Hydrokortison for akne: Bruk, behandling og effektivitet

Beskrivelse

L’Akne er bedre kjent som den inflammatoriske tilstanden som vises på ungdoms ansikter, ungdom og unge voksne, men denne tilstanden kan manifestere seg i alle aldre og på en hvilken som helst del av kroppen.

L’Akne begynner når fettakkumuleringen fra sebaceous hudkjertler (strukturer som produserer olje) hindrer de små hullene på overflaten av huden, kjent som porene. De fleste av’akne manifesterer seg i perioder med overheng eller hormonelle ubalanser.

L’hydrokortison er et aktuelt steroid som ligner på kortisol. Cortisol er hormonet i reaksjonen på kroppsstress som lindrer betennelsen. Folk bruker ofte hydrokortisonen til enhver hudtilstand som forårsaker rødhet og hevelse, for eksempel allergier, sykdommer, skader eller akne.

L’Emne Hydrocortison er ikke en offisiell medisinering for akne. Dagner ikke bakteriene som forårsaker akne og hindrer ikke utganger. Imidlertid reduserer det vanligvis betennelsen i akne og # 8217; puffy utseende som kommer fra det.

Krem alle’hydrokortison for akneverk?

Krem alle’hydrokortison fungerer best for å bekjempe akne hvis kombinert med andre behandlinger.

I en eldre studere, Benzoylperoksidet kombinert med hydrokortison fungerte bedre for å rolige breakouts med hensyn til benzoylperoksid brukt alene. Kombinert behandling fungerte bedre, delvis fordi hydrokortisonen har kontrastet rødmen og # 8217; irritasjon som benzoylperoksid kan forårsake fordi den tørre akne;.

Krem alle’hydrokortison for kviser

I de større porene blir en sokkel et svart sted. Når en mindre pore hindrer, er resultatet vanligvis en hvit prikk. Alle porene som er blokkert, har evnen til å utvikle seg i # 8217; rød betennelse og hovne som folk kaller kviser. Hvis dette skjer, kan hydrokortisonen redusere hevelse og rødhet.

Hvis hudormer eller hvite prikker ser bare små flekker, vil hydrokortisonen sannsynligvis ikke gi noen synlig forbedring. I stedet kan apotekeren din anbefale en tellerbehandling som spesifikt vender seg til disse typer akne.

Hydrokortisonkrem for cystisk akne

L’Cystisk akne er en mer seriøs form for akne. Det vises vanligvis som rødt, hardt, ømt og veldig irritert knuter. Siden betennelsen er et sentralt utseende av den cystiske akne, cream all’hydrokortison kan hjelpe, i hvert fall til en viss grad.

Mens hydrokortisonen vanligvis kan gjøre denne typen mindre rød og hovent akne, vises, er det en midlertidig kosmetisk løsning, i stedet for en langsiktig løsning.

Slik bruker du Cream All’hydrokortison for akne

Å ta vare på din akne Aktuell hydrokortisonkrem:

  • Vask forsiktig ansiktet ditt med et ikke-irriterende vaskemiddel.
  • Påfør en liten mengde krem ​​alle’hydrokortison og forsiktig massasje.
  • Bruk det fra en til fire ganger om dagen når det er en betennelse på 8217;.

Du kan også vurdere å bruke et delikat kornprodukt til å exfoliere huden opptil tre ganger i uken.

Forholdsregler og bivirkninger

Alle har forskjellige typer hud og følsomhet, og ethvert produkt kan forårsake en negativ reaksjon i noen mennesker. Når du bruker kremet All’hydrokortison, starter sakte i starten og observerer disse uvanlige, men mulige bivirkninger:

  • Brennende, kløe, irritasjon, rødhet eller tørr hud
  • forverring av akne
  • Hudfargeendringer
  • Overflødig hårvekst
  • A’utslett, små røde eller hvite fremspring
  • hevelse, smerte eller kløe

L’hydrokortison behandler vanligvis disse forholdene i stedet for å forårsake dem. De fleste har ingen signifikante problemer under L & # 8217;. Hvis kjente bivirkninger, vurder muligheten for å forstyrre behandling og konsultere en helsetjenester.

Alternative behandlinger

Hvis kremet alle’hydrokortison ikke forbedrer akne, er det andre behandlinger du kan prøve. Flere teller- og reseptbelagte legemidler er tilgjengelige for ulike typer akne.

Aktuelle behandlinger tilgjengelig i kremer, geler, væsker eller lotioner inkluderer:

Legen din kan foreslå orale narkotika, for eksempel:

I de senere år har blå lysterapi blitt populær også for behandling av alle former for akne. For alvorlig akne kan hydrokortisoninjeksjoner som er angitt direkte i lesjoner, redusere dem, akselerere helbredelse og forbedre betennelsen; regnes som en fil Effektiv behandling som kan forhindre eller minimere arr.

Når skal du se en lege

Når hydrokortisonen og andre benkbehandlinger ikke gir deg de resultatene du leter etter, kontakt lege. Diskuter målingene og metodene du allerede har prøvd og be om informasjon om reseptbelagte legemidler.

Slå alltid til en lege hvis behandlingene du har prøvd, har forverret din akne eller forårsaket å bekymre deg for bivirkninger. Hvis disse bivirkningene er alvorlige eller kjent at kviser og knuter begynner å se infisert, ikke anser å konsultere en lege.

L & # 8217;

L’hydrokortison for akne kan være nyttig og effektiv fordi den bekjemper rødhet og betennelse og gjør det ganske raskt. L’hydrokortison kan være spesielt effektiv i kombinasjon med andre legemidler, slik som benzoylperoksid.