Hypoallergenisk ferie mat for barn

Bursdagsfester, ferie feiringer og sen skoleår helligdager er store arrangementer for barn. Maten er ofte fulcrum.

Barnets skole kunne allerede ha informert deg om informasjon om matallergi relatert til trygge lunsjer og snacks å pakke. Denne samme oppmerksomheten på detaljer er viktig når de arrangerer festivaler der maten skal serveres.

De Forskning og trening på’matallergi L’organisasjon (gjør) anslår at 15 millioner amerikanere lider av matallergi. Slik organiserer du en gyngfest som holder alle i tankene.

Hvilke matallergier er?

De åtte mat Ledere av de mest allergiske reaksjonene inkluderer:

Faktisk utløser disse matvarene opp til 90% av alle rapporterte reaksjoner.

Hver persons allergiske svar er unikt. Et barn kan bare være allergisk mot hvete, for eksempel, mens hvete, egg og nøtter kan slå et annet barn.

Symptomer av allergisk reaksjon kan variere fra mild hudirritasjon til abdominale lidelser til livsfare anafylaksi.

Forslag til festplanlegging

Bare en liten mengde av et bestemt allergen kan være nødvendig for å produsere en farlig reaksjon i kroppen. Fordi matallergi spesielt påvirker mindre barn, prøv å planlegge menyene dine med å ta denne informasjonen i tankene:

 • Spør på forhånd. Chat med andre foreldre på forhånd for å lære om noen matallergi hos sine barn. Tror ikke du ber om å være invasiv. Foreldre vil nok sette pris på din bekymring.
 • Skriv det ned. Hvis du foretrekker å ikke be om en person, vurderer du L’legge til en rad i invitasjonen eller RSVP-advarselen hvor foreldrene kan indikere matallergi. På denne måten, når du planlegger menyen, kan du unngå ingredienser som kan forårsake problemer.
 • Etikett mat. Når du samler alle forsyninger og dekorasjoner for ferien, skriv klare etiketter for alle matvarer som kan inneholde allergener. Du kan også slå noen Sikkerhets klistremerker For enkle og klare meldinger som enda mindre barn kan forstå.
 • Unngå forurensning. Unngå krysskontaminering ved å plassere mat strategisk. For eksempel vil du ikke ha peanøttkrummer som skal blandes med alternativer uten allergier.
 • Gå forberedt. Hvis sønnen din har en’matallergi og går til en fest, snakk med gjesten. Hvis du ikke har tenkt å delta i festen, må du sørge for at noen er klar over narkotika eller nødforanstaltninger. Gi alle telefonnummeret ditt og eventuelle tilleggsanvisninger.
 • Du kan også gi barnet ditt en Trykt papir med deres informasjon på # 8217; allergi tydelig skissert.

  Ideer for sikre menyer

  Et gastronomisk parti uten allergier må ikke være insipid. Du kan finne et godt antall stimulanter og velsmakende snacks, måltider og desserter uten allergier som ser i databasen som & # 8220; trygt spiser & # 8221; fra Barn med matallergi. Bla gjennom parabolen du vil tjene, definer ingrediensene du vil unngå og begynne å lage mat.

  Her er noen oppskrifter for å komme i gang:

  Frukt og grønnsaker

  Ikke undervurder kraften til enkle frukter og grønnsaker. Du kan kle dem på en fest ved å plassere dem på nye måter. Gi en’se på disse Sesam Street Frukt og vegetabilske skuffer. Monter en tallerken med rystet jordbær for å gjøre hjertet av hjelmen, ved hjelp av bjørnebær for munnen og litt «8216; av øyesaus. Cookie Monster er laget med blåbær, Oscar med brokkoli og stor fugl med lyse gule ananas.

  Popcorn

  I tillegg til å være fri for allergener, er enkle popcorns også en fantastisk tillegg til kinematografiske fester. Prøv disse Popcorn baller For en morsom sving på den opprinnelige # 8217;. Slynge margarin, marshmallows, vanilje og salt. Hell blandingen på popcorn, danner baller og la den hvile til du vasker.

  smørbrød

  Kjøp eller brannmare Glutenfri brød og sette opp et sted hvor gjestene kan bygge sine egne smørbrød. Forberedelse av brød kan være tilfredsstillende, spesielt fordi du kan garantere at det er glutenfritt. Bare sjekk etikettene for å sikre at selv kjøtt, oster, L’hummus og andre krydder er fri for allergener.

  Pølse

  Bowman verktøy for å analysere følgende finish: Hot Dog Bites uten mais er sikker på å tilfredsstille din sultne publikum. Bland rismel, eddik, linfrø mel og vann. La hvile før du legger fett, sukker, l’pulverisert hvitløk og natriumbikarbonat. Hell i kopper for fet oljeaktig muffins, hold et stykke pølser i hver og kok i 10 minutter.

  Glutenfri mel

  Lag din egen Glutenfri mel Erstatte den normale melet i favorittoppskriftene dine er enklere enn du tror. Bare bland tapioka og hvit og full rismel med potetstivelse. Det er flott å tilpasse kaken din, favorittkakene dine og andre bakte oppskrifter.

  kake

  Dette Wacky kake Det er basert på en oppskrift på # 8217; det var depresjon, da eggene og smørene ble rattet. Glutenfri mel, sukker, natriumbaking og salt. Så gjør noen brønner for å helle de våte ingrediensene. Kok 35 minutter for en hel kake eller 20 minutter for cupcakes. Andre variasjoner av smak inkluderer sjokolade, krydder, oransje og sitron.

  glasur

  Ta dette Butter Base Icing Oppskrift i retning av vanilje eller sjokolade, avhengig av barnets preferanser. Sammen forkorting, margarin, vanilje ekstrakt, glasur og vann. Ikke bli fristet til å frigjøre kaken din før du avkjøles!

  Kaker

  Hvis du foretrekker å holde deg borte fra matlaging, prøv disse Flour cookies d’havre uten matlaging For en deilig fest. Dør l’kokosnøttolje, granulert søtningsmiddel, din favoritt vegetabilsk melk og kakaopulver for å koke over middels høy varme. Legg til l’vanilje ekstrakt, Solsikkefrø smør, Bakken sengetøy havre og frø. Bland sammen og trykk deretter i kjeksformet for å lage forskjellige former for å tilpasse seg temaet. Pass på at du bare sjekker etikettene når du kjøper havre, siden ikke alle merker er glutenfrie.

  Drikker

  Hvis du er ute etter noe med litt og # 8216; mer enn pizazz av vann, test 100% hele fruktjuicer eller smaksatt musserende farvann. Dette sangria egnet for barn Det omslutter en livlig knyttneve, og det er lett å forberede. Kombiner lemonade, sitroner, grønt eple, mandarin, plommer, fersken og nektariner. La hvile i to eller fire timer i kjøleskapet før du legger til ingefæren.

  Beskrivelse

  Matallergi må ikke utelukke noen fra moro. Med en liten & # 8216; planlegging og erstatning, kan du organisere en fantastisk bursdagsfest som alle kan nyte. Du kan også finne noen nye favorittoppskrifter i prosessen.