Hygieniske vaner for barn

Gode ​​hygieniske vaner starter snart

Har gode hygieniske vaner innebærer noe mer enn den enkle vasken av hendene. Lær barna dine å ha en sunn daglig hygiene når de er små, kan skape vaner som varer i livet. Bruk denne føttens nagelguide og lær barna dine gode hygieniske vaner.

Vask håret

De fleste av de små barna klarer å gjøre det ærlig hår to eller tre ganger i uken. Vask håret ditt for ofte kan tørke den unge hodebunnen, noe som gjør den mer utsatt for flass.

Når barn kommer inn i # 8217; ungdomsårene og i # 8217; ungdomsårene tar de hormonelle effektene av puberteten fot, og noen ganger gjør håret salvet. Vaske håret med sjampoen kan trenge i det minste på alternative dager.

Bad

Små barn elsker på badet eller hater ham. I dager uten sjampo kan du slå et komplett bad til et morsomt spill. Be din sønn å bære badedrakten og legg den i karet med et håndkle, en bolle med varmt vann og såpe og en bolle med varmt vann for skylling. Pass på at de kan sette klutene i # 8217; vann saponosa før de gni en del av kroppen og deretter i # 8217; skylling vann før de gjentar.

Hudpleie

Små barn og førskolebarn trenger fortsatt foreldre for å hjelpe dem med hudpleie. Huden flekker som følgende er vanlige for denne alderen:

Før sønn kjoler etter badet, hjelper han ham til å se på huden hans fra hodet til tå for å sikre at han ikke har noen nye ufullkommenheter som trenger omsorg.

Hudpleie for tenåringer

Som deres hår, blir ungdommen av ungdommer mer fett med puberteten. Tallrike stoffer er tilgjengelige på markedet for å redusere akne, men noen ganger kan folk forsømme fordelene med enkel vask med vann og nøytral såpe. Han lærer barnet ditt å vaske ansiktet to eller tre ganger om dagen og unngå kimplene.

Når det gjelder trikset, sørg for at sønnen din vet at deling kan spre infeksjonen og gå til sengs med sminke kan forårsake skade på huden.

Munnhygiene

Rene tenner og tannkjøtt kan forhindre et bredt spekter av helseproblemer, inkludert halitose, karies og hjertesykdommer senere i livet. Barnet ditt bør pusse og bruke tanntrådene minst to ganger om dagen, om ikke etter hvert måltid. De større barna kan bringe tannbørstepakker i ryggsekker, slik at de kan vaske tennene på skolen. De mindre barna kan hjelpe deg med hele det komplette 2 minuttene som trengs for en god børsting.

Omsorg for armhulen

Vaske armhulene og slitasje deodorant er en rite av passasje som mange pre-unge og ungdom kanskje ikke liker eller ignorerer. Svette begynner å bli kropps lukt i forskjellige aldre, men begynner ofte rundt 9 eller 10 år. Snakk med sønnen din på’Viktigheten av å pusse under armhulene, spesielt etter sport. Avhengig av hvor mye du plutselig barnet ditt, kan du velge en antipranspirant, ikke bare en deodorant. Deodorant kontrollerer bakterier og legger parfyme, mens en antipranspirant også bidrar til å minimere svette.

Vask av hender

Håndvask er en integrert del av god hygiene. Forlater før og etter måltider, etter å ha spilt i smuss eller kjæledyr og etter å ha vært i kontakt med noen som er syk, er den beste måten å eliminere bakterier på. Forklar din sønn L’Viktigheten av å gni med såpe for tiden som kreves for å synge to ganger & # 8220; gratulerer med dagen & # 8221;. Desinfeksjonsmidlene for hendene er ikke like effektive som vann og såpe, og bruk dem bare i tilfelle behov.

Negler

Negler er en fruktbar grunn for bakterier. Germs som lever under barnets negler, kan lett bevege seg til øynene, nesen og munnen. Invester i en god nagelbørste og hjelp din sønn, rengjør smussen fra under neglene dine før du går i dvale. En ukentlig utskjæring vil bidra til å kvitte seg med smuss og redusere muligheten for smertefulle inngrodde negler.

Toileting

Når barna har lært å bruke på badet, må du fokusere på vaner som holder de små delene rene. Lær dem om å rengjøre fra forsiden til baksiden og vaske hendene når de er ferdige. Disse sunne vanene vil bidra til å minimere irritasjonen og holde infeksjoner i sjakk.

Periode

Når jentene begynner å bære sminke og starte menstruasjon, er det noen spesifikke hygieniske vaner for deres behov. Oppfordre din datter til å holde et diagram over hennes syklus, slik at du vet når du har produkter tilgjengelig for L’kvinnelig hygiene. Periodene kan være uregelmessige i de to første årene, så hjelper det å lære å være forberedt.