Høyt blodtrykk og ed

Beskrivelse

L’Hypertensjon, ellers kjent som hypertensjon, kan bidra til erektil dysfunksjon (DE). Noen av stoffene som brukes til å behandle hypertensjonen, kan også forårsake e. Ifølge forfatterne av en studie, Om lag 30 prosent av menn med høyt blodtrykk hadde også e. Finn et stoff som trekker hypertensjonen uten å forårsake erektil dysfunksjon er et mål for mange menn.

Det første skrittet mot dette målet er å kjenne forholdene mellom og hypertensjon og blodtrykksmedisiner. Også endre din livsstil kan hjelpe.

Høyt blodtrykk og ed

Høyt blodtrykk ødelegger arteriene. Over tid kan det gjøre at arteriene dine blir mindre fleksible og smale. Dette reduserer blodstrømmen. Ikke bare setter det deg i fare for hjerteinfarkt og hjerneslag, men begrenser også blodet som sirkulerer til din penis. En korrekt blodstrøm er nødvendig gjennom arteriene for å få og holde en & # 8217;.

Hvis ikke behandlet, kan hypertensjonen forårsake e. Imidlertid kan noen farmakologiske behandlinger for hypertensjon også kompromittere seksuell funksjon og forårsake e. Det kan virke som en ond sirkel, men det er ikke nødvendigvis som dette. Ikke alle stoffene for høyt blodtrykk forårsaker e.

Narkotika for blodtrykk og e

Noen blodtrykksmedisiner er mer sannsynlig å bringe til og over andre. Hvis du lærer hva høyt blodtrykksmedikamenter er mer sannsynlig å forårsake erektil dysfunksjon som en bivirkning, kan du snakke med legen din. Dette vil hjelpe deg med å få den beste behandlingen for at du skal være inne og ute av soverommet.

Blodtrykksmedikamenter som er mer sannsynlig å forårsake e

To typer blodtrykksmedisiner og # 8211; Beta blokkere og diuretika & # 8211; de er mer sannsynlig å forårsake e.

Beta blokkere: Disse stoffene fungerer på samme del av nervesystemet som er ansvarlig for ereksjonen. Men de begrenser blodstrømmen til penis, som kan hindre deg i å ha en & # 8217;. Eksempler på beta-blokkere inkluderer:

  • Metoprolol (Lopressor, TOPROL-XL)
  • Athenolol (tenorm)
  • Propranololo (Inderal)
  • Carvedilolo (COREG)

Diuretika: Diuretika er også angitt som piller for vann; vann. De kan gjøre blodstrømmen til penis mindre intens. Dette gjør det vanskelig å få en’ereksjon. Diuretika er også kjent for å senke sinknivået, noe som kan redusere mengden testosteron som produseres av kroppen. I sin tur kan dette redusere ditt seksuelle ønske. Det kan også påvirke muskelkontraksjonen.

Blodtrykk medisiner som har mindre sjanse til å forårsake e

Noen blodtrykksmedisiner har færre rapporter og av mennene som tok dem. Disse stoffene inkluderer:

  • Dell & # 8217 inhibitorer; # 8217 konvertering enzyme; angiotensina
  • Receptor blokkere av reseptoren; angiotensina II
  • Alpha-blokkere
  • Fotball-antagonister

Snakk med legen din

Legen din kan være i stand til å endre behandling for hypertensjon for å redusere sannsynligheten for ed. For noen menn kan endringen være et spørsmål om doseringsjustering. Andre menn kan trenge en helt annen type stoff.

Åpenbart snakker om bivirkningene dine og noe annet stoff og supplement du tar. Denne informasjonen kan hjelpe legen din å avgjøre hva din ED forårsaker. Vil også hjelpe legen din til å bestemme den beste linjen D’handling i behandlingen.