. De fleste oppskrifter krever bare 1/4 til 1/2 teskje muskatmeg per oppskrift. Disse oppskriftene er ofte delt inn i flere porsjoner, og etterlater den faktiske eksponeringen for en svært ubetydelig muskatnøtt.

Sekund Studere tilfeller Fra # 8217; Illinois Poison Center, til og med 10 gram (ca. 2 ts) Mulignmeg er tilstrekkelig til å forårsake toksisitetssymptomer. Ved doser på 50 gram eller mer blir disse symptomene mer alvorlige.

Som enhver annen medisinering, kan farene ved overdosering av muskatveksten oppstå, uavhengig av leveringsmetoden. I henhold til levering av narkotika av Utah ressurs, De forskjellige metodene for inntak kan påvirke hastigheten som de aktive forbindelsene når hjernen på.

L’innånding eller røyk, er en av de raskeste leveringsmetodene. L’injeksjon av et stoff direkte i en vene er den andre raskere. Den langsommere administreringsmetoden av et legemiddel eller en blanding er inntaket av det orale stoffet.

Av denne grunn blir farene ved forbruket av mirentalforbruket mye mer sannsynlig for de som velger å bruke alternative leveringsmetoder, for eksempel innånding eller inhalering eller # 8217;.

L & # 8217;

Som med noe giftig stoff, overskrider risikoen nesten alltid fordelene. Før du vurderer L’bruk av muskat som et rekreasjonsstoff for å motvillig, forstå at det er alvorlige risikoer forbundet med toksisiteten av myyriske, inkludert insuffisiens D’organ og til og med døden.

For de som prøver å unngå en ufrivillig overdosering av muskat, bør du vurdere at matlaging med muskatnøtt i små mengder er trygt. Så vær så snill å nyte den koppen Zabaione eller Spicy Cake Slice & # 8211; I moderasjon, selvfølgelig.