Hydroxycut har bivirkninger?

Hydroxycut er en familie av kosttilskudd markedsført for vekttap. Deres produkter inkluderer blandinger av drinker, proteinbarer, & # 8220; gummy candies & # 8221; Tygg, pads og pulver for å spre seg på mat. Ingrediensene inkluderer algerfiber, grønn kaffe, spinat og koffeinekstrakt.

Begrenset medisinsk forskning indikerer det noen av urter I hydroksycut, sammen med hans koffein Innhold, kan hjelpe folk å gå ned i vekt, men bare litt og # 8216;. Faktisk, også markedsføringslitteratur i & # 8217; selskapet minner brukerne om at produktene bare fungerer i kombinasjon med fysisk trening og et redusert kaloriinnhold diett.

En kilde til tvist

Hydroxycut-produkter har blitt introdusert på markedet i 2002. De første formuleringene inneholdt ephedra, et vegetabilsk ekstrakt som ble nevnt økt L & # 8217; energi. Noen former for Ephedra ekstrakt har vært forbudt av USA Mat og Drug Administration (FDA) i 2004 og kosttilskudd er omformulert.

I 2009 utstedte FDA en Advarsel for forbrukere På alle hydroksycut kosttilskudd og selskapet frivillig tilbakekalt sine produkter. L & # 8217; Agency indikerte 23 tilfeller av leverrelaterte problemer knyttet til hydroksycutbruk. Disse inkluderte Jaundae, mørk urin, tretthet, magesmerter, kvalme og oppkast. L & # 8217; byrået sa at selv om bivirkninger var sjeldne, var de fortsatt en grunn til bekymring.

Hydroksycut-produkter returnerte deretter til markedet med forskjellige ingredienser, inkludert urter. Mens dagens ingredienser regnes som trygge, Hydroxycut fortsatte å være koblet til noen helseproblemer.

Hva er farene?

Hydroxycut har redusert eller eliminert noen av de ingredienser som forårsaket problemer i de første formuleringer, spesielt L & # 8217; efedrin. Men siden 2009 en rekke tilfeller av leversvikt er rapportert, blant andre problemer, som forskerne koblet til Hydroxycut.

Iskemisk kolitt

TIL Klinisk tilfelle Siden 2011 foreslo han at et tilfelle av iskemisk kolitt ble forårsaket av Hydroxycut. Denne tilstanden oppstår når blodstrømmen til tykktarmen reduseres på grunn av arteriene er begrenset eller blokkeres. Forskere har en hypotese om at høye nivåer av koffein eller kanskje en av Hydroxycut urter kan ha forårsaket problemet.

Overdose av koffein

Hydroxycut-produkter varierer fra mengden koffein de inneholder. Noen har ingen koffein i det hele tatt. High-dose formler, som for eksempel hydroksycut max avansert for kvinner, inneholder mye koffein som tre kopper kaffe, ca 400 mg. De fleste bør ikke ta over 300 mg koffein om dagen. En overdose av koffein kan forårsake mangel på pust og nervøsitet, eller til og med et uregelmessig hjerterytme.

Rabdomiolose

Koffeinen inneholdt i hydroksycut har også blitt nevnt som en mulig årsak til innsatsen rhythomiolisi av tre amerikanske soldater i a Studieveske 2013. Tårene i skjelettmuskelen som frigjør væsker i sirkulasjonssystemet, forårsaker rhabdomoxytere fra innsats, noe som kan føre til metabolske, blod og leverproblemer.

Andre forhold

Hydroxycut har blitt foreslått som et bidrag til noen tilfeller av Ulcerøs kolitt. OG Psykiatriske forskere I Australia og New Zealand studerte de hydroksycut som mulig utløser av Maniac-episoder.

Ta bort

Hvis du kjempet mot overvekten, føler du deg sannsynligvis veldig frustrert. Det er lett å forstå hvorfor du bør prøve et slanking produkt som hydroksycut, som, gitt sine flere reformasjoner, ser ut som en liten & # 8216; tryggere. Men hvorfor spiller D & # 8217; gambling med en mulig komplikasjon av akutt helse eller risiko utløse en farlig tilstand som du ikke engang visste hvordan du skulle ha? L & # 8217; vekttap mål er bedre helse, ikke en fare.

Hvis du vil få et bærekraftig vekttap, reduser antall kalorier du forbruker slik at det er mindre enn antall kalorier som forbruket.

Vurder ideen om å oppleve bevisst meditasjon eller bli med i et 12-faset program som anonyme overeaters for å motta støtte. Gi deg små overbærenheter og feire små seire som vekten minker. Ja, å miste vekt vil kreve tålmodighet. Men ikke lure at du tenker at produkter som hydroksycut vil akselerere fremdriften din eller gjøre et vekttap mirakel skje av # 8217; i dag i morgen.